La noi la Galati sa veniti (18)
Raspunsuri - Pagina 6
ciristina_serban spune:
Salutare din nou!
Multumesc pentru felicitari!
Am fost superocupata zilele astea si am intrat acum putin. Am avut de recuperat somn, "quality time" cu Razvan si alte de astea. Acum mi-am intrat in normal zic eu..... Asa ca pe cand o "gaseala"?
Ati mai fost la Happy Kids? Eu vreau sa mergem acum...
Sanatate lui Stefan. Roxana, stomatita nu e ceva grav nu?.... Si lui Vladut sanatate, care doreste mai degraba laptic de la mamica.... sau nu-l mai alaptezi Alina?
Va pupika pe toate!!! Byeeeeee
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
alinam spune:
da este alergie, Laura inca nu am fost la medik in skimb azi i-am luat lapte NAN HA veste buna e ca nu s-a mai iritta, vestea proasta e ca e amarui si nu ii place, normal.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
LauraFlo spune:
Ce zapadaaaaaa ! Ce cald si bine e afara ! Sa iesiti cu bebelacii la sanius ! Dar sa aveti grija la masini ! Am vazut o multime de masini catarate pe borduri !
Alina nu se mai satura Vladut cu laptele tau ? De ce vrei sa-i dai lapte praf ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
neata!
Laura asta e senzatia mea ca nu ii mai ajunge laptele, in plus am inceput sa ii dau suc de morcov si cereale, adika incerc sa ii dau cereale,in prima zi cu lapte milumil i-au plakut, ieri cu nan ha nu ...sunt amarui, adika laptele mi se pare amrui desi lumea zice ca nu ar fi asa. orikum vreau sa ii fak o vizita dr. Baciu zilele astea.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
ciristina_serban spune:
Neata!!
Ce super e afara.....Zapadaaaaaaaa!!!!!!!!!
E supermisto de plimbat bebicii....Numai ca, fetelor, pe puiul meu de 1 an si 2 luni tre sa-l leg de sanie nu? Ar trebui sa gasesc o saniuta cu ham.
Ah, maraie puiul....ma duc sa-l hranesc. Pupici!
liliana29s spune:
Buna!!
Aveti dreptate e tare frumos de plimbare afara. Cred ca si puiul meu se lipeste la o plimbare sigur i-l scote socrul meu.
Cristina ai mai fost ieri la Happy? Eu merg vineri.
Liliana si Dani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana29s/detail?.dir=1fe2&.dnm=526bre2.jpg&.src=ph
ciristina_serban spune:
Salutare.
Liliana n-am mai ajuns ieri la Happy Kids. Razvan a adormit in masina, si l-am last sa doarma vreo ora ca dormise cam putin in timpul zilei ieri.... asa ca pana la urma n-am mai ajuns.
Mergem cu prima ocazie. Vineri daca nu e nici o problema mergem.
Pupici!
roxicucu spune:
Am fost pe faleza cu bebe, la zapada, a fost super. L-am plimbat pe Stefan cu saniuta, ne-am tavalit prin zapada si nu am inghetat decat putin la manute.
Nu mai are rosu in gat in schimb il tot chinuie bubitele din gura. Citeam pe net ca unii copii prind frica de mancare dupa ce scapa de stomatita. Stefan imi cere "bun" si ii dau cate o ciocolatica de la kinder. Plange cu ea in mana o vreme, apoi imi cere alta ca i se pare ca ciocolata aia ii face buba.
Si eu ma simt mai bine, nu ma mai doare in gat in schimb tusesc si am ragusit asa de tare ca nu mai pot sa-i cant nici un cantecel lui Stefan. Dar am fost la farmacie si mi-am luat Homeogene 9, poate imi revine vocea la normal.
http://photos.yahoo.com/roxicucu
LauraFlo spune:
Nici o miscare pana la ora asta ? Ce -i cu voi fetelor ?
Eu am fost sa-mi fac analizele si adurat cam mult 7.30-11 , asa ca am ajuns la munca flamanda si insetata dupa o cafea si-o tigara.
Cand ne intalnim ? Ce faceti de 8 Martie ? Ce ati primit cadou de Ziua indragostitilor ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
roxicucu spune:
Am vazut si eu ca e cam slaba miscarea pe forum astazi. Cred ca sarbatoriti.... Bravo voua, nu lasati nemarcat evenimentul. Iubitelul meu nu este acasa dar cand a plecat i-am strecurat in bagaj un cadou pentru ziua indragostitilor.
Roxana
http://photos.yahoo.com/roxicucu