Avort spontan!?!?

Avort spontan!?!? | Autor: roxanam

Link direct la acest mesaj

Fetelor am nevoie de un sfat.Sunt insarcinata in 10 sapt.
Dupa ce sambata am urcat si coborat de vreo 4 ori doua etaje duminica m-am trezit cu o sangerare foarte inchisa la culoare (aproape neagra) si cu gheaguri de sange. Oare bebele meu n-a mai vrut sa astepte inca 6 luni? A mai trecut cineva prin asa ceva . Cum se manifesta un avort spontan? Doctorul meu are program dupaamiaza azi. Pana atunci am nevoie de o incurajare.
Sunt speriata.
Va rog un sfat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

FUGUTZA LA DOCTOR!!!!!!!
Se mai intampla ca la inceputul sarcinii sa apara mici sangerari, dar cel mai bine e sa te vada d-rul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Repaus total si in plus celasi sfat cu cel de mai sus: urgent la medic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Da, da si eu zic sa stai linistita in pat! Este bine ca te-ai programat la doctor. Eu cred ca nu este nimic grav!
Multa sanatate si sa ne dai vesti!!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanam spune:

Fetelor acum am venit de la eco si bb-ul meu e inca acolo. Are 48 mm si activitate cardiaca ritmica. Ceva e ciudat insa cu placenta.
" Placenta lateralizata omogena " si am impresia ca aceasta lateralizare nu e tocmai in regula. Mai tarziu merg si la doctorul meu.
Va multumesc pentru sprijin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Bravo, imi pare bine ca bebelusul este acolo si sanatos. Nu stiu ce sa-ti spun despre placenta, dar eu cred ca doctorul iti va da niste medicamente in sensul asta si totul va fi bine. S-ar putea sa te indrume sa stai cateva zile la pat. Noi iti tinem pumnii!! Sa ne tii la curent. Te pupam!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

Roxana, esti sigura ca esti in sapt 10 si bb are 46 mm? Intreb pentru ca e mult prea mic pentru 10 saptamani. Poate esti in 6 sapt?

Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanam spune:

SUNT 100% SIGURA CA SUNT IN 10 SAPTAMANI. ACUM LA ECHO DOCTORUL MI-A APUS CA AM 12 SAPTAMANI SI CA DIMENSIUNILE FATULUI SUNT NORMALE ( ADICA SAC GESTATIONAL 72 MM, FAT CU CRL 48 MM SI CRANIU 19 MM)EI STIU CUM SOCOTESC DAR EU SUNT SIGURA CA AM RAMAS PE 19 IANUARIE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Stai linistita in privinta dimensiunilor si a aprecierii varstei inca n-am gasit 2 medici care sa faca o masuratoare si o apreciere identica! Bine ca bebe are activitate cardiaca ritmica, e cel mai important, si sa speram ca problema placentei se rezolva. Multa sanatate, ai grija de tine, si bineinteles fara eforturi, de nici un fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Ma bucur ca bebele tau e acolo si e bine pentru ca eu anul trecut tot la 10 saptamani am avut o sarcina oprita in evolutie care m-a cam marcat.

D-zeu sa fie cu tine si sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!
Acu eu am 14 sapt.

Mihi mami lui Lori(2 ani in 7 april)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bb al meu la 10 sapt avea 26 mm si era absolut normal! Si doctorul probabil a zis ca ai 12 sapt calculate din prima zi a ultimei menstruatii. Si eu m-am dus la prima eco susinand sus si tare ca am 8 sapt, pana m-a lamurit dr cum se calculeaza: nu din ziua in care ai ramas insarcinata ci din prima zi a ultimei menstruatii, ca sa ai pana la sfarsit 40 sapt. Multa sanatate pt bb.

Mergi la inceput