Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
Bubamara spune:
Am pus si eu cateva poze in albumul comun. Fetelor, sunt superbe pozele cu bebei de acolo. Nici nu stiu pe cine sa laud. Toti sunt foarte reusiti, atat de dragalasi...
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
dordia2000 spune:
Anda superburtica are poetul!!!Bravo!
fetelor azi nu ne-a fost prea bine! Nu prea mai suge calumea! Adica la ultimil supt dupa ce a tras 5 minuta l-au apucat isteriile si plangea rau! Il mai urmaresc cateva zile dar sper sa fie ok si sa fie doar o pasa proasta! Oricum dupa minunatele 40 gr in 3 zile...o sa urmarim indeaproape problema sa nu cumva sa sufere micutul! Dar in acelasi timp imi doresc enorm sa nu am probleme cu lapticul!! O sa urmarim si o sa va informam!
M-am decis: maine seara ii fac baita lui pui mic, ii dau sa suga si plec la party ca abia astept!!! O sa ma distrez si pentru voi!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
ela27oana spune:
ANDA SUPER POZA SI SUPER BEBE
,mai cum il faci sa doarma si pe burtica ca daria mea nu vrea ,cand o pun urla de zici ca o arde ceva,asear dupa baita am pus-o 2 min a ridicat capul s-a uitat putin in jur si apoi urlete
Noi nu ma facut vaccinul azi pt ca dr a hot sa mai asteptam pana marti ca sa treaca viroza asta de tot,oricum suntem bine mai avem mucisori dar putini
si mai nou au aparut si in kk,ba de 2 zile face kk fara debridat si mai moale dar este de la antibiotic
ela si oana daria(02.12.2005)
anda77 spune:
ela, nici nichita nu vrea sa stea sau sa doarma pe burta, in poza aia in care doarme in genunchi e o exceptie ca era rupt de oboseala
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
mara95 spune:
LA MULTE LUNI! BEBEILOR CARE AZI IMPLINESC 2 LUNI DE VIATA!SI MAMICILOR SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE BB SI TATI!

Azi am patit o boroboata:mi s-a spart o masea si a cazut si plomba!Ca urmare ma duc la medic sa-mi fac programare fiind in drumul catre piata.Programarea pe 6 martie..
.Noroc ca unei doctorite nu ii venise pacienta si m-am strecurat in locul ei.Mi se face ansetezia (cica cu adrenalina, daca exista asa ceva?!) si mi se spune ca nu trebuie sa o alaptez pe bb-ita 6 ore.Asa incat mandra mea a mancat primul bibe de lapte din viata ei.Si nu i-a placut deloc!!!Am suferit si eu cand am vazut-o cum cauta cu gurita si eu nu puteam face nimic!De abia acum vad cat inseamna tzitzi pentru ea, dar si pentru mine.
mara si flavi(7dec)
mara95 spune:
Scuze, SAU 3 LUNI DE VIATA,
ca neuronul meu istovit a calculat ca numai pana la doua luni pot ajunge bb-ii de nov-dec in februarie!!!

crissy77 spune:
Lavi02-crema de la Snikers o faci asa: freci galbenusurile cu zahar, caramelizezi zaharul (ai grija sa nu-l arzi prea tare ca se amaraste prajitura), adaugi untul (peste caramelul firbinte, pe foc), galbenusurile si mai lasi un pic sa se lege. Eu nu am facut la bain-marie ci am asezat pe ochiul de la aragaz o tabla astfel incat focul sa nu fie prea tare. Dar cred ca merge bine si cu baia. Dupa ce se leaga (nu prea tare ca nuca mai leaga si ea) iei oala de pe foc si adaugi nuca.
Cristina Negara cu BB Elise-Stefania,
3 Decembrie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/negarafanus/my_photos
corap spune:
bau-bau
pe andrei
noi l-am scos la plimbari cu masina in afara bucurestiului de la 2 luni (drum de 4 ore, ca a fost dus-intors). avantajul meu e ca eu am un landou supermeserias care se poate pune in masina si prinde in centuri. da' am si scoica, si doarme si acolo f comod. la sinaia am fost saptamana trecuta.
maine mergem la cheia. daca gasim locuri la hotel, ramanem pana duminica.
lordra, multam de info referitoare la vaccin. io m-am gandit ca la mai mult de 8 grade fierb animalutele alea prin el. ai dreptate, usa de la frigider nu-i prea indicata. o sa-l pun si eu in interior.
se duce lap-lap
. si nu vreauuuuuuuuuuuuuuu. bb sta de o saptamana la 7.320. nici 10 grame n-a mai pus pe el. si dak la inceput m-am bucurat ca nu mai pune asa pe el, acu... chiar deloc???!!!
voi aveti idee unde pot sa fac si io niste cursuri de portugheza???
si penru ca vb de iesit afara. pai, eu pentru mai putin de 2 ore nici nu ies din casa. 2 ore dureaza "incalzirea"
. cel mai mult am stat 4ore 45.
saptamana viitoare ma duc si eu sa-mi depun dosaru la primarie.
c si andrei-ardei 
PS: anda, mama, ce burtik are poetu' !!!
crissy77 spune:
Nici eu nu am primit alocatia pe Decembrie!
Cristina Negara cu BB Elise-Stefania,
3 Decembrie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/negarafanus/my_photos
corap spune:
fetelor, sunt disperata. nu stiu/pot/ma duce capu' etc cum sa folosesc eficient pompita de nas. petru nasu lu andrei. ca pot sa trag cu ea pana poimarti, ca nu se prinde nici un mucusor de ea. si se enerveaza si bebelacu' si incepe sa dea din cap, si tipete, si urlete, si ma trec toate caldurile, si pana la urma bb inghite mucisorii si nu mai am ce sa iau cu pompita. => mare circ si degeaba.
bau-bau