Analiza pt. Chlamydia IgG- Pozitiv (ce inseamna?)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Tumpi, .
Intre timp am gasit la link-uri postate de Oana_B. Se pare ca le compenseaza cam cu 100.000 ROL (Sumamed), asa ca nu-i mare branza. Ce mi-e 600.000, ce mi-e 500.000....mai multa alergatura!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Hana, multumim de complimente.
Abia acum am vazut c-am scris la rubrica "ingerasi" desi eu am deja unul. Sigur o sa ai si tu in curand copilasul pe care ti-l doresti!
Multa sanatate si numai bine!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Fetele mele preferate
Am intrat sa va comunic rezultatele de la analizele mele: clamydia..negativ
ureaplasma si mycoplasma ..absente
mentionez ca au fost facute la Inst. Cantacuzino!!!
sunt f. fericita.'Sincer m-am cam speriat sa nu patesc si io vreun pocinog... caci nu e tocmai o fericire sa te trezesti cu vesti de-astea!!
Va pup..si va doresc o zi plina de IUBIRE!!!
Eu nu va ofer decat floricele
Un covor de flori peste covorul alb de nea!!! ninge ca-n povesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Danyalo, felicitari! asta da veste buna! acum poti sa respiri usurata, ca astea erau dontre cele mai urate infectii!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

stiu andicule
si stii dc nu am dormit azi noapte? caci spunandu-i eu sotziorului meu de analize...odata ma intreaba!!! Clamydia?
una dintre prietenele mele din trecut a avut!!!
iar eu il intreb? si ai luat si tu tratament?
la care el zice ca ea se tratase inainte de a-l cunoaste!!! insa poti sa stii!!!! ne-am facut amandoi numai ganduri negre aseara( chestia cu pretena era ceva...f.f. indepartat...cam acum 10 ani!!!)ce sa mai aseara...eram 100% convinsi ca avem clamydiaca sa vezi ce face autosugestia din om!! asa e si cu gravideala la cap??? nu???
eee..dar trecu...si acest moment mai delicat!!!
si...
acum astept analizele infectioase!!
sper sa trec ..sa ma strecor...nush ce noroc o sa am...
partea proasta e ca eu nu am facut nici o boala a copilariei....
deci...aici chiar treb. sa-mi fac ceva pb. plus ca am si o mandra de pisikoata...f.f.f. rasfatata!!!! pe care o iubesc enorm!!!si sotzul..la fel(dar ea mai mult pe el il iubeste..desi io ii fac curat..io ii cumpar papika..etc...)
va pup..
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Cristina C. si Andicule, il omor in cazul asta.Pai eu am 26 de ani si sunt cu el de la 15.A fost primul meu prieten si apoi sotul meu.IL UCID.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hana79 spune:

DANYALO FELICITARI!
Ma bucur tare mult de vestea pe care ne-ai dat-o si acum treceti la treaba.Sa ai grija de tine si peste putin timp sa ne dai vestea cea mare.
ILIUTA nu fi agresiva cu sotulai nevoie de el.(glumesc)
Maine,poimaine aflam si de tine ca ai dat lovitura.
FETELOR va pup pe toate si sper ca de acum incolo sa primim numai vesti bune..
Sper ca a-ti petrecut frumos de ziua indragostitilor.

Mergi la inceput

hana scumpa..
de ar fi asa simplu!! probabil ca nu ai citit si pe la oligospermisti( cam greu cu ...La noi se va potrivi o IA sau o IAD..vedem..dar o astept pe Tabitha..draga de ea..cu vesti si incurajari!!! deja ii cam simt lipsa..voi nu fetelor???
pt. toate fetele frumoase si rabdatoare.
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hana79 spune:

DANY imi cer scuze, sper ca nu te-am suparat,dar pt ca nu intru atat de des nu va cunosc atat de bine si am facut o gafa dar sper sa ma poti ierta.Insa ma bucur tare mult ca au iesit analizele bune si esti fericita.Sa nu-ti pierzi speranta si sa stii ca pana la urma vom reusi toate.Multi si sa auzim numai de bine.

DANA

Mergi la inceput

Hana
Nici o problema!! Asa e..o sa reusim cu toatele...si o sa fie bine!! trebuie doar sa mai avem nitica rabdare!!
La noi ( vb. acum de familia mea) va fi putintel mai greu..ca de altfel la multe alte cupluri de pe DC insa nu ne pierdem speranta in D-zeu.
Eu ma bucur si mai tare de analize...iar astazi am fost suuuper happy caci le-am luat si pe cele virusologice care au iesit suuper.....
redau mai jos valorile mai mult pt. fetele care le vor face si nu vor stii sa le interpreteze: Listeria - negativ
Toxoplasmoza - Ig G + / Ig M -
Rubella Ig G + / Ig M -
CMV Ig G + / Ig M -
In traducere , Ig G-urile pozitive arata ca ai avut contact cu virusul in trecut iar Ig M -urile arata ca esti imunizata..adik nu mai ai nimic in prezent ( e totul ok)
In alta ordine de idei nu-mi pasa ca am dat 5 mil lei...stiu ca macar sunt bune ( mi-am luat de-o grija )
ce o mai fi luna viitoare vom vedea..sper sa fie bine pt. noi si pt. toata lumea!!!
-ici pt. toate fetele frumoase si rabdatoare
Dany

Mergi la inceput