Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -106
Raspunsuri - Pagina 6

danyalo spune:
Liana
tzin pumnii oricum...pe masura ce trec zilele treb. sa fii din ce in ce mai optimista...fac si io galerie...
pupici
elliy
Nu mai dispera...daca doresti analize de sange neaparat...pai poti incepe cu cele hormonale in ziua a 2-a a ciclului(fsh,lh,estradiol,prolactina).Dar sotul cum sta? ar fi bine sa faca si el o spermograma...nu de alta dar sa nu patesti ca mine ! acum 3 ani cnd a inceput ac. chin am facut tratamente...hormonale de la care m-am dereglat...etc. pt. a afla acum vreun an ca pb. nu e la mine ci la sotz!!!dar cine sa ma lumineze atunci ?? drii astia ?? unul nu m-a intrebat de sotz!!! ci m-au indopat cu clomifen...pregnyl,utrogestan..etc.. noroc ca am un organism mai nesimtit care se reface rpd..
Pt. monitorizare te poti programa la Tutunaru...la cabinet...in jur de 1 mil. cred pe luna monitorizarile...insa fiind un dr. ocupat treb. sa stii ce sa intrebi..ca altfel...ramai fara raspunsuri.. un dr. bun pe care ti-l recomand.daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie
Dany

catty spune:
Buna fetelor,
Ce liniste este pe aici.
Felicitari noilor noastre gravidute. Sa fie intr-un ceas bun, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
LIANUTA iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Eu luna asta am ratat momentul, si nu am prestat decat in ziua 13 si 16 apoi pauza. S-a dus promotia mea cu prestat la 2 zile, asa ca sunt ca acum 2 ani cand ma rugam de el sa fie cooperant. Si una peste alta iarasi am o vaginita, cel putin asa cred, datorata antibioticelor cu care am asezonat luna decembrie si inceputul lui ianuarie. Nasol este ca nu am avut bani sa merg la control, si astept sa iau salariul si sa ma programez. Macar asa scap de o grija.
In rest agitatie multa la serviciu, examene si invatat intre 3 telefoane, 2 faxuri, tipete si urlete la munca. Dar lasa ca trece si sesiunea si o sa imi revin eu cumva.
Va pup si sa aveti grija de voi.
catalina

Kariris spune:
Catty mare figura esti cu promotia ta! Dar nu te plange ca se poate si mai rau... io o duc si mai rau...al meu nush ce are dar fuge de mine ca draku de tamaie!
Fetelor vreau sa va intreb daca e in regula la un ciclu de 27-28 de zile sa ovulez in ziua a 12-a. In ultimele luni tot asa mi se intampla ziua 11 test pozitiv, mucus in toata splendoarea, dureri la ovarul stang in draci (ala care are trompa, manca-l-ar mama) si in ziua 12,13 test negativ...deci am avulat in ziua 12, nu? Nu ca as fi prestat in lunile cu pricina, dar deh....sunt in faza autocunoasterii... si asta ar insemna ca am faza luteala putin mai lunga de 14 zile, nu?

Cristinna spune:
Lachi ti-ai raspuns singura la intrebare. Faza ta luteala este cam de 15 zile. Asa e si la mine, variaza intre 14 si uneori chiar 16 zile. Se zice ca este bine asta,dar cine sa mai stie ..
. Ce stiu eu din cate am citit si am intrebat dr, este ca e nasol atunci cand ai faza luteala mai scurta de 12-13 zile.
Catty imi place ca faci haz de necaz, esti figura mae cu promotia ta
Cristinna

elliy spune:
felicia:incerc de 9-10 luni sa am un bebe, iar ciclu este intre 26-28 de zile, niciodata nu intarzie mai mult de 28 de zile.Sotul are spermograma buna, iar mie medicul mi-a facut decat niste ecografii si atat, a zis ca sa mai vin prin iunie...
danyala: multumesc mult de sugestie in legatura cu Dr. Tutunaru, o sa incerc sa ma programez la dansul.Si o sa incerc sa fac si analize..
In legatura cu analiza trompelor cam cat dureaza? Poti pleca imediat sau necesita internare.
Nu va suparati ca va stresez asa cu intrebari dar chiar sunt disperata.
Va pup pe toate si va doresc sa va impliniti visul cat mai curand.
Eli.

asi spune:
quote:
Originally posted by lachione
Catty mare figura esti cu promotia ta!Dar nu te plange ca se poate si mai rau... io o duc si mai rau...al meu nush ce are dar fuge de mine ca draku de tamaie!
Fetelor vreau sa va intreb daca e in regula la un ciclu de 27-28 de zile sa ovulez in ziua a 12-a. In ultimele luni tot asa mi se intampla ziua 11 test pozitiv, mucus in toata splendoarea, dureri la ovarul stang in draci (ala care are trompa, manca-l-ar mama) si in ziua 12,13 test negativ...deci am avulat in ziua 12, nu? Nu ca as fi prestat in lunile cu pricina, dar deh....sunt in faza autocunoasterii...si asta ar insemna ca am faza luteala putin mai lunga de 14 zile, nu?
Lachi faza luteala mai mare de 14 zile e ideala.Ia vezi da-i incolo de polonezi si convoca-ti sotul la

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

felicia_ spune:
Eli, 9-10 luni nu e asa de mult... nu mai fi asa de disperata, ca stresuk influenteaza f mult sarcina! Pt trompe stiu ca se face histerosalpinografie, nu necesita internare. Dar, din cate am citit, dr T. nu e de acord cu procedura... altfel nu stiu cum poti afla daca sunt sau nu bune...
Lachi, Catty asa e, cateodata parca toate stau impotriva! Dar voi nu va lasati, ii prindeti voi pe sotiori!
Poze1Poze2

asi spune:
Lachi e de foarte bine.Sper sa ne anuntii ca esti cat de curand.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan