Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

corapu, pai sunt doar 2-3 miscari: astupi o nara a lui bebe (prin apasare laterala) si introduci pompita tinand-o apasat (adica cu aerul scos din ea) in cealalta nara. eliberezi presiunea pe pompita si ea trage de pe -acolo...

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Buna dimineata!

Mamaaa, Anda, sta Nichita ca un boier. Are o fata asa satisfacuta.... Super poza.

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna dimineata mamici dulcici!!!

Se pare ca sunt matinala in dimineata asta!! Vreau sa va spun ca m-am alarmat degeaba cu lapticul ca l-am cantarit aseara iar pe print si mi-a dat cu virgula; adica arata ca numaiieri luase 100 gr ceea ce e imposibil. Concluzie il mai cantaresc la 3 luni fix si gata!!! Pana marti nu ma mai ating de cantar!

In legatura cu banii de alocatie...mie mi-au venit acasa pe 20 ian. odata cu pensia bunicii mele si daca ziceti voi ca se dau si banii de indemnizatii...ar fi bine ca sa mai iesim si noi din ... una-alta!

Fetelor am concluzionat ca avem niste copii superbi!!! Nu-i asa?

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Dordia, imi place sa vad omeni asa bine dispusi de dimineata. Bravo tie! Sunt de scord cu tine, chiar avem bb-ici frumosi foc.

Copilita mea, se simte mai bine. Astept sa vad cum face kk, ca sa putem trece din nou pe lapte ca tare greu mai mananca apa de orez cu Humana. Sta aprope o ora sa manance 140 ml. Poate si pentru ca e mai gros continutul si nu e fluid.
Ieri nu a mers netu' mai deloc. Si aseara cand sa postez si eu nu ma logasem si am luat o eroare.

Si eu am luat alocatia pe doua luni: decembrie si ianuarie. Asa m-a distrat .....Am de gand sa ii pastrez alocatiile, sa ii fac asa un depozit al ei. Oricum aveam facut un Multiplan la BDR pentru ea, dar nu strica inca un depozit in plus, nu?

Teo si bb Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Teo sunt binedispusa ca azi ma duc la party!!!!!! Abia astept sa ma duc sa iau cadou, si sa mai fac ceva cumparaturi pentru botez ca sapt. viitoare avem si noi botezul!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

ref. la pompitza, :merge mai bine daca ii pui un sfert de pipeta in nasuc, astepti vreo 2 min si tragi.dar cel mai eficient e dupa baie cand nasul e umezit.cateodata se umple pompitza.sau pune ser si trage imediat.tre; sa exersezi.

ilenutza si bb victot( 22 dec)

Mergi la inceput

Dordia.Va increstinati si voi! oh joy! Sa va distrati super si acum la party si la botez. O sa fie mai bine decat te stepti, ai sa vezi! Si printisorul tau va fi vedeta.
Vreau sa incerc sa o scot afara pe Stefania cu masajul pentru constipatie.

Teo si bb Stefania Iulia

Mergi la inceput

A incercat cineva tehnicile alea cu masajul? Cel pentru gaze, impotriva constipatiei, pentru linistire ? Ce spuneti, dau randament? La cat timp dupa masaj? Sa stiu daca ma apuc sa o scot cu termometrul ca sunt doua zile de cand nu a iesit la kk.
Ce ma sfatuiti?

Teo si bb Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68810" target="_blank">scutec no.17

Mergi la inceput