Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -106
Raspunsuri - Pagina 13

Madana spune:
Fetelor ce e cu linistea asta pe aici?
Am facut o prezenta, asa rapid, si observ ca se chiuleste in masa. Am notat pana acum urmatoarele absente nemotivat Liana, Simonette, MOana, Picca. Ce-i cu voi fetelor?
Mama mi-a povestit aseara de o colega de-a ei de la servici, care incerca de mai mult timp sa ramana si nu reusea. Dupa ce a facut laparoscopie a ramas in luna urmatoare. Cred ca saptamana viitoare o sa ajung si eu pe la dr., ca ne-am mai revenit cu banii. Abia astept. Anul asta sigur o sa fiu
, nu ma las.
Pup toate fetele minunate viitoare mamici minunate.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

stuart spune:
Tabitha, Doamne Ajuta! Ai termen pana in aprilie!!!!!!!!!
Madana, ai dreptate...este chiul in masa in frunte cu D-na Dirigintaaaaaaa! Lianaaa, Danutzaaa c, Simonetteee, Piccaaa,...si celelalte cu care eu nici macar nu am facut cunostinta veniti va rugam la apel!
Pe fetele care sunt in vacanta dupa "seziune" sau inca n-au scapat de ea le iertam si le asteptam cu drag! Vacanta cat mai fructuoasa!
Madana, ce mai face bunicuta ta, cum se mai simte?
Va pe toate de la mic la mare,
Stu

M Oana spune:
Iubitelor sunt aici
, butonez prin alte parti
, dar un ochisor sta numai pe voi
, precum creierul meu, care indiferent cu ce sta ocupat, o buna parte e directionata spre
.
Danutza e si ea bine, dar nu prea mai are vesti in domeniu, sunt convinsa ca va aparea si ea prin partile acestea cat de curand.
Raportez cu respect: ziua 6, iar de maine incepem activitatea........
Acum ma intorc la site-urile mele cu usi, ferestre, gresie, faianta, cazi....., deoarece calculez bugetul pentru renovare..........

KITTA spune:
Tabithasi eu as fi vrut sa le fac all in one, dar instilatiile sunt pentru ati permeabiliza trompele, adica a elibera traseul, apoi dupa aceea daca e liber se trece la actiune.
Asa ca nu te grabi...

KITTA spune:
Fetelorsi eu m-am mai temperat sau cel putin asa vreau sa cred. Caci inainte de laparo il hartuiam pe al meu si il vanam cu harponu prin casa cand era perioada si aveam senzatia ca din cauza ca nu prestam intens sau suficient nu se prinde nimic. Acu' ca m-am lamurit ca eu eram divina stau cumintica si chiar ca o facem numai din placere...Dar si el are mai multa grija, urmareste programul de ovulatie care l-a instalat pe calc. si se intereseaza mai profund cateodata chiar prea profund de ma si enerveaza...Oricum acum incercam sa ne facem si alte placeri cotidiene, sa ne vedem de casa, de distractii, etc. De ex. azi ne-am luat o oglinda de hol si urmeaza sa montam si cuirul adus cu mari sacrificii din Germania, dar sa nu va inchipuiti ca e cine stie ce imensitate de cuier. E unul f. mic caci tocmai de asta nu gaseam in Ro.
Iar eu m-am rasfatat cu niste bambusi de decor prin casa, si mi-am luat chiar in avans un cadou de Valentine's day, tot un aranjament cu bambusi....

KITTA spune:
Astazi am scapat de anestezie la dentist caci am suportat durerea care nu prea era, mai mult bazaitul frezei ma deranja pe creier..
Iar maine la eco Z 10 sa vedem ce a crescut pe acolo. O sa va informez

melutzica spune:
Si eu sunt pe aici ,numai ca invat pt ca am si eu 2 examene in curand si sunt in germana si targ la greu.Oricum va pup dulce pe toate
.

KITTA spune:
Fetelorcare nu ati citit si prin al;te parti, cititi vestea desprea nadia Comaneci - mamica. E un nou capitol despre asta...Cat de optimista am fost azi (eu am 38)!

stuart spune:
MOana, gata mi-am retras contestatia! Multa bafta de maine la capitolul si sa fie cu noroc luna asta! De asemenea mult succes si in ceea ce priveste casa, sa iasa asa cum ti-o doresti tu!
Daca mai vorbesti cu Danutza te rog sa-o din partea mea.
Kitta, ma bucur c-ai scapat cu bine de dentist,multa bafta la echo si mult succes la decorat casa!
Apropo de Nadia, iti dai seama ce mi-a crescut mie moralul!!!
Melutzica, spor la invatat si multa bafta la examene! Te inteleg f. bine cand zici de germana ca eu doar am avut treaba aproape 8 ani cu verisoara ei, orlandeza.
Va pe toate ,
Stu

Liana30 spune:
sunt aci
am lipsit motivat...am adus scutirea
a trebuit sa plec pana la tara si nu am apucat sa va anunt...
acu veniii..si iata'ma
Raportez z1
"Nimic nu-i imposibil!"