Copilasi de mai - iunie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Sculareaaaaaaaaaa

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata, Laureta! Ne simti lipsa? Am vazut ieri poza cu degetelul bandajat! eu credeam ca i-ai lipit putin scoch (cum se scrie corect?) acolo! Si ce vad?! Ai terminat o rola intreaga! Sper sa dea roade metoda si sa fie multumite si mamica si galustica.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Da mie dor de voi cand scrieti da vaz ca e linisteeeee.
Pai nu merge mey daca pun un pic de scoch ca il scoate, trebe muuuult.Dar sub el are pansament nu i am pus direkt pe piele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta Tare frumoase degetelele. Mersi pentru tort. A fost delicios.

Ieri sotul s-a oferit voluntar la administrarea mancarii lui Bianca. Asa ca pana seara i-au iesit peri albi in cap si n-a mai comentat. In schimb l-a fentat si a papat o biba cu lapte si 2 clatite.

Mammy Am vazut pozele. Superbe. Ai avut o super vacanta. Revedere placuta cu sotul. Andrei ce mai face?

Alus Sa speram ca nu e nimic grav. Juliei

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Am fost cu ingerasul meu la doictor ieri seara la urgenta, am asteptat aproape o ora sami spuna ca are deranj la stomac , mie mi sa parut ciudat dar daca asa a spus doctrul. Dar pana sa ajungem la urgenta am crezut ca innebunesc am sunat la salvare si miau spus ca ei nu au pediatru deci miau dat alt nr, am sunat acolo au spus ca ei nu se ocupa cu partea asta de oras miau dat alt nr., acolo au sus ca vin dar peste 2-3 ore, credeam in acea clipa ca vizes,eram socata ca la copil de varsta Juliei care are temp. mare, vomeaza imi spune sa astept 2-3 ore.
Am sunat la o prietena dea mea paote are ia vrun medic pediatru, nu avea dar sotul ei ma dus la urgenta, nici nu stiu cum am sa le multumesc. Noapte a facut temp, i-am dat IMBUFEN, dar si cacuta moale, dimineata intre 10.00 si 11.00 a facut de trei, mam hotarzt sa ma duc diu nou la doctora ei pediatru, nu a fost dar ma primit altcineva, si asa am aflat ca nu este indispozitia stomacului ci o viroza ce a inceput sa atace, asa cum a spus Cristina. Acum avem regim si asteptam sa ne facem bine.

Pupici la toate

P.S. A

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

sunt pe fuga rau, dar am intrat sa va spun doua vorbe. sunt foarte obosita si trista.
am internet-o azi p[e mama. de operat nu o opereaza maine ci poimaine. din cauza dr. par, toata lumea ofteaza si da din umeri. analizele dinnainte de operatie sunt bune dar maine iimai fac si o radiografie pulmonara (depistarea eventualelor metastaze). asta toamna au iesit bune si astea (cu tomografie cu tot). Dar de atunci au trecut vreo 3 luni si 3 ture de citostatice asa ca...
si ca tot vorbeam de coincidentele care ne-au apropiat pe mine si pe Paloma, miercuri o opereaza si pe soacra ei. asta e un fel de "la bine si la rau"..
daca mai apuc intru maine, daca nu, sper sa va dau vesti mai bune miercuri seara. va pup

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Uaaaa e asa frumos afara ninge si nu e frig(sau am io inca calduri).Noi am iesit sa luam pampersi si altele si am ramas afara in zapada mult si bine.Inisa e incantata de zapada,inainte zicea pada acum zice zapa

alus multa sanatate la puiu mic.Of ce e si cu bolile astea io nu mai vreau nici macar 37 febra.

Vanessa si Paloma tinem pumni sa iasa bine operatia

tnicoleta asa e cu barbati astia,al meu i da 2 linguritze si zice gata nu mai vrea .Tooot mama alearga dupa pui.

anacami cum te mai simti ti ai revenit cu ameteala?

Mergi la inceput

Alus Urat virus de se manifesta asa. Cred ca tie tare greu si fara sot langa tine. Juliei si tie si sa treaca repede.

Paloma, Vanesa Ma rog sa iasa bine cu operatiile. Multa sanatate mamicilor.

Laureta Pai a scapat ieftin Inisa doar cu doua lingurite. Catalin al meu a insista cu mai multe numai ca n-a vrut fisa sa pape.
Si Bia s-a jucat asta seara mult in zapada. Ii zice "pada" si a curata toate masinile de zapada in drumul spre casa. Unde nu erau masini facea curat pe trotuar.
Dar ce m-a bucurat cel mai mult in seara asta a fost ca Bia mi-a cerut "tzictzite" adica clatite. Asa ca i-am si facut cateva din care a papat doar doua, ca era satula de cate mai bagase in ea. Si a fost super incantata ca i-am facut.

Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Salutare mamicutzelor!

Nu am mai intrat de un secol pe forum, asa ca nu ma mir daca nu va mai amintiti de noi. In seara asta tot am incercat sa-mi conving o prietena sa faca bebe si uite asa mi s-a deschis apetitul si am intrat pe forum sa vad ce mai faceti voi.
Nu am citit decit capitolul asta, dar m-am amuzat tare mult de nazdravaniile copilasilor nostri.

Ce sa va spun despre noi, asa in citeva cuvinte...Bianca merge de o jumatate de an la gradinita, unde ii place la nebunie. De prima oara cind am dus-o a pus ochii pe un baietel, Jacob, caruia ea ii spune Ata si a ramas febletea ei si acum. Chiar si in weekend isi ia telefonul ei de jucarie si numai o auzim: "Hi Ata, see you".
Zice o gramada de cuvinte, unele pe romaneste, altele pe engleza, dar majoritatea pe...chinezeste ;-) Ii plac tare mult puzzle-urile si de-a dreptul sunt uimiti ce dexteritate are sa gaseasca imediat unde trebuie puse piesele. De ceva vreme a prins mare drag de 2 din papusile ei, Pibi si Tita, si acum le cara peste tot cu ea, ba mai trebuie sa le mai schimb si pe ele de pampers. Deh, ma pregateste pt. cind voi avea inca un bebe.

Va pup acum pe toate si va doresc numai sanatate si bucurii. Sper ca din Martie sa reusesc sa intru si eu mai des pe Forum, pina atunci am de studiat pt. un examen.

Pupici la toata lumea,

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Lili Bine ai revenit. Cum sa nu te mai tinem minte. Te aspteptam in martie, pana atunci spor la invatat si bafta la examen.

Fetelor aseara am vazut ca bb Alex a inceput sa faca 2-3 pasi singurel. Sa vedeti acum alergaturi prin casa cu Bia.

Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput