Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
camelia_daniela spune:
Leea, sa stii ca si mie mi s-a intamplat sa ma sperii foarte tare de chestia asta cu expiratu' si inspiratu' ... intr-adevar si eu am inlemnit !!!
Camelia & Daria 
DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."
- Pamela Glenconner
Noki_Lara spune:
Am citit din urma, ca eram restanta rau si raspund:
Joy- am fost joia trecuta la protectia copilului si am luat 1.860.000 prima de nascare!![]()
Maria-Alexia- si io sunt exclusiv pe titzi inca

. Sa vedem cind introducem sucurile de fructe. Io as vrea pe la 4 luni.
Lasatul copilului - io am maaaare noroc cu mama. Ea se va ocupa de asta mica dupa ce incep io serviciul. Problema mea noua e ca as vrea sa merg cu Adila cind va merge el peste vreo luna in Italia si zau nu stiu cum sa fac. Ca sper ca si atuncea tot pe titzi sa fiu. Cred ca va esua lamentabil proiectul. Ca deh, acuma sunt mamica responsabila, nu globe-trotter!
Fumat si cafea- am avut pe vremuri viciul fumatului, dar slava cerului ma abtin cu brio, deci nici macar una! Cafeau nu prezinta mportanta pentru mine, ba chiar duc campanie anti-coffee cu sotul, cam fara succes, dar asta e. Deci nu asa ceva...Pepsi, Cola, nope, ca nu ma omor. Dar daca sunt musafiri si avem cumparat, iau o gura-doua.
Bautura - sampanie cu diverse okazii, noaptea, dupa ce se culca Sarah, ca ii trece efectul pina la masa de 5-6. Rar, oricum. Urmeaza putina la botez.
Accese de plins - si Sarah are mai nou crize de istericale si explicatia este clara: OBOSEALA. Mai ales la prinz, dupa papa de 14. Imi trebuie destul curaj si dopuri in urechi pina se culca, apoi e ok.
Hai ca m-am placintit!![]()
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
gabitaco spune:
Buna fetelor!
Nu am mai sris de mult dar va citesc in fiecare zi cu mare placere.Multumesc mult pentru urarile facute pentru fetita mea Mateea Ioana 

care este o scumpica- papa cam la 4-5 ore cate 120-140 ml de lapte, 3 mese san si 3 mese milumil, se trezeste de vreo 2 zile o singura data noaptea si in rest gangureste , rade si se joaca. Maine mergem la dr sa ne cantarim iar dupa data de 20 feb o sa facem vaccinul de 2 luni.
Va pupam 

si va dorim multa sanatate voua si puiutilor vostri.
Gabitaco &
Mateea Ioana ( 7 dec. 2005)
Noki_Lara spune:
Fetelor, intrebare de 100 de puncte: la bebeluse e voie doar cercelusi rotunzi, cu tortitza, sau e voie si de-aia cu surub?
Ripley- am iluzii, sau Anutzache are de-aia cu surub? Cum ai facut? Parca i-ai impuscat, nu? Bai, vezi ce faci cu fii-ta, cum o pazesti, ca io m-am indragostit de ea si vreau sa vin sa ti-o fur!

Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
joy04 spune:
PISI, asa-i fiecare face cum crede de cuviinta; eu zic ca-i cam devreme 2-3 luni...
Eu am citit ca s-au facut studii si s-a ajuns la concluzia ca copii la care s-a inceput diversificarea mai devreme ca si cei carora nu li s-a respectat un anume "regim" alimentar corespunzator varstei au ajuns ca la maturitate sa aibe destule probleme digestive.
Adica stiu pe cineva care a dat fetei asa..un pic de sarmale la 3 luni, pe motiv ca poftea. Sau galuste la 2 luni...cu lingurita.
Fetele, stiu ca s-a vb demuuuult de tot ( eu inca nu nascusem) despre vigantol....daca e musai sa fie aruncat la o luna de la deschiderea sticlutei. Din ce-mi amintesc eu parerea generala era ca nu-i bai si poate fi folosit pana se consuma tot. Asa-i...?
Eu cu lapticul chiar sufar. adik (LAVI nu ma alerga) numai este deloc asa consistent. Vladut cu face scandal, daca mananca bine cere la 3-3 1/2 ore, chiar 4 ore....dar numai face smantana aia deasupra.
Asa ca ANDA, cand ai inceput sa-i dai completare lui Nichita aveai probleme ca nu lua lapticul....cum l-ai convins pan l aurma ca trebuie sa-l bea?
Nu-i dau nimic inafara de san, dar este bine de stiut. Eu inca visez sa-i dau lap lap pana ...hat hat hat.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
poze
camelia_daniela spune:
Fetelor, am pus si eu poze noi in contul comun!
Astept impresii!
Pupici,
Camelia & Daria 
DARIA
Poze Camelia
si
"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."
- Pamela Glenconner
camelia_daniela spune:
Teo_banu, si voi sunteti niste frumoase ... si tu si Stefania! Mi-au placut pozele!
Si Anutza lui Ripley ... o scumpete !!
Sa va traiasca fetele
si sa fie sanatoase!
Si acum un pupic pentru toti copilasii, care oricum sunt scumpicei!!!
Camelia & Daria 
DARIA
Poze Camelia
si
- Pamela Glenconner
joy04 spune:
Ionaina bine ai venit si te asteptam cu date si sa ne spui cum este papusica ta.
Sa nu te sperii sau sa crezi ca nu vei fi bagata in seama, dar fiind noua ti se vor modera mesajele si apar mai greu...asa ca multe fete nu le vor vedea imediat. asa ca nu ne certa si spune-ne mai multe despre voi 
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
poze
Noki_Lara spune:
Ionaiana - bine ai venit in gasca de mamici de oct-nov-dec-ian 2005-2006!

Vrem detalii, amu ca ai intrat!![]()
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
cristinamh spune:
ionaina, bine ai venit!!!
fetele, haideti sa facem ceva cu membrii noi... cine vede mesajul din urma sa-i dea un reply-quote, ca sa-l vedem si noi...
ca io acum nu-l vazusem, ca se daduse pagina...
cu vigantolul, pediatrul nostru zice ca e chestie pur comerciala aruncatul dupa o luna. ca trebuie pastrat asa cum scrie pe cutie. si se foloseste pana se termina sticluta.
noki, orice tip de cercel i-ai pune, nu trebuie s-o jeneze sau sa-i faca rana.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003