Bebelusi de martie - aprilie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
mamanati spune:
Buna fetelor, abia acum m-am trezit.
Zuzule, sper sa fie totul bine la tine. Stai linistina si nu te stresa. Si totul o sa fie OK. Tu nu vii la mamici de iulie-august? Sincer, parca am senzatia ca sunt cam ignorata acolo.
Felicitari sarbatoritilor si pupi la bebelusi,
Nata.
B.N.
mamanati spune:
Pardon, ca se supara bebe ca nu-l iau in seama. Semnez:
Nati
+ bubu14+ (de fapt 12+)
B.N.
caramella spune:
La noi a nins azi noapte si e asa de frumos afara.
Nu am prea vazut zapada pe la noi de aceea ma bucur.
Nu am apucat sa raspund la nimeni,ba nu am acces la comp ,ba am cate ceva de facut,ba plec.Va rog sa ma scuzati.
Sa va mai zic de noi.Alicia a descoperit un cuvant care-i place kk si tot il repeta.Mai zice caii si face ca si ei cand merg,plescaie cu limba in cerul gurii.
Vad ca mai nou se rusineaza,cand vine cineva , se ascunde cu fata si se uita pe furis.E tare figura.La inceput i-a pozitia mutului dupa care isi da drumul,turuie ce stie cu gurita pana la urechi.
MAMACITA nu va fi o petrecere mare ,dar cam 15 persoane se aduna,cativa prieteni,nasii,parinti.Copii nu prea avem,de fapt o singura fetita va venii ,e vecina de bloc si are 3 ani.Deja am facut o lista cu meniul si cu ce trebuie cumparat.Mai sunt 2 saptamani pana atunci,dar eu deja de 1 luna ma gandesc la eveniment.
Mai putin si e si randul vostru.
samuraiului cel activ si indraznet,sa nu mai faca vanatai si sa nu mai bage prostioare in gurita!
MAMANATIma bucur ca bb e bine si ca ne mai dai vesti!

ZUZULESper sa fie totul ok .

ADELAtin pumnii sa fie bine cu ochii,mai consulta totusi un dr.
Bebei sa tereaca buba!Am vazut pozele ce frumosi sunteti!
Multa sanatate copiilor bolnaviori:IOANA(RROX),ALEX(NINO),ALEX(VALENKA)
La Multi Ani
VLAD si EMILIA ALEXANDRA!
ANA
lui Rares sa iasa dintisorul usor!
A am uitat sa va zic de indemnizatie ,la mine a venit postasul in data de 7,dupa care m-am dus furioasa la primarie sa le spun ca eu vreau pe card. Au zis sa astept ca vor baga pe card intr-o luna doua ,trei.![]()
tuturor!
CARMEN SI ALICIA.
http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
coco spune:
Buna tuturor mamicilor si puiutilor!
Azi implinim 11 luni si nu avem nici un dinte! In rest totul e ok, doar mami vine tarziu acasa de la servici!![]()
Carmendutza si Ana-voi le dati ceva calciu supliment? Ma gandesc ca ar trebui sa-l vada un dr. ce e cu
lui!
Va pupam dulce pe totti si trecem la treaba ca am savurat niste meniuri
extraordinare pe aici!

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
coco spune:
Si am uitat ce era poate cel mai important: felicitari Mamanati pentru ca vei fi
, sa-ti dea Domnul o sarcina usoara si un copil sanatos, ca frumos e sigur! Ma bucur enorm pentru voi!
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
carmenduta2003 spune:
La multi ani Vlad si Emilia!!
Coco, eu am inceput sa-i dau de marti un sirop, numit Calcium Pharco, ii dau 2.5 ml pe zi, timp de 10 zile pe luna. Cred ca ai putea sa ii dai putin calciu, nu vad ce i-ar putea dauna. La noi nu se vede nici un semn, n-are gingiile umflate, doar putin mai tari, dar asa sunt de luni de zile.
Poze Rares
Varsta lui Rares
danna_J spune:
mamanati, ce ma bucur ca ne dai vesti despre tine, imi aduc aminte de odisee, te citesc cu mare drag si am bucurie in suflet ca te regasesc aici!
Gravidutele
noastre dragi scrieti aici ca va citim cu placere si ne aduce aminte si noi de bruticile noastre si mai ne regasim printre randuri! Zuzunake
sa ai grija de tine, nu te stresa frumoaso si totul o sa fie bine, astept povestiri de la Paris plus pozici!va pupic si va doresc un We miiiiinuuuuunat!
rrox3 spune:

Zuzunaki sper ca pana acum ti-a trecut si te-ai linistit deja. Odihneste-te cat poti de mult.
multi!
Carmen Felicitari lui Rares!!
Ce zglobiu e si a mai invatat si sa coboare din pat! Felicitari si pentru papat, inseamna ca i-a trecut micutului. Asa facea si Ioana, cand se vindeca incepea sa pape si sa ia din nou in greutate.
Mamacita Sigur ca stiu de gluma
Ai dreptate, e tare neplacut, dar asta si aveam in cap, ca un sadic ce sunt
Macar pentru unele precum colega lui Carmen... (ar trebui sa scriu Carmenei? Suna cam ciudat...)
Mamanati te asteptam cu mare drag aici, daca vreti mai descgid o rubrica pentru burtici! Ne place sa va avem in mijlocul nostru!
multi pentru micul Tzopaici! ![]()
Adela Multumesc pentru explicatii
Si multi ani inainte Bubului tau!
Astazi esti o mamica fericita! ![]()
Multumim Ana, Carmen, Danuta si Caramella!
Ioana e tot mucoasa, desi pare sa fi scazut debitul. Altceva nu are, cred ca e un virus plantat bine in nasuc, da' scapam noi de el.
Mai nou ma supara si pe mine in gat si sunt putin mucoasa.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Na' ca am uitat ceva...
La multi ani Vladut!! 
Coco nu cred ca trebuie sa-ti faci griji in privinta dintilor. E o treaba ereditara, daca voua v-au iesit tarziu e foarte probabil sa-i iasa si lui tarziu. Sunt destui pitici care implinesc un an si n-au dinti inca. 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ionela_r spune:
Buna seara mamici
Pupici la bebici.
Spunem si noi cu intarziere "La multi ani!" sarbatoritilor de azi.
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos