tratament cu polidin
Raspunsuri - Pagina 8

Anamadalina spune:
Dragele mele, eu astept sa vad daca mai vin uratii (poate nu mai vin vreo 9 luni ) si daca vin
vreau sa fac si eu experimentul explicat de IULIABRAILA. Intrebare: eu mi-am cumparat insa mastodynon, vitamina E, C, ceai de naprasnic si BU sa incep si tratamentul acela naturist. Oare se completeaza cele doua tratamente sau se bat cap in cap? Mi-e teama sa nu fac o prostie...
Marrina, voi studia acum posibilitatea activarii optiunii PM , ca site-ul asta inca are ulte necunoscute pentru mine
. Si dupa aia iti scriu
.
Va pup,
Maduta

marrina spune:
quote:
Originally posted by Anamadalina
Dragele mele, eu astept sa vad daca mai vin uratii (poate nu mai vin vreo 9 luni) si daca vin
vreau sa fac si eu experimentul explicat de IULIABRAILA. Intrebare: eu mi-am cumparat insa mastodynon, vitamina E, C, ceai de naprasnic si BU sa incep si tratamentul acela naturist. Oare se completeaza cele doua tratamente sau se bat cap in cap? Mi-e teama sa nu fac o prostie...
Deci vrei sa iei Polidin (imunomodulator, deci creste rezistenta la infectii), gentamicina (antibiotic), indometacin(antiinflamator) primele 5 zile ale CM (care nu va veni 9 luni

Trebuie doar sa crezi!
marrina

asi spune:
Antibioticul nu trebuie luat dupa ureche.
Polidinul si indometacinul(neparat supozitoare ca e foarte agresiv pentru stomac) e altceva.
Eu nu as lua antibiotic doar asa pentru ca amai luat si altcineva.
Ai grija cu naturistele ca sunt cam multe.Trebuie neapart sa vezi daca nu se bat cap in cap.
Eu zic sa incepi din prima zi de ciclu cu BU(3 luni) si vitaminaE (10 zile pe luna 2 luni).Poti sa faci si Polidinul.
Alegerea este numai a ta.
Succes si sa nu mai vina uratii decat peste 1 an.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

rami 73 spune:
elenya m, referitor la petele maronii pe care le ai inaintea menstrei, ele nu arata un deficit de progesteron, nu au nici o legatura cu asta. Dr. T. spunea pe site-ul lui ca uneori progesteronul scade brusc - si atunci vine menstra propriu-zisa - iar alteori scade treptat - si atunci apar intai aceste pete.
Deci nu te ingrijora, parerea mea.
rami

marrina spune:
rami Asa e cum scrii ca zice dr.T dar progesteronul trebuie sa ramana ridicat in faza luteala si sa scada brusc la sfarsitul perioadei. Dar daca scade treptat si apar petele astea de la el, nu e bine pentru ca nu produce corpul galben destul progesteron
Trebuie doar sa crezi!
marrina

Anamadalina spune:
Fetelor, sa va auda Dzeu si sa nu vina un an!!!ca ne-a cam luat valul cu ocaziile valentine's respectiv ziua mea si erau zilele acelea
Dar, intreb si eu asa, din curiozitate,, ca doar n-o sa mai vina un an, nu???? pe langa polidinul injectabil, indometacinul supozitoare, am inteles, gentamicina se ia in forma orala, pastile? Ca daca se iau pastile e cam nasol, la mine administrarea de antibiotice oral inseamna candida
si este exact ce imi lipseste!!
Se poate injecta gentamicina sau pot sa mi-o infund pur si simplu in ????
Va pup,
Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

numeioana spune:
Madalina, normal ca gentamicina se face tot injectabil...ca doar despre asta vorbim...
Ioana

Anamadalina spune:
A, ok, ca nu era clar pentru mine... Deci, polidin 2 fiole pe zi in primele 5 zile de cm, gentamicina 1 fiola la o re si indometacin supozitoare ? Cate supozitoare si cand, dim sau seara?
Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

asi spune:
Madutza draga nu fa antibiotice fara avizul medicului ca poti face mai mult rau decat bine.
Sanatate multa!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Dianadi spune:
Buna, dragelor!
Va citesc, dar nu am mai scris aici.
As vrea sa va intreb: de ce se face polidin in timpul menstrei, in alta perioada nu mai e asa eficient?
Cate luni la rand se poate face?
Doza universal acceptata este 2 fiole/5 zile?
As vrea sa fac si eu - dr Tutunaru mi-a propus laparo. Inainte de asta as vrea sa incerc!
Multa bafta!
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."