Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gandacel eu una nu cred ca e bine sa incepi cu supa din prima. Din cate stiu diversificarea se face treptat incepand cu suc de fructe...cate o lingurita...2...3 etc. Eu am inceput cu 2 lingurite porto, apoi 3,4...10 apoi am bagat 10 ling. suc de mar, si apoi morcov ...si acum bag 30-50 ml de sucuri amestecate intre mar morcov si portocala!!! Pana la supa mai e...cale lunga! Tu intreaba dr. totusi ca eu poate gresesc!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Salutare!
LEEA - da, mi se pare ca dupa baie pielea absoarbe mai bine crema, lotiunea sau uleiul de corp. De altfel, nu am folosit exagerat de multa. Daca e dupa preferinte, prefer lotiunea de corp mai mult decat uleiul (in cazul tau daca bebe e alergic la ulei, este si mai indicat sa folosesti lotiune). Pentru baita si fundulet am cumparat produse Nivea Baby de care sunt foarte multumita. Nu am sesizat vreo reactie negativa din partea copilului la aceste produse.
ANDA - plsssss... daca se poate sa ne iei si pe noi in calcul... cum ai timp. Albert e nascut pe 16.11.2005, ora 0:30 la Hateg, jud. Hunedoara. Atata stiu ca e scorpion cu ascendent in fecioara.
In privinta pampersilor, nu stiu ce sa zic. Am cautat in muuulte magazine Libero, dar nu am gasit. Ce sa-i faci... oras mic... Noi utilizam de vreo 3 saptamani nr.3, am udat deja hainutele, de mai multe ori... Oare sa trec la nr.4?
Cat in privinta inceperii lucrului... vreau sa stau acasa cu el pana face 2 ani, asa stiu ca va fi ok. Dupa aceea cred ca-l voi lasa la mama (care e doar cu 21 de ani mai in varsta decat mine, nu e fana cu telenovelele... etc.) doar pe perioada cat voi fi la munca.

Adelina cu bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

dordia2000, multam de raspuns. Baietelul tau cum a raspuns la diversificare? A plans, l-a durut burtica? I-au placut? Eu oricum am sa intreb doctora, ca doar de asta o platesc. Ce ma intriga e ca tu ai inceput deja diversificarea, iar doctora mea, la o discutie de mai demult, imi spunea ca abia dupa 4-6 luni discutam despre asta. Si vad ca avem bebei nascuti in aceeasi zi. Doctora ta e mai flexibila, poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichita spune:

BUNA ZIUA FETELOR!!!
Eu sunt noua printre voi. Am o fetita de 2 luni si trei saptamani si crestem pe zi ce trece. As vrea sa ma trec si eu pe lista cu bebici nascuti in noiembrie - decembrie, dar nu stiu cum sa fac.Poate ma ajuta vreuna dintre voi. Apropo de noutatile copiilor nostri, ca sa ma bag si eu in seama cu voi, stiti cu ce ma surprinde a mea fetita de vreo trei zile??? Se invarte in pat, adica o las intr-o pozitie si o gasesc cu totul in alta parte a patului! Ce frumos e sa fi mamica! Mai ales azi mi-a facut o surpriza foarte mare fiind si ziua mea, a tipat foarte tare cand i-am pus Anna Lesko. PUPICI LA TOATE MAMICILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Buna fetelor.
LA MULTI ANI Bubamara, Mara si Gabitaco sa va traiasca bb-ii !!!!!!!!

Am apucat sa citesc cateva pagini si am ramas surprinsa ca multe dintre voi incepeti cu diversificarea....de ce asa repede?
Chiar dacca dati formula, nu-i prea devreme????

Eu am o gramada de treaba pe acasa, sunt super suparata ca-i cam frigulet si nu putem iesi pe afara....si acum incerc sa recuperez 2 scutece din urma pe care le-am sarit.

PUPICI

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Am vrut sa zic a telenovelelor.,, scuze!

Adelina si bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mai Gandacel Dr-ul meu nu e de acord cu diversificarea decat incepand cu 4 luni asa ca...eu am inceput de capul meu si din cauza ca a trebuit sa-i dau tratament cu fenobarbital pt. icter. Nu il lua cu ceai deci...i l-am dat cu suc de porto. Dupa ce ii dadeam 5 zile porto era pacat sa nu continui. Stefan a raspun ok la toate, fara sa se irita la fundulet, sau sa faca diarie sau a vomite. Pur si simplu i-au placut si ii plac in continuare. Eu oricum pana pe la 3 luni jumatate chiat 4 nu ii dau altceva decat suc. Cum unele ii dati ceai eu ii dau 50 ml / zi de suc. Dar daca ai lapte...eu zic sa nu incepi.sa astepti macar pana pe la 3-4 luni!!! Eu mai mult decat suc nici nu ma grabesc sa ii dau si altceva. D-aia nici nu pot sa zic ca am inceput diversificarea!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI Bubamara, Mara si Gabitaco sa va traiasca bebelacii !!!!

Anda, trece-ne si pe noi printe punctele alea, daca se poate!
Alexandra Daria nascuta pe 02.01.2006 ora 23:00 in Buzau. Iti multumesc anticipat!!!

Noi - in general suntem bine! Ieri ne-a intepat d-na. asistenta - D3. Doamne, ce am mai tipat si dupa juma' de ora a adormit bustean! Sa vedem cum o fi la vaccin, ca ne pregatim si de botez (pe 4 martie)! A'propos ce stiti de botezul facut in timpul postului?! E vreo problema? O fi pacat, sau ceva!?

Va pupicim,

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."

- Pamela Glenconner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Mie imi e teama sa incep diversificarea fara acordul doctorei, chiar daca mi-as impune parerea as vrea sa ma urmareasca.
Joy, eu cred ca formula nu reprezinta diversificare. Pai, ce sa spunem de mamicile care n-au avut lapte de la inceput sau nu a fost suficient? Eu acum m-am trezit in situatia asta. Nu am lapte prea mult spre seara, din cauza ca bebe nu mananca 12 ore peste noapte si organismul meu asa s-a reglat dupa cerere. Eu nu vreau sa il trezesc, ca imi place sa mai dorm (noi astia mari ne sculam la 5:30, iar eu ma mai culc putin dupa 7), iar ziua nu il pot lasa sa moara de foame! Dar nu e diversificare, e suplimentare... Iti zic maine daca doctora a fost de acord cu vreo diversificare. Dar slabe sanse!

Eu sunt femeie rabdatoare si nu ma grabesc sa diversific daca nu va fi bine pentru bebe, dar nu ma pot opri sa nu ma intreb ce fac femeile de la tara, care cresc copii sanatosi? Daca nu mai au lapte suficient pentru bebe, nu cumva ii dau lapte de la vaca, capra sau ce mai au ele in batatura, sau chiar supica de ceva ce au la indemana? Ca doar nu s-or duce la doctor ca sa intrebe ce sa manance copilul... Sau nu or lua in mana o carte de crescut copiii, cand au la indemna "baba satului", sau alte experte de felul asta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello fetele!

Gandacel - si mie mi se pare ca te cam grabesti cu diversificarea. Si in nici un caz nu se incepe direct cu supa de legume. Pina la ea, eeehhhheee, cale batuta de sucuri de fructe si pireuri de fructe. Si oricum, trebuie sa te pui de acord cu doctoritza, ca daca , Doamne fereste, face vreo reactie nasoala, ea te scoate din rahat!
Noua doctorul ne-a zis ca discutam de diversificare dupa 3 luni jumate. Si el este mai de moda veche....

Camelia- eu stiu ca se poate face botez fara probleme in post.

Noi avem duminica botez si mergem vineri in Cora sa golesc magazinul de provizii, ca facem acasa, in cerc restrins. Hi hi hi...de-abia astept!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput