Mamici aspirante din nou - 11

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor trec mai tarziu sa va zic cum a fost.Acum ma duc sa ma pregatesc.

Azi am semnat actele pentru masina.Prima mea masina.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Asi sa fie intr-un ceas bun! Sa o stapanesti sanatoasa si sa o conduci cu placere! Asteptam vesti dupa ce vii de la dr.

Mai, Miha mai, las' ca-i bun un pic de chef, chiar si cu BU .

Noi abia azi ne adunam prietenii sa bem si sa ne distram pentru ziua de 14.

Pupici

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Sim, Tommy a fost foarte fericita sa primeasca pupicul de la Ruxi si, iata, il inapoiaza

Asi, felicitari pentru . Sa o stapanesti sanatoasa si sa o cu placere.

Roandre, pentru ca tot vorbeai tu de adormit devreme, ieri seara eu am fost prea obosita pentru . Rusinica, dar lasa ca ma revansez in seara aceasta.

Stiti ce cadou mi-a facut sotul meu, in avans, pentru 8 martie? Bilete la spectacolul lui David Copperfield.

Pupici tuturor (mamici si puiuti).

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Our freedom starts with the prison that we choose...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Asi, astept cu sufletul la gura sa ne spui ce ai facut la doctor!
Prima masina....s-o stapanesti sanatoasa si s-o conduci cu placere si sa nu ai nici o neplacere din cauza ei!

Sim, deci distractie la voi si azi?...mai, mai ce va mai distrati...asa mai zic si eu!

IuliaP, mereu e buna revansa la ceva...hihihi. Misto cadoul in avans...sunt convinsa ca va fi super interesant spectacolul!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Multumesc fetelor !

Am venit de la doctor.Am vesti bune si rele.Ovarele mi s-au curatat nu mai sunt micropolichistice si au aspect normal.Fibromul a mai crescut putin are cam 21-22mm si obtureaza putin o trompa.Deci daca se produce fecundatia in trompa respectiva am mari sanse sa fac extrauterina.Doctorul mi-a zis sa fac analizele hormonale si apoi sa fac laparo.Cred ca va fi luna viitoare.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asi

Multumesc fetelor !

Am venit de la doctor.Am vesti bune si rele.Ovarele mi s-au curatat nu mai sunt micropolichistice si au aspect normal.Fibromul a mai crescut putin are cam 21-22mm si obtureaza putin o trompa.Deci daca se produce fecundatia in trompa respectiva am mari sanse sa fac extrauterina.Doctorul mi-a zis sa fac analizele hormonale si apoi sa fac laparo.Cred ca va fi luna viitoare.

Familia mea
Razvan

Asi ma bucur pt vestile bune...si sper sa vina bb cat mai curand. Laparo faci banuiesc dupa analizele hormonale, deci nu luna viitoare...
O sa fie bine, o sa vezi!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asi felicitari pentru masina, sa o stapanesti sanatoasa. Si cu laparo sa speram ca nu va mai fi cazul. Poate-poate.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Aissa multumesc.Poate poate cine stie.

Roandre luna viitoare fac analizele si daca ies bine imediat ma programez la laparo.As vre chiar luna viitoare dac se poate.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Iaca si eu, cam fara glas dupa atata cantare (am inceput distractia pe la 7, si tocmai pe la 12 s-a sfarsit). Ne-am simtit grozav si am hotarat ca macar din cand in cand tot mai merita cate o treaba de asta .

Asi tin pumnii stransi sa iasa bine toate analizele si laparo sa reuseasca. Apoi sper ca si bebe sa se lase mai usor convins.

Miha' pai marti am avut sarbatoreala doar intre noi, asa ca am lasat pentru we restul distractiei . Si chiar a meritat. Tu cum mai stai? A aparut ovulatia?

Iulia m-ai topit...pe bune. Am transmis toti pupicii (pana la ultimul). Ce zici tu...l-ai vazut pe David sau urmeaza sa-l vedeti? Uha! Pai astept detalii muuulte. Un astfel de spectacol chiar nu poate fi ratat. In Ro nu-l vad eu ajungand vreodata, asa ca asteptam sa aflam de la tine cum e.

Duminica placuta va doresc!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Asi, cand o fi sa fie...numai sa iasa bine pana la urma!

Sim, la mine doar alarma falsa a fost acum cateva zile...azi sunt in ziua 21 si nici urma de ovulatie...gheata la mal, cam asta e la mine.
Dc ovulatie tot n-am avut, macar sa-mi vina mai repede luna asta...macar la atat sa fie buna si BU aia. Oricum o iau in continuare ca parca m-am obisnuit cu ea .

Pupici!

Mergi la inceput