Clubul nurorilor (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

quote:
Originally posted by cherry22

FETELOR, HEEELP MEEEE!
Cum se intra pe contul comun?

Sa-mi spuna si mie cineva care-i treaba cu contul comun.Va rog!

Chiar asa. Ca nici eu nu stiu despre ce e vorba.

12+
Mai am 18 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pui eu am inteles acum. Scuze, nu vrusai sa fiu acida! Doamne fer! Mult succes cu acreala aia. Te pup

quote:
Originally posted by ciuleandra

sunsmile, daca as avea eu mintea de acum si anii de atunci... he he, ce-ar mai fi!
noi stam in casa bunicii lui, mama mea s-a recasatorit, ce sa fac, unde sa ma duc cu 2 copii? si, in plus, eu il iubesc, cu copiii se poarta foarte bine, pana la urma nu stau cu ea in casa si de fiecare data cand ne certam in casa copiii se sperie si plang sa nu divortam. Get the picture?
off topic, de ce la trei postari la rand apare " 5 mesaje"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Aici e un mare mister care trebuie lamurit cat mai repede.Haideti ,care ne scoate si pe noi din ceata?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuleandra spune:

noo, sunsmile, ca n-am parere ca esti acida, nu m-am suparta catusi de putin, mai cu seama ca-mi dau singurica seama ca sunt asha, un fel de mama Tereza!da' promit sa ma corectez cat de repede! gata, acuma chiar plec acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Aveti dreptate, tragi-comic :)
ciuleandra cand citesc ce povestesti ba o data imi vine sa rad, ba o data ma intreb cum rezisti...

Cherry ce cont comun mama?:) Ca io n-am inteles la ce te referi...

Dana las ca tu ai fata desteapta si isi da ea seama cine-i rea si cine nu Pfuai acritura

Eu ma pregatesc de musafiri, macar atata sa ma simt si eu bine daca tot sunt singura saptamana asta. Aaaaaa, si socrii au si plecat de acasa, cica sa raman sa ma desfasor si cand pleaca toti sa ii sun sa vina acasa. Saru'mana:)))

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mai..din vastele mele cunostinte... contul comun e la mamici, nu? Unde pun fetele poze, nr de telefon, adrese....Sper sa nu ma insel!
Flavia...boierie pe capul tai! Sa te distrezi!
Andreea ce bine ca ati rezolvat! Si ce sot dulce ai...
Hai pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Ciuleandra ,draga mea,hai sa-ti zic 3 vorbe!
Sub nici o forma nu te certa cu sotul tau din cauza ei.Asta la mine e sfant.Dupa cate am observat ,soacra-ta e o parsiva.Ba nu ! E regina parsivelor.Deci tu trebuie sa te aduni si sa fii mai parsiva decat ea.In fata sotului nu mai zice nimic ,dar absolut nimic de ea.Incearca sa nu o aduci in discutiile voastre.Las-o pe ea sa te barfeasca in fata lui,iar el va ajunge la concluzia ca tu esti buna ,iar ea e o javra.Cand nu e el de fata fi si tu la fel ca ea.raspune-i, tine-i piept ,ignoro,dar incearca sa fi calma si nu intra in certuri cu ea.Intr-un final va ceda nervos si isi va da singura foc la valiza.Nu stiu daca am reusit sa ma fac inteleasa.Loveste-o (nu fizic),calm si cu zambetul pe buze si bineinteles cand nu e sotul de fata.In fata sotului fi o sfinta.
Parerea mea e ca alt tratament pt soacra-ta nu exista!
Si iti mai zic o data,nu te mai certa cu sotul tau din cauza ei.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Lavinia stiu ca ti-ai dorit sa ai bebe, dar las ca poate-i mai bine asa sa intarzie putin, ca o sa ai destule pe cap si nunta si licenta.
Mai e si socrul tau ca re acum are nevoie de ajutorul vostru, sper totusi sa mai traiasca putin cat sa isi cunoasta nepotelul (sau nepotica). Sa ne mai tii la curent

Da apropo, ar trebui sa ne facem un user (cont) comun, ca sa putem avea mai multe grija de topic, pe mine numa lista asta m-a omorat:) Ce ziceti? ce propuneri aveti? (cherry cred ca la asa ceva te refereai, nu?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

salutare fetelor
razuco si eu am vorbit fff serios, dar tu daca nu ai nici o firma pe acolo e SUPEEEEER fa-ti tu sa fi cea mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

flavia, eu nu am nunta anul asta, ma avut-o anul trecut in vara!
da, cu licenta am deja destula bataie de cap, si mai este si boala socrului........asa zice si sotzul ca bebe trebuie sa vine cand sunt linistita, sa am o sarcina fara stres prea mult....
oricum al vara ne punem pe treaba.

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput