cum ii spui copilului mic...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

try, felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

sincer si eu mi-am pus intrebarea asta ......cu Sebi fiind mai mare i-a fost usor sa intelega ca Ben (caruia fara sa il fortam sau sa ii impunem i-a spus Papa, cand a considerat el )e tata lui Benny si ca in viata se intampla ca mami si tati sa o ia pe drumuri diferite ( la noi a fost si mai usor ptr ca el ra bb cand ne-am despartit iar relatia de dupa dintre noi a fost si este de buni prieteni )...problema e la Benny ..cum l-as face sa inteleaga?!?!? daca ar fi asa de mic ca Silvia cred ca i-as spune ca mami locuia la alta adresa cand a venit barza iar din cand in cand Sebi trebuie sa se duca in vizita la acea adresa ..iar mai tarziu cand va fi capabil sa intelega i-as explica ca Sebi are alt tatici dar as sublinia faptul ca daca are al tatic asta nu inseamna ca taticul lui Benny nu il iubeste ca pe copilul lui..ahhh nu ma pricep asa bine sa descriu ceea ce simt s vreau sa subliniez ..sper sa intelegi ideea.

Mult succes si sa fi-ti fericiti si sanatosi toti 4 si cei dragi voua

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput