Racusori, la apel! (9)
Raspunsuri - Pagina 3
cookie spune:
'Neata!
Mai fetelor, nu va mai enervati la serviciu, ca faceti riduri! Ce credeti, mandrele alea cu fite se enerveaza? Asi!
si amintiti-va ca azi incepe weekendul!
Menna, bafta la examen!
Mai, eu nu prind canalul de care ziceti voi...July, ai gasit tu Antena4?
Hai, sa va vad diseara relaxate si vesele!
Georox spune:
Neata racusori !
Va rog frumos fara nervi ! Ca doar e vineri ! O sa avem doua zile de liniste! Fetelor, zau ca nu are rost sa faceti riduri din cauza unor fufe (e cuventul meu preferat). Recunosc ca e greu de trecut cu vederea indolenta lor, dar vorba aia o viata avem! Cati nervi imi faceam si eu la inceput, dar oricum eu ma alegeam numai cu dureri de cap.Acum nu mai pun la inima.
O zi in care nu zambiti este o zi pierduta ! Deci !
tuturor ! Un we excelent pentru ca meritati !
july_g spune:
Buna, fetele!
Cookie, nu e antena 4 iubita! E canalul tv Euphoria si da, l-am gasit!
Nu ne enervam dragelor. Eu doar am spus cum stau faptele! De mult nu ma mai enerveaza individa. De cand a scornit niste vorbe despre mine si de cand se mira f. tare de anumite lucruri pe care le fac. La inceput am suferit, am crezut ca sunt o proasta, etc. Stiti voi mai bine cum suntem noi racoaicele. Dupa asta, am stat eu stramb si am judecat drept si am trimis-o pe unde a facut-o ma-sa si i-am spus zambitoare ca am suficient derierre ca sa aiba de unde musca, abia mai scade! Pur si simplu, pt. mine nu exista!
Mirela, tu pe unde umbli draguta?
Pupi la toate fetele!
monagan spune:
ceasul ala nu merge bine, ca azi noapte cand va scriam era 1,30.
De fapt sa va spun de ce m-am trezit la ora aia, de fapt ce m-a trezit+ca am baut si vreo 2,3 cafele seara.
Vecinul meu de sus e divortat si cred ca "prins" ceva gagica, ca le scartaia patul, bubuia patul, mama ce dezmat a fost si in plus tipa facea asa urat, ca la inceput nu mi-am dat seama ce se aude ...pana m-am dumirit.
No, spuneti si voi acu? Cum sa dormi in asa galagie????
am venit aici sa butonez si m-a prins ora 4.
Ma innebuniti cu Euphoria asta si dupa ce termin aici merg sa-l caut.
si azi am reusit sa nu ma enervez, am stat aproape toata ziua in birou, iar cand am avut nevoie de ceva......am sunat secretara.
Ce puii mei, sa-si faca serviciul ptr. care e platita cu 7 mil.(oare am voie cu expresii d-astea?)
Opa, ca iar ma turez si am promis.........
Azi la 20, e deschiderea olimpiadei de iarna.Sa va uitati, ca banuiesc ca e frumos. Menna, tu n-ai voie ca ai de invatat.
Mirela, unde esti????? ca te trecem absenta.
MirelaV spune:
aici sunt. cand aveam mesajul; pt voi gata scris..mi-am bagat pc in stand by si a trebuit sa dau restart
ziceam asa in mare: k am avut o zi cat de cat buna si ca logic...maine lucrez ]
july, aici sunt ,... insa nu am avut timp si loc de o barfa cu voi
monagan...il trezeai si tu pe al tau si faceati galagia mai mare k ei eu am incercat 1 data insa n-am reusit ca mi-s silentioasa
cu astea fiind spuse...nu mai e mesajul la fel k primul..sper k de data asta sa nu mai fac vreo boacana
va doresc o seara minunata si un week end linistit.
aaa..mai ziceam k mi-am facut un cappuccino si k mi-e k o sa fiu popandau pe dc la noapte
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
Mirela . Zau ca gandim la fel! Si eu as fi facut acelasi lucru. Sa va mai spun ca vecinii mei au peste 60 de ani si le scartie patul mai des ca la noi?
Mona, nu te stresa cu Euphoria, iubita! Si nici cu secretara. Azi asi-au sarbatorit ziua niste colegi. Ce crezi ca a facut secretara? A stat ca o doamna. Ce am facut noi(eu si colega mea)? Am taiat, am asezat, am impartit, etc. Si ce? Colegii mei sunt mai importanti decat ea!
Pupi la toate fetele!
MirelaV spune:
pt vecinii tai july
la mine nu scartaie petul deloc k am juma' de pat gol de ceva vreme
mi-e bine deocamdata
cu toate k se spune despre noi k suntem familiste convise..etc..mie pt moment imi e bine fara dureri de cap
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
la mine nu scartaie petul deloc k am juma' de pat gol de ceva vreme
mi-e bine deocamdata
cu toate k se spune despre noi k suntem familiste convise..etc..mie pt moment imi e bine fara dureri de cap
Idem... same situation , but i feel so good right know at least for the moment eh!
Mona ...ia ghici m-am uitat sic! sic! sic! Abia asteptam sa inceapa festivitatea si a meritat ...am fost de'a dreptul incantata de ce au facut acei oameni.Extraordinar spectacol
Ps: examenul de azi a fost de tot kktu' ...sincer,nu stiu daca-l iau ...desii am scris 2 pagini, cred ca am fost pe langa subiect ...asa ca vom vedea ...va tin la curent
Va
Noapte buna fara zgomote
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
july_g spune:
Neata fetele! Va scriu repejor ca azi e ziua zotului de comp, asa ca tre sa dispar!
Mirela, Menna, un mare de la mine pt. voi! Lasa ca uneori e bine sa fii singurica! Are avantajele ei sa nhu trebuiasca sa te gandesti ce-i dai de manacare, are cu ce sa se imbrace, a dus gunoiu, etc! Zau ca as vrea uneori, macar asa vreo 2 saptamani!
Va pupi!
MirelaV spune:
neata
july, intre mine si fostu' a fost o relatie mai speciala. ne vedem .. vorbim..
si chiar sapt trecuta ma intreba cum imi e cu actualul ... si ii spuneam k nu ii dau f mare importanta..k raspund la tel daca vreau si cand vreau..ma vad cu el cand si daca vreau..si tot asa..si ii spuneam k vrea sa ma prezinte alor lui..la care m'nealui zice k "pai e ok..vrea chestii serioase" si io zic.."el o vrea, dar eu nu. asa k nu-i ramane decat sa prezinte pe altcineva"
mie zau..pt moment mi-e bine. asta pana imi aduc aminte cati ani fac anu' asta si de planurile mele pt bb..
gata..am palavragit destul. ma apuc de treaba. mi-s la birou..desigur
va pup. vb later
MirelaV
pupicei pe burticei