La noi la Galati sa veniti (18)
Raspunsuri - Pagina 10
alinam spune:
neata!
Laura poate sa pape orice inafara de lapte si derivate adiak multe legume , fructe cu carnea si ouale mai asteptam ca cica e posibil sa fie alergic si la ou.
Hana eu stiu ca kk apos e intoleranta la lactoza, bb al meu are alergie la proteina din laptele de vaca, e altceva, la el se manifesta asa:se umple de pete rosii pe fata, gat chiar si besicute acolo unde il atinge laptele de vaca.
Roxana si noi s-ar putea sa avem si la oua dar deocamdata nu e cazul suntem prea mici pt ou.
Eu sunt de acord cu Full House dar stabiliti odata ziua si ora ca sa stiu cum ma invart de bona.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
mihaelabeldimanescu spune:
ma numes mihaea ,am o fetita de 4ani bianca simi-as dori tare mult sa intru si eu in clubul vostru
tamama spune:
din cate am inteles de la fetita mea, duminica la teatru este ori alba ca zapada ori castelul din carpati.incepe de la ora 10.oana mea are program in fiecare duminica de dus la teatru cu bunicul ei si stie cam tot ce misca acolo.biletul este 25.000 pt.copii si 35.000 pt.adulti.
LauraFlo spune:
Buna Mihaela ! Te primim cu drag alaturi de noi. Povesteste-ne mai multe despre tine si Bianca ! Cum ne-ai descoperit ?
Tamama, multumesc de informatie ! Ce dragut bunic are Oana ta ! Bravo lui !
Miercuri la ora 5 ! Gata am spus , acum votati va rog, nu de alta dar eu chiar vreau intalneala !
Ma duc iarasi la un botez ! De abia astept sa mai dansez putin !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
tamama spune:
da.draga mea.si daca o sa mergeti la teatrul de papusi in acelasi stil ca fiica-mea o sa se sature conducerea de voi(a teatrului) si o sa va dea si voua o invitatie permanenta pentru copil.adica va intra gratis.e tare buni al nostru .......atata rabdare si atatea duminici acolo si atatea spectacole vazute si revazute de nu stiu cate ori... cred ca ati remarcat la ce ora scriu...........
cookie spune:
Buna dimineata!
Sper ca aveti un weekend placut...ca noi l-am inceput bine, dar nu stiu cum il terminam... Azi-noapte Sabina mea a facut febra maaaare(39,3) si nu pot sa-mi dau seama de la ce...
Mai astept putin si dau telefon la doctor.
De altfel, e vioaie, vrea muzica, face "ham, ham", dar are ochisorii injectati si febra in continuare...of, of...
Laura, sa ne spui cum te-ai distrat
Si noi am fost ieri la un botez, dar nu s-a lasat si cu dantuiala, ci doar cu papa bun la Restaurantul mexican...de-aia nu slabesc eu
Mihaela, bine ai venit!
Nu ne pui si niste poze cu fetita ta?
Alina, ati inceput cu papa de bebelusi?
Sta Vladutu in scaunelul lui?
Hai va pup si o duminica frumoasa sa aveti!
alinam spune:
neata!
Cookie sa ai grija de Sabinuta sa se faka repede bine! Da Vladut a inceput sa pape suculet de mar si morcov si cereale cu mar ras, de maine as vrea sa ii dau si supa si in continuare multa tzitzi e baiat mare. Chiar ma gandeam sa te sun in dimineata asata sa il trimit pe Ion la tine da mai aman ca vad ca voi aveti probleme cu Sabinuta.
Orikum ne vedem miercuri nu?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
mihaelabeldimanescu spune:
buna fetelor! se pare ca vine primavara! laura m-ai intrebat cum v-am gasit?eliza miron mi-a vorbit de voi.sa va spun mai multe de bianca? va implini in curand 4 ani e un copilas tare dragalas chiar daca s-a nascut cu o boala genetica (sindr. dawn.).o iubesc tare mult . am inteles ca o sa va intalniti una aceasta .unde? as vrea sa vin si eu sa va cunosc si sa vorbim mai multe despre copilasii nostri.va pup tre buie sa plec la serviciu.pa!
ciristina_serban spune:
Salutare fetelor!!
Nu am mai scris ieri. Am avut o zi plina si in plus de asta am fost si la o nunta aseara. M-am distrat super - chiar aveam nevoie de o iesire din asta. Acu m-am trezit si sunt un pic ametita, dar am dat fuga sa vad ce mai faceti. Vad ca s-a hotarat intalneala in sfarsit. Ce bineeeeeee!!!! Vin si eu!!! Mie imi place foarte mult la Full House, asa ca sunt de acord si cu locatia.
Bebita al meu e in continuare cu muci Partea buna e ca nu face febra si nu tuseste. Desi banuiesc ca poate urma si asta. Acum e la mama dar ma duc sa-l iau mai tarziu si mi-ar placea sa-l scot la o plimbarica e vremea frumoasa tare. Dar oare pot??? Ce ziceti?
Mihaela bine ai venit in club!!!!
Insanatosire grabnica Sabinutei, ca vremea e super si e pacat sa nu iasa la plimbarica.....
Fetelor nu-i asa ca atunci cand se mai incalzeste si iesim cu bebicii la plimbare pe afara ne putem intalni in parcuri???? Sa se gaseasca si ei la joaca in parc, sa alerge, iar noi sa stam la "barfe" . Asta vara nu prea aveam cu cine sa ies prin parc si era destul de plictisitor mai ales ca bb era mic si dormea dus cand il scoteam la aer....
Of sa vina primavara aia odata !!!
Gata! Ma opresc ca ocup tot spatiul. He he he.....
Va pup dulce! O zi buna sa aveti! Bye-bye!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
korinna spune:
Buna fetelor!!
Am intrat azi..si cand intru...ce veste groaznica..cu AndeeaC..si fetita ei maria..Nu-mi vine sa cred.Sunt inca in stare de soc.
Dumnezeu sa o ierte pe mamica si sa o ocroteasca pe fetita!
In fine..am revenit de la Viena...insa maine plec la Hamburg.Ma simt foarte obosita!Nu as mai pleca nicaieri.Regret vremurile cand stateam acasa cu bebe mik.!!
Va pup si o saptamana buna va doresc!
Eu ma intorc joi...!!