Cum sa fac sa nasc?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by Adela P

Pe toate le-am facut aseara, de la miscare, la baie fierbinte sora cu baia japoneza, la ...nimic n-a mers, contractii ioc. Doar oasele bazinului ce m-au durut azi noapte de n-am mai putut pt ca din exces de zel in loc sa merg la plimbare, m-am pus pe alergat de mi-a iesit sufletul de gafaiala. Azi toate bine merci. Nu stiu bebe cum se simte, el pare ok, dar mi-e si mila cand ma gandesc ca e atat de inghesuit acolo saracul iar corpul maica-si nici vorba sa coopereze un pic cu natura. Ufff!!!

Adela

Adela, nu fi nici prea revolutionara :-) vezi sa nu te apuce vreo febra musculara si sa nu mai fii buna de nimic in momentul critic. Las-o mai usurel, mai bine plimbari mai lungi, de 1-2 ore, in 2-3 zile eu zic ca organismul isi va da drumul.

La mine au functionat urcatul si coboratul celor 11 etaje de cate 3-4 ori pe zi, plus escaladarile dealurilor de pe malul Ontario-lui, in fiecare seara. Cam dupa 3 zile, exact in noaptea dinaintea programarii pt inducere, s-a declansat si travaliul. Ironic, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papy spune:

Adela,eu am nascut peste termen cu 2 sapt,tot nastere indusa dar nu cred ca contractiile sunt mai dureroase si in schimb poti face si epidurala.....eu ca sa nasc am facut patutul de una singura,ridicam ,bagam surubelnita,ziceai ca sunt tamplarita si nimik....asa ca ....dumnezeu stie cel mai bine cand e momentul

Mergi la inceput