Clubul nurorilor (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ia uite la ele...cum lipsesc si eu putin, cum ma barfiti...
Raza sa vezi ce ma mai pregatesc pentru examenul ala... Nici macar nu am deschis cartea Va fi penal, ca si numele materiei - drept penal.
Lavinai cum sa nu am emotii... Imi plac pozele tale. Si eu le-am vazut de cand le-ai pus. Eu din pacate nu o sa pot face poze prea multe afara, ca e frig. Si buchetul tau mi-a placut, dar cred ca nu as fi in stare sa il tin prea mult timp in mana. Eu o sa am unul din flori de colt.
Ciuleandra soacra vroia si ea sa verifice daca esti acasa...

Si in alta ordine de idei...aveti o limbarita...

12+
Mai am 17 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by lavinai
.andreea vad ca mai ai doar 17 zile pana la nunta, cum te simti??? emotii ???? dc vrei sa vezi cateva poze de la nunta ,

Ieta la ea, pai la mine nu scrie clar ca-s miresica in curand ? bine, a.cicel e prima... de fapt, a 2 a miresica daca o luam in ordine... da' aici chiar e prima... emotii ? ea ? pai daca are examen in ziua nuntii, tu ce crezi ?
Eu am vazut pozele imediat cum le-ai pus...misto miresica ! fato, cum ai tinut ditamai buchetu'? frumos el, dar... ce e mare e si greu, zic eu...

Ia nu mai fi tu suparata ... stim ca si tu ai nunta...dar ... Na, ce sa-i faci daca am inaintea ta. Cand o sa se apropie nunta ta...sa vezi atunci discutii despre ce si cum faci, cum esti, cum stai cu emotiile..si alte alea, ca doar vei fi singura in acea perioada. Lasa-ma sa ma bucur si eu putin acuma ca ma baga lumea in seama.

12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by lavinai

VAI , RAZUCO MII SI MII DE SCUZE ...las' ca pana la vara (in iunie ) mai este!!! mai vb pe cand te aproprii si tu!! daca o sa mai ai chef de vorba pe atunci......

Ce-i cu scuzele astea ? cum sa ma supar ? stai linistita, eu eram cu gura pana la urechi si tu... e na ! de vb de nunta, mai ales A MEA, cum sa nu am chef ? phiiiiiiiiiiu, n-ai idee cat pot vb !

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar

Raza- sanatate multa.

Si inca ceva- fetelor, care vreti sa va deschideti firma, daca stiti cam cu ce se mananca si aveti si ceva bani pt inceput, eu va sfatuiesc sa nu va ganditi prea mult si sa purcedeti. Oricum pana nu risti nu stii daca pierzi au ba... Am inceput cu 30 de miln lei, apoi am mai investit...... si tot asa.

Saru'mana mult ! 30 mil ? doar atat ? nu ca momentan i-as avea, dar dupa nunta... e, acum faza e ca
1. nu stiu cu ce se papa, dar as face de capul meu, cum mi-as dori sa arate salile de nunta, cu acordul mireselor, evident
2. nu stiu de ce suma ar fi nevoie pt asta... si nu stiu cine ar fi dispus sa spuna... ca asa, ar fi fete pe forum care au asemenea firme...
3. mai avem idei de afaceri, am mai zis, asta nu e batuta-n cuie... dar am eu o slabiciune pt mirese si zau, cand m-oi face mare, ii dau de cap si fac ce visez de mica...
a.cicel si tu crezi k m-am suparat ? din contra ! auzi, eu, obsedata de nunti si mirese, sa ma supar ! no way ! hihi, sa vedeti ce o sa va stresez atunci, aproape... de parca acum e departe... hai, ma, fetelor, ca eu vreau mai repede.... si cum sa nu avem limbarita ? pai la Mirese e somn...

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Razuca, pt noi acesti bani au fost suficienti ca sa incepem- am cumparat scule. Ideea care e- parerea mea- trebuie sa ai afacerea,ad sa stii clar cum trebuie inceput pt ca o firma se infiinteaza relativ usor dar de lichidat e super greu. A, si inca ceva- alte 8 miln au fost necesare pt infiintarea firmei (fara comisionul aferent unui avocat sau pers care se ocupa de tot- eu am scapat de asta).

Hai ca poate se supara fetele ca vb altceva si nu de soacre

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Marina ce bine ca tu ai experienta in afaceri, sa sti ca si eu tot cu asta imi bat capul acuma, poate ne mai dai cate un sfat:)

Mei la faza cu imprumuturile, am niste prieteni care au imprumutat banii de apartament unor alti prieteni, care aveau nevoie urgenta ca plecau in strainatate, si urmau sa le trimita de acolo. Prieteni buni si de incredere, doar ca au luat tzeapa si n-au mai vazut nici un ban inapoi.
Dupa cate patanii am auzit, eu n-as mai avea incredere

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

a.cicel si tu crezi k m-am suparat ? din contra ! auzi, eu, obsedata de nunti si mirese, sa ma supar ! no way ! hihi, sa vedeti ce o sa va stresez atunci, aproape... de parca acum e departe... hai, ma, fetelor, ca eu vreau mai repede.... si cum sa nu avem limbarita ? pai la Mirese e somn...

Uite cum cred eu ca te-ai suparat Pai daca te-ai supara n-ai mai scrie, nu-i asa? Si vorba ta, la Mirese e cam liniste...

12+
POZE

Mergi la inceput

Nici eu nu as avea curaj sa imprumut cuiva sume mari de bani. Nu pentru ca as avea de unde sa dau acuma, dar nici daca as avea. E destul de riscant. Si de cele mai multe ori prietenii sunt cei care te lasa cu buza umflata. Cel mai bine e ca fiecare sa mearga la banca, sa ia de acolo, ca daca nu ii restituie vede el ce pateste.

Si eu vreau sa imi deschid ceva, inca nu stiu ce, dar o sa cedem cu iubi... Mi-e frica doar ca daca intru in CIC si intre timp imi deschid o afacere, sa nu imi sisteze plata indemnizatiei de crestere a copilului daca am si alte venituri. Mai vedem.

12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Las ca ne facem patroni toti si o sa ne descurcam si fara soacre:))

Ati apela/t careva vreodata la o firma de consultanta (business, financiara, etc)?
Eu am impresia ca e mai avantajos.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Si eu vreau sa imi deschid ceva, inca nu stiu ce, dar o sa cedem cu iubi... Mi-e frica doar ca daca intru in CIC si intre timp imi deschid o afacere, sa nu imi sisteze plata indemnizatiei de crestere a copilului daca am si alte venituri. Mai vedem.[/navy]

12+
POZE

[/quote]

Mai nu stiu ce sa spun, uite chiar am sa ma interesez, dar nu prea cred ca e cazul pt ca orice firma la inceput iese pe -, de unde profit cand trebuie mai intai sa investesti sau sa dai banii pe care i-ai imprumutat.

Nici o firma nu are bani la inceput asa ca se face un contract de imprumut intre tine a. cicel- persoana fizica si SC..... (chiar daca tu esti patron) si apoi, pe parcurs trebuie sa dai banii inapoi. Pana nu se lichideaza imprumutul firma e pe -. Si iti dai seama ca nimeni nu se grabeste sa dea returneze banii asa repede- cine vrea sa plateasca impozit pe profit???

marinar

Mergi la inceput