La noi la Galati sa veniti (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,eu asa am citit,ca de la giardia e si kk moale.Dar asta am aflat dupa ce i-a iesit lui Vlad la analize.Si cum a scapat i-a si revenit kk tare.Eu nu aveam nici un motiv sa cred ca Vlad are giardia,manca bine,dormea bine,nu se foia in somn...Doar ca facea kk mai moale.
Roxana,sanatate multa! Sa scapi repede si sa nu-i dai si lui Stefan.
Cristina,felicitari pentru licenta!

In seara asta s-a produs un miracol.Vlad a adormit fara suzeta.Am vreo trei suzete in casa,dar una din ele era preferata lui,numai pe ea o folosise in ultima vreme,si nu stiu cum s-a intamplat dar s-a ratacit in casa.Am crezut eu ca innebunesc cand i-am constatat lipsa,ma si vedeam la 12 noaptea cu Vlad urland dupa ea.Am fiert una din cele de rezerva si i-am dat-o dar nu i-a prea placut,asa ca s-a multumit doar s-o tina in mana.Bineinteles ca n-am putut pleca de langa el,l-am mangaiat pana a adormit,dar nu a plans deloc.Maine toata familia va avea de treaba:vom cauta suzeta ratacita ca s-o ascundem bine,poate ii trece dorul de ea.Daca scapam de suzeta ne mai ramane doar pampers-ul si dupa aceea ne declaram baiat mare.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Cat se face cafeaua am spus sa va citesc si sa va urez un weekd placut.Zapada nu avem, dar asta e. Au scos-o ai mei pe Daria ieri ( eu am ajuns la 7) si cica a fost super incantata de fulgii mari si desi. "Tataia nige' guia " Adica o ninge in gura. Niste copii , in curtea scolii se bulgareau si s-a dus si ea acolo , se invartea ca un catel in jurul lor. OF Doamne cate evenimente placute din viata ei pierd cu servicul asta !

Gata, la noi e un week end plin :azi avem musafiri, maine suntem noi in vizite. Sa aveti si voi un week end placut !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Wekeend placut fetelor! Sa va distrati bine alaturi de familie.
Noi ne simtim putin mai bine dar vreau sa mergem totusi la doctor. Stie cineva unde este cabinetul doctorului Baciu? Am inteles ca sambata este de la 11.30 , nu?

Roxana

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Salutare!
Roxi, cabinetul dr. Baciu e pe langa piata din Mazepa. De la "Trei Star", mergi spre piata si prin zona aceea intrebi pe cineva si sigur vei nimeri...

...daca nici azi nu reusesc sa pun poze ma-npusc!!!am facut ceva, dar nu-i de-ajuns.Nu stiu sa fac link-ul, cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Cristina, felicitari pentru licenta! Gata, ai scapat, cred ca te simti in al noualea cer!

Hai, mai Eliza, nu te-mpusca! Unde nu te descurci? Hai, ca-ti dam o mana de ajutor!

Laura, va sa zica azi socializezi...distractie placuta!

Roxi, ma bucur ca sunteti mai bine! Sanatate multa si tie si puiutului!

la fete si un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamama spune:

cabinetul este in mazepa langa piata la primul sau al doilea bloc turn la parter.sunt si niste farmacii pe acolo.are o pancarda mare si albastra parca in fata scarii si ultima oara cand am fost eu acolo costa vreo 300.000 vizita.sanatate la copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Gata, ne-am intors de la doctor. Stefan are stomatita. Imi pare rau ca nu am intrebat de la ce se face asa ceva. Ne-a dat tratament cu bioparox, albastru de metilen, flagil si o solutie de bicarbonat de sodiu. Sper sa fie bine, oricum tratamentul dureaza o saptamana.

Roxana

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

eu la ora asta bantui pe net ....tot caut ...
azi am fost foarte fericita ca bb a mancat cereale (orez) cu lapte (milumil), dar imediat dupa ce a mancat i-au aparut pete rosii in jurul gurii, pe gat chiar si bubitze, le-am dar cu bepanthen si in jumatate de ora au trecut, asa mi-am adus aminte ca si ieri cand am incercat sa ii dau lapte praf la fel a patit :( oare ce e asta? alergie? intoleranta la lactoza?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Buna fetele!

Vladhana, de ce tii neaparat sa renunte la suzeta? O are doar pt. dormit?
Daca da, lasa-l pana va renunta el singur,poate ca asta il asigura pt. dormit. Cum noi avem nevoie de liniste sau de citit pt. a putea adormii, asa si micutii au nevoie de ceva, un reper...

Cati ani are Vlad? Este micut inca,daca este inca la pampers. Si nu-l forta nici cu asta. Iti spun din proprie experienta. Eu nu l-am fortat deloc pe Sebastien si la 2ani si 3 luni a fost curat si ziua si noaptea in acelasi timp. Nu am avut niciodata accident noaptea. Cateodata ziua, cand era preocupat de o jucarie si uita sa spuna ca face pipi.

pupici la toate!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Alina eu cred ca e alergie...poate ar fi bine sa nu-i mai dai pana ii spui unui medic ce i s-a intamplat... De fapt cred ca asa ai si facut , de ieri noapte si pana acum trebuia sa iei o decizie,....iar noi am raspuns cam greu la intrebarea ta . Sorry !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput