Este necesara bebeilor?
Lui Codrin (5 luni) dupa supa de legume mi s-a spus sa-i dau 20 ml de apa, dar el pe langa ca nu bea se mai si stramba (parca i-as da lamaie sau vitaminele).
Voi cum ati procedat?
Exista oare o anumita perioada de timp in care ar trebui sa se obisnuiasca si cu apa?
Cand se mareste cantitatea de apa?
Delia si Codrin
Este bine sa-l inveti cu apa (fiarta si racita pina pe la 8-9 luni), pt. ca daca nu, se poate sa refuze mai tirziu sa bea, din lene, nu de alta. Deci apa nu e ceva vital la virsta lui, laptele ii tine foarte bine de sete si-l hidrateaza, dar trebuie obisnuit sa bea si apa-2-3 lingurite zilnic e OK, pe masura ce creste o sa bea mai mult.
Baby a mea are 7 luni si jumatate si nu vrea sa puna gura pe apa nici suculet deloc asa a fost si prima care acum bea la apa de numai
sa fim fericite
Nici Annei nu îi place apa,dar o pacalesc.Pun sucul de la o jumatate de portocala amestecat cu aceeasi cantitate de apa,iar dupa ce a mincat, bea amestecul asta,cam 60ml.
Corina si Anna
Fetelor, fata mea este la polul opus!! Ar bea apa tot timpul. De aceea mai face in pat noaptea (la 3 ani). La mine nu a fost problema cu apa. A baut-o intotdeauna cu mare placere!
Ralu-mamica Ioanei