Copilasi de mai - iunie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, m-ai pacalit cu formularea ta: "Madutza, si eu astept vesti bune" Chiar am crezut ca vine barza si la voi...

Irinel, acum am si eu o perioada cu multe contractii. Imi amintesc ca si la Vladut a fost asa, mai rau in trim II decat in al III-lea cu contractiile.

Laureta, ti-ai infasurat si tu degetelul, ioi ce figuri sunteti amandoua!

Carmen, pacatoase greturile astea... Nici mie nu mi-au placut primele 12 saptamani dar trec ele pacatoasele...

Am fost la eco, multumesc ca mi-ati tinut pumnii, Timea e bine are 700 grame la 25 sapt, si nu i-a crescut nimic intre picioare ...
In drumul de la ginecolog la ai mei, Vasile o reusit sa dea intr-o chestie iesita din sosea si s-o spart baia de ulei la masina... Asa ca ne-am intors cu vechea noastra Daciada care acum o folosesc ai mei... Greu cand te-ai obisnuit cu masina straina...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Uite ca m-ai bag si eu capul pe aici.
Mi-a fost si frica sa zic ca Eric e mai bine de vreo 3 zile, sa nu-l intoarca iara diareea. Slava Domnului ca pana acum e bine. Nu e foarte legat, dar ne ies si canimii ca de 2 nopti ne trzim in urlete, dar e bine fata de cum a fost. Bine-nteles ca nu mi-a dat nici un tratament, astept rezultatele la testele coproparazitologice pe care i le-am facut(de 2 ori).
In rest slava Domnului suntem OK.

Azi am reusit dupa cateva luni de cand ma chinui, sa pun si povestea nasterii Ericutzului meu la "Nasterea pe glob". Daca aveti timp, sunteti invitatele mele sa o cititi. Am pus-o si la semnatura.

Cat despre al doilea, mie mi-e cam frica sa ma gandesc. L-am crescut greu pe Eric, ajutor nu am mereu. Nu stiu ce sa zic. Oricum, in nici un caz acum . POATE, dar cu un mare semn de intrebare, peste 2 ani.
Mai vedem.

Vanessa, ma rog pt mama ta. Vino repede cu vesti bune.

Diana, pupici la burtica sa creasca mare si lui Vladut sa te lase sa te odihnesti.

Irinel, mersi de mesaj. Plicul nu a ajuns nici pana azi, dar nu mai am nevoie deocamdata. Sper sa ajunga, ca mi-ar pare rau sa se piarda. Ai grija de tine si de Danut.

Bebe Beca, ii tinem pumnii mamei tale. Ne rugam sa fe bine!

Anacami si Eric e un incercanat. Si aici se zice ca, copii nu fac giardia, ca apa e super filtrata si tratata. Si de dormit doarme. Asa mi-a zis si mie medicul ca poate fi si din cauza ca are pilea mai subtire in jurul ochilor. Sanatate multa si voua!

Nicoleta, sa vezi cand ma prinde pe mine Eric cum striga "mami" si nu-mi mai da drumul. Crezi ca ei nu stiu cine-i iubeste mai mult ca orice pe lumea asta?

Laureta, slava Domnului ca Inisa e mai bine. Ce-a fost?! Hai ca esti mama de cartier...auzi la ea sa-si puna si ea leucoplast pe deget.

Bertha, si nu te smotoceste bine Darius cand vrea sa te impace. Ca pe mine ma mozoleste si sare pe mine razand de zici ce-i aia...si zau daca mai pot sa fiu suparata.

Pupici din suflet la toate fetele de care nu am amintit si la toti piticii vostri.

P.S. Puteti sa tineti in hold pt o vreme telefonul ala la spitalul 9, asa pt orice eventualitate!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Carmen, iti doresc sa treaca cat mai repede aceasta perioada agitata; probabil ca si dintisorii aduc o contributie destul de importanta la aceasta stare...

Apa nu ii dau decat plata, din sticla cumparata; nu folosesc de la robinet sau din fantana. Afara nu se joaca ca sa zic ca intra in contact cu murdarie, in casa cred ca este destul de curat. Ce-i drept, si sotul are cercane destul de pronuntate de cand il stiu...O sa-i fac totusi niste analize lui Sebi (hemoleucograma, coprocultura, coproparazitologic..), asa de control- sa ma linistesc!

Diana, ma bucur ca Timeea este f. bine. Ce mai face smecherasul de Vladut? Nu prea ne-ai mai povestit de el..

Alus, lasa ca trece repede saptamana; deja s-au dus cateva zile, nu? Felicitari pentru reusita cu dormitorul! Am reusit, in sfarsit, sa vad filmuletul cu mica fotbalista. Se pare ca se intelege de minune cu tati; este foarte bine dezvoltata si vesela.

Bertha, cred ca te-a topit gestul lui Darius! Bravo lui!

Urez tuturor gravidutelor sarcina usoara! Cum vi se pare a doua sarcina in comparatie cu prima? Este mai grea/usoara/mult mai diferita? O "savurati" altfel dpdv sentimental, mai ales ca este posibil sa fie ultima?!! Curioasa mai sunt

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor,
Carmen ma bucur ca sunteti mai bine. Uite ca asta vroiam si eu sa intreb, daca din cauza dintilor pot face asa de rau diaree copii. Ieri avea Bia buzele rosii si a plans ca are buba in gurita. Da io inca nu ma dumiresc ce lagatura au una cu alta. Poate ma ajuta cineva.

Diana pupici pe burtica, ma bucur sa aud ca sunteti bine.

Laureta hai ca esti tare haioasa cu scoci pe deget. Mult succes.
Camelia si eu ii dau Biei apa plata.

Bia a spus aseara foarte clar Bianca. Am pus-o sa repete de cateva ori ca sa ma asigur.
Iar azi dimineata nu m-a lasat sa imi beau cafeaua. tot zicea "Cacaia, nu, nu, nu. Mama."

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Nicoleta, o sti ca este cam nociva!Felicitari pt. spunerea numelui.

Sebastian nu vrea sa spuna Sebi (spunea la un moment dat Matei-numele de familie, dar nici pe asta nu mai vrea sa-l spuna/ cand il intrebi cum il cheama spune "nu,nu,nu").
In privinta cafelei, procedeaza invers decat Bianca. Stie si el de cafea (de, bunicii au un adevarat ritual dimineata), arata la cana si spune "cafaua" . Isi tuguie buzele ca si cum ar suge , si te invita sa bei. Noroc ca nu vrea sa bea si el din ea.

Este innebunit dupa iaurt,branzica; aseara a baut si Sana, destul de acrisoara.Cand nu o mai bea laptic (nu vrea cu nici un chip obisnuite) putem suplinim cu iaurt si branza

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Astazi sunt asa de fericita, am vorbit cu sotul prin skyp , julia cand la auzit tott timpul zicea, TATA, arata spre telefon si s spunea MAMA TATA , era asa de excitata dupa acea ca nici nu a vrut sa adoarma, trebuia sa ma culc cu ea.

Nicoleta- si Julia isi zice numele, suna cam asa Juliiia , este tare haioasa atunci. Cafeaua pot sa-mi beau in liniste, ea atunci cere sai fac in canita ei ceai si mancam amandoua micul dejun fiecare band altceva.

Anacami- Juliei ii place Danone dar mie frica sai dau, de la un timp are de la ele alergie, am aflat ieri de la o prietena ca nu sunt asa cum zic ei fara porcari in ele, cept provoca alergie. An sa incerc sai dau iaurt, canda manca fara probleme acum nu stiu cum va fi. Ei ii plac mult mezelurile si in sfarsit a inceput sa manance carne.

Va pup pe toate scuze ca nu va scriu la toate dar sa trezit.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Poate voi ati citit subiectul de la Femina Intim. Peste fro 3 saptamani o sa stiu sigur. Pana atunci astept. Mi-e frica cu tratamentul de la Herbalife, daca e sa fie, sa nu dauneze....Eu nu vroiam asa mult acum o sarcina, dar daca e sa fie nu ma supar . Dumnezeu stie mai bine ce ne-a rezervat. Pe de o parte ar fi bine, ca stiu o treaba, ma chinui mai mult acum la inceput, dar dupa 30 de ani imi vad de viatza profesionala. Pe de alta parte sunt constienta ca daca mai stau 1 an acasa o sa trebuiasca sa o iau de la capat din punct de verede profesional, si sa o iei de la capat la 30 de ani...Vad ca nu prea imi gasesc acum, dar mai tarziu, dupa o pauza asa mare...

Intre timp ma duc la interviuri, maine tb sa predau proiectul la curs (azi ma apuc sa il fac) si vineri am examen, asa ca sunt cam prinsa si o duc pe Ana la mama.

S-a trezit!
Vroiam s ava mai spun ca am vorbit cu Irinusha si va transmite numai urari de bine!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anacami, inca nu 'savurez' frumusetile sarcinii. Ma simt mult mai rau decat la Iustin si tanjesc sa stau in pat toata ziua, sa n-am griji, alea, alea....
Cand voi avea si altfel de 'simtiri', o sa le fac anuntate.

Madutza, cum o vrea Dumnezeu!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Madutza, tinem pumnii sa fie cum vrei tu!

Vladut la cafea spune caca . La noi bea doar Vasile "caca" ...

Cami, nu stiu ce sa zic...e altfel, sunt mai linistita, pot sa savuzer cand am timp... Dar de obicei Vladut nu ma prea lasa sa savurez... Noaptea cand ma pun in pat poate reusesc sa savurez, mai ales ca adorm tare greu abia spre 2 noaptea si Timea atunci se trezeste...

Noi obisnuiam sa-i facem seara dus, fara sa-i umplem cada. De vreo o saptamana am inceput sa-i umplem cada si e incantat, stropeste pana in tavan, se joaca cu jucariile si cand indraznim sa-l scoatem din apa striga de numa nu, nu, apa, apa, tutiiii (adica tweety) . Dac ne aud vecinii zic ca cine stie ce-i face...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

BUna fetelor!
Dupa ce ca scriu rar, mai si pierd mesajele tocmai cand sa le trimit...:-(

Diana imi pare rau de patania cu masina, da bine ca sunteti voi bine si Timeea asa marisoara. Pupici.

Bertha m-am convins definitiv ca Darius e un scump. Nu-l certa cand mai scapa pe el, e inca mic si nici nu s-a deprins de mult timp sa faca la olita. Danut face UNEORI la olica da eu sunt asa multumita cand se intampla...

Cius, Victoras a facut diaree sau doar putin mai moale caca? Poate ca totusi nu e intoleranta, e pacat sa i-l scoti de tot daca nu esti sigura ca e intoleranta la laptic. Zic si eu...

Alus felicitari Juliei ca isi zice numele asa frumos. Lasa ca mai e putin si vine tati...

Nicoleta mereu imi place cum povestesti tu despre Bia. Felicitari, numele ei nu e asa usor de pronuntat si ea il zice corect... Danut nici nu vrea sa incerce sa isi zica numele...

Bebe Beca
Doamne ajuta sa fie bine cu mama ta.

Vanessa numai bine mamei tale, sa fie cu folos operatia. Mai ce baiat sensibil ai, ce cadou duce el fetei...

Madutza, eu te inteleg de ce ai temeri si retineri, da nu ma pot abtine sa iti doresc sa mai ai un samburel asa dragalas ca Ana...NU te superi, da? Pupici. Transmite-i Irinushei ca ne e dor de ea si de Cris cel nazdravan...

Carmen ce mai face Eric? Imi pare rau ca n-a ajuns inca pachetul, cred ca totusi trebuie sa ajunga azi-maine.

Mephala, e greu saptamanile astea de inceput. Da trec si vine minunea mica si scumpa.

Monet cum a fost in vacanta?

Pupici la toate si la puii vostri scumpi

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 29+ saptamani

Mergi la inceput