tratament cu polidin

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu cred ca se face in timpul CM pentru a inlatura o eventuala raceala, pentru cresterea imunitatii organismului si mai cred ca ajuta si la functionarea ovarelor bolnave, cu chisturi... Nu stiu, dar ce conteaza. La mine a functionat de doua ori. Ca nu a fost sa fie, asta e alta problema. Dar cred ca pe linga polidin mai trebuie si altceva: vitamine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Dar de petele maronii de la sfarsitul CM ce ziceti? Am observat de o jum[tate de an kestia asta ca dupa ce se termina CM vreo 2 zile apar niste pete maronii cam ciudate! In rest ma gandeam sa incep si eu cu polidinul , desi ...imi e cam frica de injectii!Deci polidinul nu este antibiotic?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by carla2005

Dar de petele maronii de la sfarsitul CM ce ziceti? Am observat de o jum[tate de an kestia asta ca dupa ce se termina CM vreo 2 zile apar niste pete maronii cam ciudate! In rest ma gandeam sa incep si eu cu polidinul , desi ...imi e cam frica de injectii!Deci polidinul nu este antibiotic?!

Polidinul este un imunomodulator, un fel de vaccin, care creste imunitatea organismului. Injectia nu doare. Eu stiu ca mi le-am facut singurica. Si sunt numai 5 intepaturi . Locul dupa injectie poate fi usor sensibil dar nu poti vorbi de durere. Despre petele maronii de dupa CM eu stiu ca sunt normale, inainte nu le aveai, tot timpul era rosu?

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

E prea devreme ... si nu cred ... dar nu ma pot abtine ... imi e o greatza de nu va vad ...

Ma simt cam rau ... , dar saptamana viitoare ar trebui sa vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

dyana: si ce-ar fi ca peste o saptamana sa ne dai o veste buna??? Hai, fii increzatoare in sansa ta. Va fi bine pana la urma, vei vedea.

Mergi la inceput

Si eu va pup cu drag , cu mult drag .

Daca nu va fi, voi face polidin si luna viitoare si voi mai sta si pe burta, oricum am fost la ginecologa mea si din partea ei , se asteapta oricand ... dar cand va vrea Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

dyana Eu iti tin pumnii oricum. De-asta nici nu mai ating tastatura prea mult.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Marrina, stiu ca imi tii pumnii.
Ce bine pot sa faca gandurile voastre bune, eu v-am spus, va fi cand va vrea Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Dyana iti tin pumnii, sper sa fie ce cu ochi.
De la mine . Stiu ca asteptarea asta ne omoara.
Fetelor nu stiu daca are vreo relevanta dar la mine dupa prima instilatie au disparut petele maronii dinainte de urati (2-3 zile), cele de dupa inca sunt.
Raportez ca am incheiat prima luna de polidin si valorile de monitorizare sunt: z13 - folicul 20, end. 10 si iar seringa - pregnyl . Poate iee cu ochi.
Pt. toate cate o maine de "dragobete" Nu uitati sa va iubiti.

katthy

Mergi la inceput