Copilasi de mai - iunie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Multumesc fetelor de urari.A fost o zi speciala si sotul a fost incantat de tortul surpriza.
Ne am simtit foarte bine in familion.
Nu am gatit nimic iesit din comun.Oricum suntem putine burtici sa se pape mult

Pupici

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ioana, cum a spus si Simona, capul sus! Toate trecem prin faze asemanatoare, asta-i viata, nu e corect, ai dreptate, dar daca ar fi totul roz ar fi monoton, nu-i asa/! Oamenii puternici sunt cei care nu se resemneaza si merg mai departe. Eu cred ca tu faci parte dintre acestia. Nu mai stiu ce sa scriu sa te incurajez, nici eu nu sunt intr-o stare grozava, dar totul trece si stii cum se spune "ce nu te omoara, te intareste". Cam cinic, dar adevarat, totusi. Ai grija de catelus si pup-o mult-mult pe Rebecuta!

Cius, in privinta hainutelor, si mie mi se intampla o faza asemanatare cu Darius. La el chestia e ca o data ce l-am imbracat in ceva, nu pot sa-l fac sa se schimbe. De ex, varsa ceai pe el, nu vrea sa-i schimb bluzita, nici pantalonii, nimic. Daca s-ar putea sa mergem la plimbare in sandalele de casa ar fi super! Intr-o seara a spart o stica de oja si nu vroia sub nici o forma sa-i schimb sosetele si pantalonii pe care ii murdarise. A facut un adevarat circ, nu plangea, dar a protestat minute in sir "no, no, a ma, a ma", adica asta ar veni sa-l las in pace ca-s lucrurile lui.
Sper ca we-ul asta te-ai mai pus putin pe picioare cu somnicul.

Laureta, La multi ani sotului si multa sanatate! Cred ca acum inca petreceti in 3!

Nicoleta, of, m-ai intristat rau de tot cu povestea cumnatului tau. Nu stiam ca se poate intampla asa ceva dupa atata timp! Din fericire, in cazul surorii mele, inca nu se pune pb dializei, dar e o chestiune de timp, n-am auzit sa stagneze insuficienta renala. Of, nu mai stiu ce sa spun, e o boala cumplita si afecteaza oamenii atat de tineri!

Nu mai stiu ce vroiam sa va mai spun. revin, in cazul in care imi amintesc.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

laureta, am postat in acelasi timp! Nu mai sta pe net, culca galusca si fa-i un cadou special sotului!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Hop si eu.
Laureta LA MULTI ANI SOTULUI! Sa fiti fericit pana la adanci batraneti. PS: vreau si eu tort, ca imi veni asa o poftaa.

Paloma Sanatate mamei si Cristinei. Apropo de zapada ieri a mers Bia pe jos si numai prin zapada, protesta daca o luam in brate.

Alus super faza

Mammy Bine ai revenit. Si pana te pui in tema cu ce mai facem noi spunene cum ai petrecut alaturi de sot.

Berta Din pacate organismul poate respinge un transplant si la o ora dupa efectuarea lui si dupa mai multi ani. La cumnatul meu a fost mai mult gresala lui. Pentru ca nu s-a menajat. Isi dorise de cand era mic sa castige o medalie la tenis de masa, asa ca in anul respectiv s-a antrenat si a participat la Olimpiada transplantatilor unde a luat aur, pe echipe si individual. Si-a implinit visul dar cu ce pret? Cat priveste varsta boala asta nu iarta pe nimeni, sunt copii care fac dializa. Hai ca nu am vrut sa te intristez.

Azi Bia si-a dat singura pampersul jos. Era foarte incantata de ceea ce a facut si umbla cu nadragii in vine si bluzitele ridicate pana in gat. La un moment dat si-a pus caciula cu care iese afara da fundul tot gol era.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Inca nu am dormit o asteptam pe Inisa sa adoarma ,parca a baut cafea.Acum sa dus cu tati poate poate se indura si de noi

www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060211&ctime=132756" target="_blank">Tort mai e asa ca va invit sa papati o feliutza.

Ete si www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060207&ctime=142220" target="_blank">degetzelu legat

Noapte buna mec sa i zic ceva la ureche la sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Laureta, draguta faza, ne-am amuzat copios.

Multumesc pentru gandurile bune. Incerc sa-mi antrenez mintea pentru alte proiecte, cum ar fi casuta noastra. Mi-o imaginez, trebuie sa ne apucam de proiect. Ma gandesc si la vacanta din vara, visez si ma mobilizez, usor, usor.

Noapte buna...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Buna dimineatzaaa mai pe la pranz.
Parca incepuse sa ninga si sa razgandit vremea.Io vreau zapada si sa fie cald.

Bebe beca te inteleg perfect cu framantarile.Macar aveti planuri de casutza asta e exelent.Pupici la fata sa se inveseleasca

bertha cum se mai simte sora ta?Ea cand a aflat de boala?Te intreb fiind ca la prima faza e negarea boli si probabil de asta este asa.Nu e usor sa te trezesti ca ti se schimba viata.Am vorbit noi ceva pe messenger cand iti ziceam prin ce stari am trecut.Multa sanatate

tnicoleta eu am mai zis ca Bia stie ce e aia moda.Pai nu ai vazut tu ca moda e cu bikini si caciulitze de blana?Deci stie ea ce stie

mammy bine ai revenit.

cius pai te pui cu gusturile lor?Nu mere dilok.Inisa inca nu face fitze dar dupa fiecare imbracat se duce fuga la oglinda si se admira uaaaa

Mergi la inceput

Dragele mele, am intrat putin, sa va povestesc repede ce m-ati intrebat. Sora mea e mult mai bine acum, a ajuns la faza cu supa de pasare strecurata, fara pic de sare. Inca face perfuzii cu nemiluita, dar ma bucur ca a putut face cativa pasi ajutata.

Nicoleta, impresionanta povestea cumnatului tau. Nici nu mai stiu ce sa mai zic.

Laureta, sora mea a aflat de boala de 2 ani, nu se pune pb ca nu stie despre ce e vorba, ca i s-ar fi ascuns ceva. Ideea ei e ca nu vrea sa supuna pe nimeni din familie riscului pe care il presupune donarea unui rinichi.

Va multumesc din tot sufletul pt gandurile voastre bune! Nici nu stiti cat de mult ma ajuta!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna seara fetelor

Daca pot spune ca este buna, Julia astazi a facut temperatura 38.8, maine trebuie sa mergem la doctor sa vedem de la ce, sper sa fie de la dinti. Nu tuseste, nu are guturai nimic, face cacuta moale, astazi a facut de 4 ori.

Din pacate nu mai pos sa va scriu ca iari a inceput sa miortaie.

Pe maine pupici

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

alus, multa sanatate Juliei si sa fie asa cum ai zis tu, de la dintisori; dar ai grija si eu am zis acum doua luni ca are febra de la aparitia caninilor si era un fel de viroza - caninii de jos nu i-au dat nici acum.

Simona, ce sa mai download-ez retete ca sotul meu a avut grija sa umple casa de fel si fel de carti de bucate. La inceputul capitolului ziceai ceva de Victoras (ca ar avea probleme cu lapticul). Cum se mai simte? Aaa, si in privinta imbracatului, se vede ca al meu a ales pieptanul la motz - daca as putea sa-l imbrac si sa-l incalt toata ziua...si asa isi ia fesul si fularul singur si cateodata se si incalta numai sa iasa afara.

Laureta nu pot sa vad tortul!!! Ce se intampla?

Nicoleta mersic de intrebare; sincer nici nu-mi vine sa cred ca am fost acolo - a fost ca un vis frumos, ca o a treia luna de miere (sau a doua, ca adevarata luna de miere nu prea am avut). Chiar ii spuneam cuiva ca m-am simtit de parca nu eram mamica ci doar sotie - si cate ganduri mi-am facut referitor la Andrei inainte sa plec! Dar poate si din cauza plecarii f furtunoase ( probleme cu bagajul, cu drumul spre aeroport)... Vorbeam cu el aproape zilnic la telefon dar m-am simtit foarte detasata.. poate prea mult ?
Londra a fost superba (desi parca preferatul a ramas tot Paris-ul) - o vreme de toamna, soare, cald si foarte multi vizitatori veniti mai ales pt reducerile de Craciun. De Craciun, totul inchis si nici un mijloc de transport nu a mers - dar a fost OK, parerea mea e ca aerul unui oras se simte mergand pe jos. Am vizitat o gramada ...am pus poze la semnatura daca aveti timp sa le vedeti.
In satul unde statea Bogdan a fost cam plictisitor - nu aveai pe unde sa te plimbi, nu erau magazine, dar cum venea sotul de la servici plecam in orasele apropiate si faceam shopping - o placere!!!
Dar totul s-a terminat cam repede... si acum astept sa se intoarca sotul in tara ( peste o saptamana).

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an

made in UK

Mergi la inceput