Racusori, la apel! (9)
Raspunsuri - Pagina 4
monagan spune:
neata
scriu repejor, ca imi vin matusile in vizita acu dimineata.
quote:
monagan...il trezeai si tu pe al tau si faceati galagia mai mare k ei eu am incercat 1 data insa n-am reusit ca mi-s silentioasa
Mirela, n-am nici o sansa, asa ca nici macar nu ma mai chinui sa trezesc pe cineva.
Am inteles bine, acolo la sfarsit? Suuper.
july_g,,asa zic si eu. Ce n-as da ........macar 1 an.
gata, ca nu mai pot sta. la toate
MirelaV spune:
monagan, nush ce ai inteles tu. insa io ziceam k planurile mele s-au spulberat in secunda in care am hotarat k ne despartim. si cu cine-s acum..nu vreau sa intru in f multe amanunte. cu atat mai mult discutii de genul asta .. delicate
oricum..bb e in plan. cand si cu cine..nu e in plan
am ajuns acasa
fac niste chiftelute si apoi sa fac putin curat. cica diseara mi-s invitata la disco dar nu cred ca onorez cu prezenta. m-am sucit.
va pupik pe toate
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
Neata fetelor!
Mi se pare mie sau ne lansam in discutii serioase?
Eu mi-s pe post de psiholog de obicei . Cum are cate un coleg, cate o prietena probleme, cum suna telefonul. Daca pot sa ajut, aici sunt!
Mirela, ai renuntat la discoooooooooooooo??????????????/ Eu ma rog de consort de 2 saptamani sa ma duca si n-am nici o sansa. Am fost aseara la un chef cu colegii lui si ne-am topait nitel, da e altceva in disco. Numa ca daca merg cu al meu in disco, n-am nici o sansa. Daca nu-si face ungerea (), e lemn!
Mona, sora mea, eu am fost modesta! Am vrut doar 2 saptamani, da nu zic ba nici la o luna! Un an e prea mult!
Sa aveti o zi frumoasa!
Va pupi!
monagan spune:
neata,
cred ca am lucrat ceva aici la calculator, ca mi-am facut o despaduchiere de dimineata cu Norton C, unde mi-a gasit un Trojan, dupa care am bagat si un Ad-Adware, sa curete ca sa fiu mai sigura si normal ca a gasit paduchi(mai mici).Cu asta ma ocup eu de 2 ore.
Tre sa mai pun in functiune si bit deffender-ul si .....m-am aranjat definitiv.
mirela,nu conteaza ce am inteles eu, mai bine spune-ne cum a fost la disco.
Eu n-am mai fost de 10 ani si zau ca dupa mintea mea, m-as duce, dar mi-e jena ca sint deja prea "matura", ca sa nu spun batrana.
july_g,
Vb. later, ca acu merg sa pregatesc ceva de papa.
la toate racoaicele.
MirelaV spune:
neata. mi-s cu pe aici
n-am fost la nici un disco k am hotarat io k stau acasa. si prietenii astia ai mei cica azi se duc la targul de nunti..dar io stiam k a fost sapt trecuta. in fine..le-am zis k nu ma duc .. k eu nu ma marit.
aseara i-am dat sms "jumatatii" mele si i-am zis sa ma cam scuteasca k io nu simt nimik si alea alea. simteam k nu il mai suport. il amanam cu o intalnire de 1 sapt
cica e decizia mea si mi-o respecta. sper
io-s zombie domle. vreau sa ma odihnesc, sa fac ce vreau si ce imi place...nu sa ma bata el la cap (ei, daca imi placea..acceptam si asta si sigur nu le interpretam k batai de cap )
ma invart si eu nitel pe aici si as vrea sa fac nitica ordine k ieri nu am reusit si sa zac azi toata ziua. ieri am incercat sa dorm si am uitat tel deschis si numai somn nu a fost ala.. in fine
aualeu hai k iar m-am lungit k o placinta tiganeasca.
sa aveti o zi frumoasa.
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
MirelaV spune:
neata. sa aveti o zi si o saptamana minunate.
cate o pt fiecare
MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
neata,
eu sint home, m-am trezit abia la ora asta, acu imi beau cafeluta dar fara tigara ca n-am, ascult radio 21, dar azi sint cam slabuti baietii.
Sa aveti un inceput de saptamana bun.
VB. LATER GIRLS.
MirelaV spune:
buna seara.
monagan, si aici ninge asa frumos...ce o fi maine afara ... Dumnezeu cu mila.
io ma tot uit k nush ce parfum sa imi iau cadou de 1 martie
azi mi-am facut cadou pt maine un gablont ehhh daca n-are cine..sau..cine stie
mai misun putin si ma duc in pat la tv. am dormit week endul asta..de azi noapte la 1 ma uitam la tv
va pup si va doresc o seara calda
unde sunteti fetele?
MirelaV
pupicei pe burticei