Clubul nurorilor (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by SunSmile
Andreea ce bine ca ati rezolvat! Si ce sot dulce ai...
Hai pupici

Asa ziceam si eu.... Dar acum m-ma convins ca nu doar la figurat, ci si la propriu.
In seara asta el a pregatit cina. Mi-a facut mamaliguta cu branza, si am mancat....si am mancat....si am mancat, iar acum simt ca explodez. Nu mai pot. Sunt plina. Si mi-a luat si prajitura d-aia buna cu frisca, si iaurt de fructe....da' eu nu mai pot.

12+
Mai am 18 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fannna2003

salutare fetelor
razuco si eu am vorbit fff serios, dar tu daca nu ai nici o firma pe acolo e SUPEEEEER fa-ti tu sa fi cea mai tare

Fana, iar ai incurcat borcanele . La mine nu e nici o firma de profil prin zona. Ca Razuca e din Bucuresti.

12+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Eu ma pregatesc de musafiri, macar atata sa ma simt si eu bine daca tot sunt singura saptamana asta. Aaaaaa, si socrii au si plecat de acasa, cica sa raman sa ma desfasor si cand pleaca toti sa ii sun sa vina acasa. Saru'mana:)))

Ia uite la ea...Cum ii pleacabarbatu' de-acasa, cum da chef. Si isi mai trimite si socrii de-acasa, ca sa nu o deranjeze....
Hai, distractie faina.

Ne auzim maine, ca nu mai pot sa stau pe scaun, atata am mancat. Si ma gandesc si la prajitura...

12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Lacomila...opreste-te! Saracu', normal ca-ti face poftele! Dar nu mai manca si tu atat...ca nu mai incapi in rochita, nu de alta! Glumesc! Sa fii sanatoasa, asta e cel mai important! Pupici la burtici!

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by SunSmile
Andreea ce bine ca ati rezolvat! Si ce sot dulce ai...
Hai pupici

Asa ziceam si eu.... Dar acum m-ma convins ca nu doar la figurat, ci si la propriu.
In seara asta el a pregatit cina. Mi-a facut mamaliguta cu branza, si am mancat....si am mancat....si am mancat, iar acum simt ca explodez. Nu mai pot. Sunt plina. Si mi-a luat si prajitura d-aia buna cu frisca, si iaurt de fructe....da' eu nu mai pot.

12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Andreea,mare atentie la rochita de mireasa.Vorbesc serios!Nu stiu cum esti tu ,dar eu am luat proportii rapid la inceputul sarcinii.
Flavia,asa socri mai zic si eu.Auzi sa plece si sa te lase sa te desfasori!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Flavia sa ne povestesti cum te-ai distrat fara socri? Uite ma, vezi ca sunt ok? Pacat ca nu fac gestul asta mai des...si cand e sotul acasa!
Oricum distractie placuta!
Soacra-mea m-a sunat sa ma intrebe ce sa-mi faca mie sambata de mancare? Ca sa fie mai moale si sa pot manca fara sa ma ranesc...hmmm, draga de ea! Uite ce griji isi face! Si pt ca ea stie ca-s mare amatoare de flori si chiar mi-a daruit cateva, ca sa ma imbuneze probabil, mi-a zis: uite a inflorit inca o violeta si mama ti-o da tie sambata! Numai sa zambesti si sa nu te mai doara! Draguta nu?
Hai va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gata, a trecut si distractia cu prietenii, au venit si socrii acasa.
Cum zici tu SunSmile, daca ar face mai des, sau macar cand e sotul acasa, ca altfel ma distrez cu el:)))

Lavinia iarta-ma ca numai eu pot face greseli din astea. Am vazut semnatura si n-am citit-o toata, si cu atatea viitoare miresici pe aici am uitat ca tu deja ai soacra "oficiala"

Acu ma duc ca-s "captusita"

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Ma bucur ca te-ai mai distrat si tu! Si uite asa a mai trecut o zi! Si mai e putin si vine si sotiorul acasa! Da' cum adica esti captusita?...adica racita?
Hai va pup si ne auzim maine!

quote:
Originally posted by impreuna

Gata, a trecut si distractia cu prietenii, au venit si socrii acasa.
Cum zici tu SunSmile, daca ar face mai des, sau macar cand e sotul acasa, ca altfel ma distrez cu el:)))

Lavinia iarta-ma ca numai eu pot face greseli din astea. Am vazut semnatura si n-am citit-o toata, si cu atatea viitoare miresici pe aici am uitat ca tu deja ai soacra "oficiala"

Acu ma duc ca-s "captusita"

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

neatza fetelor
Nu ma mai certati atata, ca am probat rochita si pot sa ma mai ingras putin, ca nu ma strange inca la burtica. Si in corset am ce baga acuma , ca mi-au crescut sanii. Acuma arat si eu am om normal. Ca inainte eram prea slaba. Daca dupa nastere as ramane la 55-56 de kg ar fi super. Asa ca nu imi fac griji. Am probat si rochia de seara si mi-e buna si aia, doar ca fiind stransa pe corp incepe sa imi iasa burtica in evidenta. da' nu-i nimic, ca e a mea.
Sa va spun ce mi-a luat iubi aseara, ca doar ma iubeste. A venit cineva la noi cu un set de perle. De fapt cercei, colier ci o perla si bratara din perle. Bratara nu am vrut sa imi ia ca am manusi lungi pt rochie, si anu ar avea rost, dar cerceii si colierul mi le-a cumparat. A platit saracu' 2.400.000. Da' el a vrut sa mi le cumpere. Cea mai rate faza a fost cand mi-am pus cerceii sa vada cum imi sta, si normal ca aratau aiurea, ca eu eram imbracata im pijama, cu o bluza de trening peste...si perle in urechi. Dar mi-am pus, asa de forma, voalul pe cap. In acel moment a spus, GATA, le cumpar.

12+
Mai am 17 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Neata nurori,
Andreea felicitari! Sa le porti sanatoasa si iubita! Si sa nu te gandesti nici o clipa la superstitii,ok? Stii tu de cine-s inventate!...Si bravo lui ca te iubeste si te rasfatza!
Voi fetelor ce faceti? Cum sunteti azi?
Eu iar am o interventie...ultima si apoi sper sa intru in normal! Dar pana atunci mai stau cu voi!
Pup u all

Mergi la inceput