Bebelusi de martie - aprilie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

La multi ani pentru Rares, Alesandra, Brien, Loriana!

Desi citesc tot ce scrieti, in fiecare zi, de fiecare data cand ma apuc sa scriu apare cate ceva (si impart si computerul cu Victor, care are niste jocuri noi - ce-i drept educative- si acum fiind in vacanta are mai mult timp pentru ele).
Evei inca nu i-a aparut dintisorul (cel mult asteptat) dar e continuare umflata gingia. Si cred ca o si deranjeaza putin. In rest, ma dispera cu masa de pranz. Nu accepta nici o combinatie de legume, am incercat sa-i fac papanasi, astazi am incercat sa-i dau peste (amestecat cu cartof) dar nici macar nu vrea sa gusteDe fapt, asta ma dispera: se fereste, se zvarcoleste, dar nu vrea sa deschida gurita. Asa ca dupa ce experimentez tot felul de combinatii (pentru care binenteles ca pierd foarte mult timp, ori eu ori mama) vin cu borcansul Hipp (in care nu mai pot introduce nimic altceva, ca nu-l mai accepta) si ca prin minune deschide gurita si ma cearta ca nu-i dau mai repede. Bineneteles ca tot ce-i gatim noi ii punem tot in borcanase Hipp, seamana uneori si la culoare, dar pur si simplu isi da seama. Ma enerveaza ca nu-i place diversitatea si ne chinuim degeaba (ar manca doar fructe, iaurt, cereale si lapte). As vrea sa-i dau ficat, ou, peste alt gen de legume decat cele din borcanas dar nu am cu cine sa ma inteleg (ma enerveaza ca si Victor face figuri la diverse mancaruri, sotul meu tine cura de slabit, asa ca bucataria ne ocupa-mie sau mamei - tot timpul).
Multumesc pentru sfaturile legate de peste (azi am incercat cu pastrav, dar a luat doar o jumatate de lingurita). Diseara cred ca voi incerca si cu chiftelute.

Rrox, imi pare rau pentru cazatura Ioanei. Sunt inevitabile, din pacate... Si Eva dupa cazatura spectaculoasa din patut nu a avut nici cea mai mica vanataie (dar eu mi-am facut mustrari de constiinta 2 saptamani dupa aia). Si Victor, ca si Mariuca, e plin de vanatai (unele urate rau de tot) si nu-si aduce aminte de unde sunt... Sanatate multa, sa ii treaca Ioanei raceala repede!

Mamacita, cred ca ai tras o sperietura zdravana cu inecatul.. La noi e casa plina de diverse obiecte mici, diverse piese si bile din jucariile lui Victor (principala sursa de scandaluri dintre noi). Si Eva e atrasa ca un magnet de camera lui Victor. Si binenteles ca doar jucariile lui sunt interesante pentru ea. Spune-mi si mie, te rog, ce-i aia hartie de pergament pentru cuptor (pentru reteta de chiftelute)? Pot sa-i pun si o coala dintr-un bloc de desen ? Tu nu ai pus deloc ou? I le-ai dat amestecate in piureul de legume sau simple? Scuza-ma pentru ca te-am bombardat cu intrebari, dar tot incerc, poate reusesc s-o fac pe mofturoasa asta sa mai guste si altceva...

Nino, multa sanatate lui Alex!

Adela, imi pare rau pentru diagnosticul de cataracta. Dar sa stii ca nu este o boala chiar atat de grea. Mama a avut cataracta la ambii ochi (la unul s-a operat anul trecut si totul a fost foarte bine). Operatia a durat foarte putin ( o ora cu pregatiri cu tot),nu a fost nevoie de internare- a facut-o la un cabinet privat din Bucuresti si abia asteapta sa-si opereze si ochiul celalalt. Daca vrei detalii despre cabinet, operatie, spune-mi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna seara.

La multi ani Rares, Alessandra, Brien si David (cu intarziere)!!!

Rares mai este putin mucos, iar aspiratorul nazal ajunge abia marti, dar vor mai fi ocazii ca sa-l folosim. Sambata seara l-am cantarit, avea doar 9,5 kg, a slabit aproape un kilogram. De doua zile, insa, a inceput sa manance foarte bine si BEA DIN NOU LAPTE. Mie mi se pare fantastic. Sper sa recupereze rapid greutatea pierduta.

Rrox, sanatate multa Ioanei, si pupici sa-i treaca durerea de la cazatura.

Mamacita, succes mult sa ia la munca, ce greu trebuie sa-ti fie sa stai atat de multe ore departe de Alexut.. Fememile astea care se ingramadesc sa faca avorturi sunt si incapatanate, nu vor sa inteleaga. Am avut si eu o colega, nu am reusit sa o conving sa ia anticonceptionale, asa ca a facut vreo trei avorturi in mai putin de doi ani. Nu pot sa inteleg...

Ana, sa iasa mai repede dintisorul ala rau, Rares ii trimite pupici multi Evei ca sa o ajute... Poate se ia, si o sa-i iasa si lui primul dinte.

Adela, v-am vazut in poze, frumoase mai sunteti, mai. Cast despre problema cu ochii, sunt alaturi de tine sa fie bine, daca trebuie sa faci operatia.

Valenka, sanatate multa lui Alex.

Rares se da singurel jos din patuul nostru sau de pe canapea, stie exact cand sa se intoarca si se lasa foarte usor jos, incet-incet sa nu cada. Acum nu prea mai este chip sa-l tinem linistit langa noi. Merge pe jos, cand are chef, doi-trei pasi, dar prefera sa se tarasca sau sa se deplaseze tinandu-se de mobila.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox,stii cum e,pragul de durere e diferit de la persoana la persoana functie de foarte multi factori,mie una mi se pare cel putin neplacut cu anestezie locala.Dar chiar m-am distrat de abordare si stiu ca tii la gluma

quote:
Scuze, nici nu stiu ce mi-a venit sa te intreb. Pur si simplu, a fost o curiozitate hranita de
1.faptul ca citisem ca ti-ai reluat activitatea la cabinet;
2.de la Odisee ramasesem cu vaga idee ca lucrezi cu dr. de care pomenisem;
3.in timpul sarcinii, am facut un control de rutina la acest dr si ma gandeam ca poate ne-am "intersectat".
Atata tot... N-am vrut sa fiu nici bagareata, nici malitioasa, daca asta am dat de inteles. Si ok... cu confidentialitatea legata de cel cu care lucrezi, e dreptul fiecaruia, n-am vrut s-o incalc.

gegea,am vrut sa ma asigur,tocmai din cauza ca in scris si fara sa cunosti sau macar sa vezi persoana care-ti adreseaza anumite intrebari poti interpreta oricum.Asa este,ai retinut corect,lucrez cu dr.peteanu,imi amintesc ca la odisee ti-am zis programul in speranta ca ne intalnim,dar n-a fost sa fie.eu lucram atunci si miercurea si vinerea,acum vinerea,dupa 17,lucreaza'prietena'.
caramella,deja simt ca ma furnica pregatirile de motFaceti petrecere sau in familie?
Ana,pergamentul nu se lipeste de tava,ramane curata,si nici carnita sau prajiturile,pestele etc nu se lipesc de ea;ma indoiesc ca foile din blocul de desen au aceste proprietati.Se gaseste in suluri,eu am de la Fino si sunt foarte multumita.Am uitat de ou,dar au iesit foarte bune,am un succes cu eleStiu prea bine prin ce treci,ca si pe mine ma apuca toti nervii cand gatesc plina de frenezie si dansul stramba din nas si refuza total sa deschida gurita.Am incercat la chiftelele de pui ceea ce va povesteam,sa pun mai mult orez,conform retetei si mi-au iesit cam lipicioase,asa ca mai bine respecti proportiile pe care ti le-am dat in reteta facuta deja de mine,nu in original.Oricand vrei 'schimb de experienta'despre mofturosi si idei de combatere a mofturilor,spune-mi,accept cu placere.
A,m-ai mai intrebat ceva:da,i le-am dat amestecate odata cu legume de supa,odata cu mazare(a trebuit aici sa adaug si iaurt,ca erau cam seci),odata cu cartofi si iaurt.
Ia priviti cu ce ne-am distrat noi din lista pe care v-am dat-o mai devreme;sa vedeti ce se alinta Alexut cand auzea pisica fredonand,zici ca era fata mare la maritat
http://a.disney.go.com/disneychannel/playhouse/clay/music/singalong.html

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna scumpele mele mamici,
Va scriu repede un mesaj ca deja m-a prins miezul noptii in fata calculatorului. Am fost la eco. Bebe e Super Speedy Gonzalez, cum a zis doctorul: e foarte activ. Imi era asa de draga sa-l privesc cum face zeci de miscari pe minut. Ba pune minutza in guritza, ba o scoate, ba e cu capul in jos, ba in stinga , ba in dreapta si tot asa. Cred ca noi cu tati o sa ne tinem numai din urma lui ( a ei, sper)! In rest a spus ca totul e in regula, doar ca e cu 2 saptamini mai mic. Si Melisca la fel era cu 2 sapt mai micuta.
Bine, am fugit la somn ca e tirziu. Mai intru pe la voi.
Pupici la bebelusi si voua la toate.
Nati 14 fix.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

mamanati,
te imbratisez cu mult drag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu am termen pe 1 august,o sa fie de-o seama Speedy a/al tau cu zuzunelu meu din burtica.

fetele,reviu pe aici cu povestiri si poze de la Paris.Imi trebe timp sa ma refac ca sunt obosita rau..inca

evribadi si sa stiti ca la noi totul e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

La Multi Ani sarbatoritilor si sanatate maxima "mucosilor"

Nino, ce bine informata esti tu. Eu stateam linistita ca-mi vin banii pe card. Si am primit de 2 zile un mandat postal, dar trimitandu-ma la posta de la un ghiseu la altul, ca la cel final sa fie o coada super lenta, am renuntat sa-mi pierd vremea pt cine stie ce prostii .

Adela20, imi pare extrem de rau. Dar nu-ti fa griji si opereaza-te. Mama unei colege de servici s-a operat de cataracta la peste 70 ani iar acum vede mai bine ca niciodata. Iar tu esti tanara si te vei reface usor. Iar piticotii tai nu-ti vor lasa timp ca sa disperi. Si chiar asa, nici nu ai motive.

Rrox, mie la primarie mi-au spus ca pt prima luna vom fi platite pe baza listelor date de firme inca din decembrie la Casa de Pensii si inca nu stiu unde, caci primariile nu au timp sa prelucreze si sa trimita datele in timp util. Probabil de-aia ai si primit deja banii pe ianuarie. Iar regula de-acum este ca pt mamicile noi firma nu va mai depune dosarul, ci mamica o va face direct la primarie urmand ca primaria sa dea datele mai departe.
buba Ioanei, poate dupa al 3-lea buf, intra la capsor pericolul.

Cenia, noi avem Chicco Vector.

Mamanati, ce frumos povestesti tu. Mai ca-mi vine chef de-un bis.

Dana si Mihai (20.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela20 spune:

Buna dimineata, dragele mele
Ca de obicei, Beba s-a trezit la 7 sa-si ceara portia de laptic, dupa ce m-a lasat toata noaptea sa dorm! Asa ceva nu s-a mai intamplat de mult. Aseara a facut si ea rost de o vanataie, acum, de venirea lui tati si a lui Bubu. Cum a reusit? Simplu. A dat cu capul de coltul mobilei. Asa a mai plans...si apoi am mai chinuit-o si eu, cu compresa cu apa rece.Probabil ca a auzit ca mai sunt si alti piticoti cu vanatai, si trebuie sa fie in pas cu "moda".
Va multumesc tuturor pentru incurajari. Sunt convinsa ca totul va fi bine, voi face operatie mai intai la ochiul stang si mai tarziu si la celalalt.
Mamacita, si sotul meu m-a sfatuit sa mai fac un control la alt medic, pentru confirmarea diagnosticului. M-am programat deja la dr. Pop, care e specializat in cataracte.
Rrox, Thomas, pe care eu il alint Bubu are 3 ani si jumatate.Cat despre Beba, majoritatea grecilor isi alinta astfel bebelusele. De exemplu, pe cumnata mea o mai striga si acum cei din familie Beba, si nu e singurul caz in care desi e femeie in toata regula, a ramas cu acest apelativ.
Ziua de azi am sa o petrec in bucatarie, pentru ca deseara ajung baietii mei acasa.
Pentru Beba am sa gatesc peste. Reteta e foarte simpla. Am un peste de mare, a carui denumire nu o stiu in romana, din pacate. Il invelesc in hartie de aluminiu, il tin la cuptor 2 ore dupa care il scot, il dezosez si fac un sos din ulei de masline si zeama de lamaie. Se lasa pestele in acest sos 2-3 ore si apoi fac un piure.
Ii place foarte mult.
Va pup,sa aveti un week end minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Vlad Antoniu - Coco, Emilia Alexandra - Geta Sava.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Mamacita te rog zi-mi si mie ce metoda ai aplicat tu ca sa il inveti pe alexutu sa doarma singur,ca sunt disperata!Matei al meu nu numai ca nu doarme singur(eu sunt de vina),dar nu vrea sa doarma(asta numai noaptea) daca nu dorm cu el!!te rog!!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

adelita,
iti tin pumnii sa fie bine!
pestele d ecare zici e cumva tzipuro?zi-mi si mie pliz dneumirea in greca!Noi azi avemn tzipuro in meniu si poate ii dau si Bubului.

Am o problemuta:cand am mers dimineata la baie am gasit pe undearweari cateva picaturi d esange...Am sunat moasa si mi-a zis sa ma odihnesc si daca vine flux mai mare sa merg la clinica...Sunt ingrijorata

Mergi la inceput