Bebelusi de martie - aprilie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
cenia spune:
Salutare dragi mamici, dar vad ca incet una cite una reincepe activitatea si nu o sa mai fie asa de aglomerat. Abia asteptam primavara sa ne plimbam cu copilasii nostri pe afara si sa nu ne para rau ca inca suntem casnice si nu am reluat jobul!
Eu l-am tuns pe David ca deja nu se mai putea. are un par atit de des cum nu am mai vazut. acum e scurt si tepos. nu a vrut sa stea la tuns cu masina dar noroc ca avea bunica un forfecel cu capete rotunjite si am reusit sa il tundem. a stat neasteptat de cuminte! si i-am facut si poze cu cravata( ca a gasit mami pt bebelusi) de parca mai are un pc si incepe scoala.
al meu inca nu il intereseaza partile corpului, desi am ris cum povestea mamacita de Alex al ei.
la noi e f frig si inca nu am primit indemnizatia desi cautam disperata pe la posta postarita care era in concediu.
fetele din iasi nu prea mai dau pe aici sa le intreb daca ele au primit banii.
cind am auzit cit costa fotoliul din germania am renuntat 140 Euro? si noi nu prea mergem cu masina. mai caut pe internet sau la metro.
in continuare ii curge nasul! ne luptam cu pompita si cu niste picaturi care sunt mai bune dect sprayul, Nostatin parca se cheama sunt si oculare si nazale. dar il lasa sa respire.
i-a recomandat o prietena Olinth dar nu e indicat decit peste virsta de 2 ani!
niste poze am mai pus sa ne mai vedeti:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=848a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
pa mamici, cind o sa am si eu vreo 100 de mesaje? ca voi scrieti intr-o veselie!
Cenia si David 09.04.2005
ellinia spune:
Ce liniste e! Chiar ma gandeam ca nu o sa am timp sa citesc ce ati scris... ![]()
Ma gandeam acum, in timp ce-i faceam papa lui Stefan ce as mai putea sa-i dau nou. Si m-am gandit la oua. Eu incerc, timid, sa-i dau albus si vad ca nu s-a intamplat nimic pana acum. Cam pe cand se pot da oua fierte moi - care plac copiilor foarte tare - sau ochiuri romanesti? Am avut si o discutie cu niste cunostinte referitoare la laptele de vaca. Poate reusesc sa scap de nesuferitul de Milumil, dar nu prea stiu de care lapte sa-i dau. Asta care e in comert nu imi place deloc dar are avantajul ca e pasteurizat. Pe de alta parte atunci cand fierbi laptele de vaca obisnuit nu distrugi orice urma de "balauri"? Eu, personal, beau foarte mult lapte de tara si stiu ca nici nu se compara la gust cu cel de alimentara. Stiu ca parerile sunt impartite in ceea ce priveste laptele de vaca dar eu una m-am saturat de Milumilul asta groanic de dulce si care se dizolva asa de greu. Nino tu cat ii mai dai lapte praf?
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
Ana71 spune:
Buna,
La multi ani pentru George, Dora si Jenny!
Multumim mult de tot Nino pentru urari. Parca nici nu-mi vine sa cred ca Eva are 11 luni! Deja incepem si noi sa ne gandim la ruperea turtei. Cred ca vom face pe 11 martie (am auzit din diverse surse ca, la fete, ideal ar fi sa rupi turta inainte de a implini un an- adevarul este ca depinde foarte mult de obiceiurile zonei). Daca vom face acasa, cred ca vom avea 2 petreceri ("ruperea turtei" cu nasii Evei si familia si apoi, probabil duminica sau saptamana urmatoare petrecerea cu familii prietene -toti au copiii intre 1-8 ani). Dar ne mai gandim...
Coco si Carmendutza, eu i-am dat supliment Ca Pharco (5 ml/zi)sau Ca gluconic-5ml/zi timp de 10 zile/luna (la 2 luni, la 4 luni, la 6 luni, la 8 luni, la 10 luni si probabil ca-i voi da si la 11 luni). Dintisorul mult asteptat tot n-a catadicsit sa iasa. Azi dimineata am observat ca e un picut gingia rosie in locul unde ar trebui sa iasa (pana acum era doar umflata). Asa ca asteptam cu interes...
Carmendutza, si Eva e fascinata de scame si bucatele mici de hartie, in cea mai mare parte a timpului le plimba dintr-o mana in alta si se minuneaza (ea stie de ce), dar nu le baga in gura prea des. Ce-i drept de fiecare data cand baga ceva in gura, eu -care sunt stresata,printre altele,si de inecari- ii tot spun "nu e voie" pe un ton imperativ si pare ca nu se repede imediat cu orice in gurita (si are tentatii la fiecare pas, pentru ca jucariile preferate ale lui Victor sunt de construit, de combinat-gen autoroboti, B-daman-i si oricat si le strange tot mai vad cate o piesa sau o bila izolata prin pat, pe jos).
Referitor la obiceiul cu putza, nu ai ce sa faci decat sa-l lasi in pace. Isi descopera corpul . Orice copil trece prin faza asta (la unii e mai vizibila sau dureaza mai mult). Victor a avut-o cand era micut (pana intr-un an) apoi si-a adus aminte iarasi de acest obicei pe la 2 ani si jumatate (mi-aduc aminte pentru ca eram la mare si el toata ziua era numai cu mana la putza). Apoi pe la 4 ani, inainte de culcare isi luase obiceiul asta (dar i-a trecut repede). Dar si Eva, uneori, inainte de baie, cand sta mai mult fara pampers, se mai trage de "partile intime".
Mamacita, multumesc mult de tot pentru lamuririle cu chiftelutele. Inca nu i-am facut pentru ca a cam avut scaune mai moi decat de obicei (poate de la dinti) si nu am vrut sa-i introduc chestii noi in alimentatie. O sa caut si eu hartie d-aia de pergament. M-as bucura sa facem schimb de retete, dar deocamdata orgoliul meu de bucatar e foarte ranit.
. Cand va manca si Eva cu placere ceva combinatii cu legume, carne, paste sigur o sa scriu reteta. Pana una alta, la loc de frunte sunt masa de fruct-mar crud sau piersici(caise) Hipp cu banana, branza de vaci si uneori suc de portocale sau morcov, cereale Milupa, iaurt (campina sau Napolact extracrema) si lapte. Si binenteles, borcanele Hipp cu legume (dar fara nici un alt adaos). Prefera sa stea nemancata (am tinut-o intr-o zi aproape 7 ore fara sa-i dau atceva de mancare, dar tot n-a vrut sa deschida gurita sa guste din legumele cu carnita pregatite de mine). M-a amuzat teribil faza cu Alexutu "cel cu fire de artist" la baita![]()
Mamanati, asa ma bucur cand aud vesti bune despre voi! Iti doresc o sarcina usoara in continuare si un bebelus sanatos de care sa va bucurati toata viata voastra!
Zuzunaki, sper ca s-a rezolvat cu sangerarile si sunteti bine! Multa sanatate!
Ocrainic, of... imi faci o pofta de vara!!! Nu mai suport iarna asta, stam majoritatea timpului in casa- o ora dureaza imbracatul/dezbracatul si jumatate de ora afara. Felicitari lui David pentru progrese. Poti gasi scaune de masina bune si aici (nu stiu exact ce fel de scaune au la Metro - mie personal nu-mi place magazinul asta). Dar cred ca raportul calitate/pret ar fi mai bun daca iei din Germania.
ellinia spune:
Cenia poti sa incerci pentru nasucul lui David apa de mare. Gasesti la farmacie,se numeste Nazomer, e vreo 50.000. Eu cu asta am scapat de muucisori inca de pe cand avea doua luni si am fost foarte multumita. Apropos, misto pozele
cu cravata. Pare asa de mare David! Am observat tunsoarea. Si noi ne gandim cum sa facem sa-l tundem ca imi inchipui ca nu o sa stea pe scaunel la frizer sa-l tunda cu masina. Cu toate ca taica-su sustine sus si tare ca o sa stea, ca e baiat mare! ![]()
Cristina si
ellinia spune:
Aoleu...Ana acum am vazut ca e ziua Evei! La multi ani!
Ionela la multi ani Dorei!
Cristina si
ocrainic spune:
Salutare, salutare!
Ce credeti ca am facut azi!? Mi-am mai verificat din haine sa vad daca am sanse sa ma mai incapa ceva in 2 sapt cind merg la servici. Si surpeise...intru in toti pantalonii dinainte de sarcina. Victorie!!! Bineinteles cu "revarsarile" de rigoare, dar nu e foarte rau. Ma bucur ca am in ce ma imbraca.
David al meu, a tras primul lui cap in perete, bine ca nu era colt. Asa ca are o vinataie de toata frumusetea. Nu plinge el f tare cind se loveste, e foarte curoajos, il iau in brate putin si este alinat un-doi. Azi a fost ziua cu peripetii, era sa ii cada un suport de luminari (cu tot cu luminare (din acelea groase nu gluma) in cap, de pe o vitrina cam instabila. A trecut la vreo 2 cm de capsorul lui. Am cam inghetat de spaima. Dar sincer, eu nu prea stiu ce sa fac prin casa ca sa scapam de pericole. Nici cu florile nu prea stiu ce sa fac. Sa le dau pt o vreme pe la prieteni, sau sa incerc sa-l invat incet incet ca nu e voie. Vorba fie intre noi, cred ca va fi un drum lung, greu si anevoios pina va pricepe asa ceva.
Pisicuto - noi, in tarisoara de vis, NZ, nu avem parte ca si vecinii nostrii din Aussie de animalute si insecte periculoase. Aici nu exista nici macar mamifere salbatice carnivore, motiv pt care s-au dezvoltat mai multe feluri de pasari fara aripi. Interesant, nu!?
Ligia - thanx pt link-uri, am dat o tura, dar nu m-a cam impresionat nimic. Mai vedem ce facem. Mie mi-a placut scaunul pe care-l are si rrox, si cautind pe net am vazut ca vinde cineva, unul nou pe okazii,ro. Apropos, stiti daca e safe sa cumperi de pe site-uri din astea de licitatii. Eu pe aici am si cumparat si am si vindut o gramada pe site-uri de genul asta. Nu stiu cum o fi acasa.
Mamacita - multumesc de informatie, nu stiu inca ce facem, ne mai gindim. Nici nu as pune pe altii sa alerge pt mine, mai ales ca nu ii stiu eu direct, ci e verisoara nasei lui David. Cam ca in "Lantul slabiciunilor".
Zuzule - ce mai faci?
Ce o mai fi cu Alessia, ca nu am mai citit-o de multisor?
Ako - trebuie sa fie asa de draguti pamatufii tai!!! Si ce frumos povestesti de ei. Ma rodea o curiozitate, caci mereu ai fost asa de activa, si ai mers la servici f repede, in ce domeniu lucrezi? Trebuie sa fie ceva interesant ce faci! Nu te superi ca am intrebat, nu!?
Pupici tuturor,
Oana si David cel kamikaze
http://community.webshots.com/user/dcrainic
ninocikap spune:
Ellinia eu chiar de azi dimineatza am inceput sa ii pun un pic de lapte de vaca, respectiv cam 50 ml de lapte Dorna rosu si restul tot Milumil 3. am zis sa incep sa ii pun de dimineatza ca in caz ca are vreo reactie sa ma prind repede... ca peste noapte... e mai greu.. l-a baut fara sa para deranjat ca este un pic schimbat gustul.
mai dragelor eu pana la urma am vorbit cu nasii... care initial zisesera sa ii luam motul de Paste ca sa ii iau motul sambata cand avem petrecerea de 1 an... ca tot ne strangem cu totii... problema mea e ca Alex e cam cheliuta...
nu stiu ce o sa reuseasca nasa sa ii taie...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
rrox3 spune:
La multi anisori Eva
si Dora
!!
Ako Cred ca-s super haiosi baieteii tai fugarindu-se prin tarc!
Cand ai timp mai povesteste-ne despre ei, imi place la nebunie. 
Cenia eu am dat doar 4 milioane pe scaunul chicco al Ioanei. Depinde de unde cumperi. Trebuie sa cauti putin mai mult. Si Metro stiu ca vindea produse chicco, dar n-am mai fost de un an pe acolo, acum prefer Cora si Carrefour.
Ocrainic okazii e un site OK, dar depinde intotdeuna si peste cine dai. E o oferta asa buna? Vezi si ce i-am scris Ceniei mai sus.
Daviducului sa-i treaca vanataia! Asa face si Ioana, trage cate un cap in te miri ce, dar, din fericire, nu prea tare. Dar ea se jeleste imediat si se uita dupa mine, s-o iau in brate s-o alin
Florile te sfatuiesc sa le pui sus, unde nu poate ajunge. Fiindca o sa-l ispiteasca si e foarte probabil sa le si guste. Felicitari pentru silueta, eu sunt tot balena, dar recunosc, am fost si puturoasa si delasatoare...
Ellinia de ce nu ii dai lapte tip junior, pentru 1-3 ani? E mai bun pentru ei decat laptele de vaca. Incearca cu Nan Junior, nu e dulce. Sau lapte Prima Crestere de la Parmalat, asta e lichid si se vinde in cutii de 0,5 litri, e UHT si e tot special pentru 1-3 ani. Eu asta o sa-i dau pana la 2 ani, abia dupa trec la lapte de vaca normal. Cel de la tara daca e din sursa cunoscuta si stii ce mananca vaca respectiva (adica nu paste prin gunoaie sau mai stiu eu ce) si il fierbi 10 minute bine, a absolut OK. Nu te sfatuiesc sa-i dai lui Stef ou fiert moale. Acum, cu gripa asta aviara, ouale trebuiesc fierte 10 minute si evident ca se intaresc. Si mai era si salmonella oricum. Eu prefer sa fiu sigura, desi cumpar oua numai din supermarket, sunt datate si verificate, dar mi se pare mai sigur sa nu mai mancam decat oua gatite bine, fara galbenus moale.
pletosului!
Nino nu trebuie sa aiba codite ca sa-i ia motul. Un pic de par e suficient. Se taie o suvita mica, nu cine stie cat. Pe 17, cand face Alex un anisor e si ziua mamei mele, tocmai i-am cumparat cadoul
Am o minune de mama sa stii, Alex s-a nascut intr-o zi buna ![]()
Mamacita Spor la treaba, vad ca ai multa deja!
artistului rotofei! ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Cenia v-am admirat in poze, sunteti o familie frumoasa si David e bestial cu camasa alba si cravata! ![]()
![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ninocikap spune:
Rrox sarumana sper sa fie intradevar o persoana buna, norocoasa...
cat despre motz.. stii cum sunt "babele".. ca trebuie sa fie mare parul sa ii impletesti codita... si tot asa..
si Alex nu are atata par....
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze