La noi la Galati sa veniti (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Buna, sunt Diana
Am un baietel de 9luni si as dori sa intru in clubul vostru.

bardasu

Mergi la inceput

Numele lui este Robert, e un alintat si jumatate.

bardasu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna seara !

Cookie spre ca sunteti mai bine ! Pupici Sabinutei sa se faca bine !
Mihaela, sper sa poti veni la intalnire ca sa ne cunoastem mai bine !Miercuri la ora 17.30 , las Full House in centru !
Cristina, am incercat sa ne intalnim in parc cu bebelacii dupa noi si...am reusit sa facem doar cunostinta, in rest am alergat dupa bebelaci !
Corinna, si eu am citit ieri despre tragedia Andreei si a Mariei. Cumplit ! Bine ai revenit si ...drum bun !
Alina, ai aranjat cu sotu ? Vine la timp ca sa ajungi la intalnire ?
Diana , bine ai venit si tie ! Ne cunoastem cumva ? Vii la intalnire ?
Tamama, multumesc pentru informatii, dar dupa cat am dansat aseara ...mi-a pierit cheful de dus la teatru. M-am trezit oricum pe la 10 , deci mult prea tarziu.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

salutare!
Haideti ca marim clubul. Diana, Mihaela bine ati venit
Diana lasa mai ca toti sunt rasfatati....si pe cat de rasfatat e pe atata de frumos
Eu inca mai astept sa scrie si fetele din umbra care ne urmaresc dar nu zic nimik
Mai eu nu stiu ce sa zic de intalneala. Vad in ce stare sunt miercuri. E mult pana atunci
Noutati nu prea avem, deci nu ne laudam cu nimik.
Astept si eu sa vina primavara.
Va pup!

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Diana,Mihaela,bine ati venit!

Fetelor,maine e ultima zi acasa.Vlad e bine in sfarsit,nu-i mai curge nasul...Sper sa ma intorc acasa cu el tot asa.O sa-mi fie tare dor de voi! Sper sa am timp sa va scriu de acolo,daca nu cand vin va povestesc prin ce locuri frumoase am fost si cum am sarbatorit ziua lui Vlad.Va pup si sa aveti grija de puiutii vostri!

Laura,noi venim pe 12 si sigur pe 15 venim la Daria.Pupice dulci obrajorilor bucalati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata!
Noi suntem tot
Sabina are enterocolita, asa a zis nenea doctoru', n-are nimic nici in gat, nici la plamani...
Mai, da' suntem noi prieteni cu nenea doctoru, da' cand scoate stetoscopul, s-a sfarsit cu prietenia! Urla copila de zici ca e instrument de tortura! Am decis sa-i cumparam fetei un set de doctorita, ca poate i se mai risipeste frica!
Bineinteles ca nu vrea sa pape, laptele fara lactoza e ... mancarea de regim la fel...of, of!

Hana, drum bun si sa va intoarceti cu bine din plimbari!
Auzi, mi s-a parut ca te-am vazut sambata prin Modern, dar cred c-a fost doar o parere...era o fata blonda, cu parul scurt...te-ai tuns cumva? Daca nu, atunci nu erai tu...

Va pup si sa aveti o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Buna fetelor, da Laura ne cunoastem si vin la intalnire, deabia astept. Si pe Elena o cunosc, ti-am vazut pozele si te invidiez, te-ai plimbat nu gluma, al meu strunf pe langa faptul ca e alintat e si salbatic si nu cred ca in curand o sa plecam undeva, poate la vara.
O salut si pe Alina, ea a fost ce care m-a luminat sa ma inscriu in clubul vostru...in sfarsit.

bardasu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata!

Salutare tutror! Am o dimineata grea. Vad un somn cat mine de mare. M-a chinuit puiul azi-noapte de nu va pot spune. Cred ca s-a invatat de pe la maica-mea sa doarma cineva cu el. Ca se trezeste si vine la mine in dormitor daca nu sunt cu el in pat. Ca de ex. spre dimineata satula de atata plimbat intre cele doua dormitoare am ramas sa dorm cu el, si nu s-a mai trezit puiul. Doar daca ma miscam, ma cauta cu manuta lui mica. Cum dadea de mine cum era multumit si dormea in continuare.
Mai fetelor, noi chiar am inceput sa avem o problema legata de somn. Cand il duc la culcare e tragedie. Cand vede pijamalele fuge. Nu sta sa-l schimb decat tinut de tati. Iar pana adoarme cantecele la greu, dar se foieste de nu pot explica. Strange tot cearsaful sub el...ba e sus ba culcat, ba pe burta, ba pe spate ba in capul meu...si tot asa. Chiar am ajuns la disperare. E un chin si pentru mine culcatul, fie ca e pranz fie ca e seara. Si are o rezistenta la oboseala......

Gata m-am plans! Poate cineva sa-mi spuna cum ar trebui tratata aceasta problema???
Bun venit in club fetelor noi! Va steptam la intalnire.
Sanatate Sabinutei, si rabdare mamicii .
Va pup pe toate. Pe mai tarziu! Byeeeee!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Diana bine ai venit, scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare hehehe :)
Fetelor mai asteptam noi recruti: Catalina si Mihaela, sper ca ni se vor alatura curand.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

a, uitasem, pana la urma cine se inscrie pe lista de prezenta miercuri??? la ce ora? ca vazusem pe aici 17 sau 17.30? cine face rezervarea?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput