Clubul nurorilor (13)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
camelia72 spune:
Vreau si eu sa fiu patroana dar imi lipseste curajul,mi-e frica sa nu pierd banii!Mai,sa stiti ca si soacra-mea zicea ceva acum vreo doi ani,ea cred ca ar fi o buna negociatoare,ca-i merge gura...
Chiar mi-ati dat o idee,acum sa vedem cam in ce domeniu sa ne orientam...M-am gandit la o gradinita de copii dar trebuie f. multi bani...haide-ti,mai veniti cu idei,cine stie,daca tot ne-am adunat aici la chin si suferinta,o iesi si ceva bun...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by marinar
Razuca, pt noi acesti bani au fost suficienti ca sa incepem- am cumparat scule.
Hai ca poate se supara fetele ca vb altceva si nu de soacre
Multumesc; ca sa nu se supere fetele, amanam discutia pana dupa nunta... ca acum, sunt ca tiganu', fac planuri pe nimic... da' ce frumos e sa visezi !
Gata, mi-am terminat treaba... sper
![](alcool.gif)
![](batutincap.gif)
![](bang.gif)
pup all !
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Bau!
Mama mama ce fete intreprinzatoare! E foarte bine ca ganditi asa. Inceputul e mai dificil, dar apoi - cu pricepere si rabdare- lucrurile intra pe un fagas normal! Eu stiu, pt ca avem 3 firme ( la ai mei) si m-am ocupat de ele cu tot sufletul. Succes si stati linistite...puteti sa va consultati oricat! Numai sa mai uitati de acriturile alea!
Marina e bine ca te-a ajutat! Ca avea pretentia de a fi laudata dupa...hmmm...unii oameni simt nevoia sa fie laudati constant! Asta e!
Pup u all...ne mai auzim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
a.cicel, scumpa, am uitat: sa porti iubita perlutele alea ! d-asta am intrat... gata, plec, vine sefa !
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
diadaniela spune:
Mai camelia,nu stiu daca ti-a mai sugerat cineva,da' cumparati-i soacrei un vibrator daca nu gaseste nici un mascul sa o satisfaca.Poate asa se mai calmeaza dreaqu.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
a.cicel spune:
Ce fac fetele? Eu am disparut brusc azi, ca m-a sunat sefu' sa rezolv ceva, si apoi normal ca nu am mai mers la birou . Am avut si programare la stomatologie de la ora 4. Doctorul m-a tinut jumatte de ora, dar mi-a terminat tot ce aveam de reparat. Asa ca gata, nu mai merg, doar daca apar alte probleme. Azi mi-a schimbat 2 plombe si mi-a indreptat un dinte care era putin rupt.
Si cand am venit acasa...surpriza...Iubi a cumparat un alt aparat foto. Ca cel pe care il aveam cica nu era asa de bun. Si de 1 ora si ceva ne chinuim sa facem poze cu el, si nu reusim sa descoperim cum functioneaza. Dar va dati seama ca ne e si lene sa ne uitam in manualul de utilizare. Suntem mortali amandoi12+
Mai am 17 de zile pana la nunta
POZE
monagan spune:
Wow, iar am de citit mult, ca sinteti asa active dom-le ca nu mai pot tine pasul cu voi si imi place ca sinteti intreprinzatoare. Sa dea domnul sa reusiti in tot ceea ce va propuneti.
Si ca sa revenim la subiect....... sa ne traiasca SOACRELE(acriturile)
ha, ha.
la toate.
impreuna spune:
Pai Dana, soacra Cameliei nu prea are ce face cu vibrator, ca ala no tine cu casa si masa, sa-si poata depune pensia la banca:)) (sa nu ne bati Cami ca ne distram pe seama ei:))
Andreiuto sa pui poze si aici sa va vedem, tineri si veseli
Mona suntem mai harnice decat soacrele, avem un spor la scris...:)
(ortografia bat-o vina :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
BraveGirl spune:
Buna nurori! Si eu vreau sa-mi deschid o afacere anul asta.Sper sa reusesc si in maxim 3 luni sa ma apuc de treaba...momentan m-a pus iubi sa ma ocup de ceva pt firma lui dar eu nu prea stiu cum sa fac...si nici nu pot sa va cer voua sfatul ca se bate cap in cap cu DC...ufff...si ce v-as mai cere sfatul, mai ales ca am nevoie sa vorbesc cu femei...
Corina
Albumul meu