Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -106
Raspunsuri - Pagina 5

bubulina1 spune:
Liana,
Tinem pumnii si facem galerie!!!
Cristinna,
Pentru toate fetele o saptamana supperr!!!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

asi spune:
Liana draga mea lipsesc 2 zile si tu esti gata gata sa faci anuntul cel mare.Iti tin si eu pumnii sa fie asa cum doresti!
Cristina ar trebui sa mai ai rabdare cu testul.Poate nu vin rushii.
Eu sunt in starea rushi.Trebuia sa-mi vina de vre-o 2 zile si nu a venit.Ieri au inceput pe la 2 ,petele.Mie de obicei imi vine de la inceput cu debit dar de data asta petele au durat pana seara.Nu stiam ce sa mai cred.Pe la 3 jumate noaptea ma trezesc cu niste dureri de imi venea sa lesin.Ma duc sa iau medicamente si cand ma ridic simt suvoiul.
Acum ma simt stoarsa ca o lamaie.Neaparat trebuie sa-mi fac niste analize.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Cristinna spune:
Felicia, Mirona, Claucia, Asi un mare pt toate.
Daca am invatat ceva in imediat astia 2 ani de incercari,este sa am incredere in corpul meu si in instinct si sa nu ma las in agonie degeaba. Asa ca am incredere in test si in rezultat si acum trebuie sa imi fac planul de bataie pt luna care urmeaza, asta bineinteles dupa ce vor aparea uratii
Asi poate nu e o dereglare, doar o luna aparte. In ce priveste analizele , sunt bine de facut indiferent daca constati sau nu o schimbare de functionare a organismului.Poate ar fi trebuit sa-ti faci si tu un test daca ai vazut ca a intarziat ciclul 2 zile.Eu sper sa-ti revii un pic si sa nu te mai simti asa de rau
Cristinna

asi spune:
Cristinna nu e o luna aparte ci sunt deja 3 in care mi-a venit prea devreme iar acum a intarziat.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Cristinna spune:
Asi, atunci nu stiu ce sa-ti spun iubita, decat ca sper sa te reglezi la loc. Ceva derglare am avut si eu luna trecuta cand mi-a venit la 31 de zile, dar nu am avut dureri. Sa vedem ce o fi luna asta.
Cristinna

elliy spune:
Buna fetelor.Sunt disperata.Azi sunt in ziua 22 a CM si deja ma dor sanii..semn cum ca-mi vine.Nu mai suport si deja am o stare depresiva.Vreau sa ma ajutati si pe mine sa-mi spuneti ce analize de sange trebuiesc facute atunci cand este o problema in a concepe un copil. Medicul meu ma tot amana, nu stiu nimic..si de aceea vreau sa merg la o clinica sa fac analizele de sange.
De asemenea, stiti vreun doctor bun unde pot merge si eu la niste monitorizari? La cabinetul particular deoarece prin spital nu am timp suficient...cu serviciul. Va multumesc mult si nu ma ocoliti si pe mine.Eli.

Cristinna spune:
elliy, durerea de sani nu e neaparat o prevestire a ciclului menstrual. Pe mine in ultimele 3 luni nu m-au durut sanii deloc, dar ciclu tot a venit. In alte luni incepeau sa ma doara cu 7-8 zile inainte de ciclu , dar tot fara folos pt ca menstruatia tot venea. Asa ca inca nu trebuie sa pici in butoi, mai ai sanse sa speri ca e de bine
Cristinna

felicia_ spune:
Eli,bine ai venit! Hai , nu mai fi disperata! Poti fi sigura ca vei fi ajutata sa te "lamuresti", ca ai vazut ce saritoare si documentate sunt fetele!
Poate ar fi bine sa ne spui mai multe despre tine: de cand incerci,care e lungimea CM, ce investigatii ai facut, daca ti-ai verificat permeabilitetea trompelor ,etc... De ce zici ca dr tau te amana mereu? Nu ti-a facut nici un fel de analize?
Te !
Poze1Poze2

Liana30 spune:
dragele mele..dezamagire totala..grasu a venit acasa cu mainile pe....cum se spune la noi..adica a venit cu mainile goale
nu mai vrea nici el sa fac test..s'a saturat de cele negative...asa ca pana nu trec de perioada critica nu fac nici un test...
cu Dumnezeu inainte...asta e..astept...ca doar asteptarea mi'a mai ramas
va pe toate si va multumesc pt galerie..si pentru faptul ca sunteti alaturi de mine...
"Nimic nu-i imposibil!"