Analiza pt. Chlamydia IgG- Pozitiv (ce inseamna?)
Raspunsuri - Pagina 2

Mica-mica spune:
Marinar, cred ca te-ai procopsit cu o infectie urinara, asa ca da repede fuguta la dr.si fa-ti si analize de urina, inainte de a lua antibiotice. Vorbesc din experienta, tocmai am terminat tratamentul

marinar spune:
Merci mica de raspuns. Ideea e ca am baut si ceaiuri, am facut si spalaturi si deja ma simt mai bine. Oricum luni o sa duc totusi o proba, sa vad daca mai iese ceva.
marinar

Hana79 spune:
Marinar tu sa nu-ti faci probleme daca aveti unda verde de la doctor.Trebuie doar sa munciti mai mult si pot sa-ti dau si un sfat.La farmacie sunt teste de ovulatie ia-ti un test si vezi ca este un tabel in functie de CM pe care il ai si afli cand ai ovulatia in urmatoarele 24 de ore.Trebuie sa ti-l faci cateva zile sa fi sigura si spor la treaba.Eu asa am aflat ca am ovulatia intr-o singura zi pe luna.Dar la noi sunt
cam putin trebuie sa-i mai inmultim putin.SUCCES MAXIM.Astept vesti bune de la tine.
Iliuta fi optimista si mergi inainte, se va rezolva problema.Eu am inceput tratamentul cu Zanocin si Flamexin pt Chlamydia.
Danyalo tratmentul care il facem este pt Chlamydia si pt inmultirea.Alte probleme nu avem.
Andincu multumesc pt sfaturi si incurajari.Razbatem noi pana la urma.Astept sa-mi spui si mie de tratamentul pe care o sa-l iei de luni.
Va pup pe toate si mult succes..Sper ca vom sarbatori in curand.
.Vreau sa aud de toate anul asta numai lucruri bune adica-
.Tinem legatura.

iliuta spune:
Fetelor eu am luat Sumamed, Doxicilina, Nistatina si Tricomicon(ovule). Sper s-o fi doborat. In 2 sapt fac analiza. Tineti-mi pumnii.
Mihaela

andicu spune:
Iliuta, am gasit retetele de acum un an. Mie imi daduse Doxiciclina, Wilprafen si Zanocin. Sper sa-ti iasa negativ peste 2 saptamani!
Andreea.Pozele mele

iliuta spune:
Sper si eu Andicule, ca mi-e greu sa stau aici fara sotul meu si sa tot astept........
Dar ziceti-mi si mie fetelor, din cate am inteles Clamydia asta e o (BTS).Eu una nu bag mana in foc pt. nimeni dar, nu inteleg de unde am putut s-o iau.De unde se poate lua concret?
Mihaela

Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by iliuta
Sper si eu Andicule, ca mi-e greu sa stau aici fara sotul meu si sa tot astept........
Dar ziceti-mi si mie fetelor, din cate am inteles Clamydia asta e o (BTS).Eu una nu bag mana in foc pt. nimeni dar, nu inteleg de unde am putut s-o iau.De unde se poate lua concret?
Mihaela
Pai se ia prin contact sexual, ca orice BTS. Sursa poate fi oricare din fostii parteneri respectiv partenere (din ambele parti

Eu m-am vindecat cu amoxicilina, tratament de 7 zile si a luat antibiotice si sotul odata cu mine pentru ca tratamentul trebuie facut de amandoi. Nu-mi mai facusem niciodata analiza asta pana atunci, a iesit pozitiva la un test de rutina de la inceputul sarcinii - la doua saptamani dupa tratament am repetat-o si rezultatul a fost negativ. Spre sfarsitul sarcinii am cerut sa-mi repete analiza si fireste ca n-aveam nimic, ma vindecasem complet.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

andicu spune:
Pai din cate stiu eu, da, este o BTS. Si cam numai prin stiu ca se poate lua. Asta din cate am citit eu.
De exemplu la noi, sunt sigura ca e fff veche! cred ca de vreo 5-6 ani, de cand suntem noi impreuna, altfel nu-mi explic cum de erau trompele si toata zona prinse in halul ala in aderente...cred ca de-aia e si asa rezistenta, ca e de mult la mine in sange. Altfel, eu una pot baga mana in foc pentru amandoi, asta ptr ultimii 5 ani!!
Am si eu o intrebare: a incercat cineva sa ia vreunul din medicamentele astea compensat ? Sumamed sau Doxicilina ?
Andreea.Pozele mele

tumpi spune:
quote:
Originally posted by andicu
[
Am si eu o intrebare: a incercat cineva sa ia vreunul din medicamentele astea compensat ? Sumamed sau Doxicilina ?
eu am incercat sa iau sumamedul,dar "desteapa" de dr de fam de pe fremea aceea nu mi-a zis ca reteta e valabila doar 24h,asa ca pana la urma am luat la pret intreg decat sa ma mai intorc la ea.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Hana79 spune:
Cristina ai un baietel superb.Si eu imi doresc fff mult un baietel si daca ar semana cu al tau blondin cu ochii albastrii mama s-ar topii de bucurie.Mama mea este blonda cu ochii albastrii,dar n-am mostenit nimic de la ea, semanam si eu si fratele leit cu tata.La anul sper sa-mi indeplinesc visul sa ma mandresc si eu cu poze asa frumoase pe forum.
Si voi fetelor nu fiti triste mergem inainte incercam toate tratamentele si pana la urma vom reusii.Sper sa ma scuzati ca nu pot vrb si eu mai des cu voi dar timpul nu-mi permite, dar cand voi ramane insarcinata va promit ca imi voi face timp mai mult sa vrb si sa ne cunoastem mai bine.
Astept sa-mi mai da-ti cate o veste despre analizele voastre si despre voi.
O seara frumoasa si o noua zi cu vesti bune despre voi..