Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -106

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Tabitha
Sa aveti vreme buna si...cine stie!!!
Sa vii cu scutirea...caci o motivam!!!
Distractie placuta!!!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele,
Observ ca in ultimul timp barbatii nostri sunt toti mai destepti decat noi femeile. Tabi exact aceeasi discutie am avut-o si eu acum cateva zile cu sotul si bineinteles ca nu am putut decat sa-i dau dreptate. Trebuie sa incercam sa ne detasam cumva de obsesia asta si sa ne concetram si asupra altor lucruri din viata noastra....mama ce desteapta am devenit in ceasul 12
Eu azi sunt ziua 27 si astept sa vina o data uratii astia ca sa ma pot reapuca de o noua luna. Am hotarat sa fac o cura de polidine 5 zile...poate poate ajuta la ceva.
Va doresc o zi buna si va pe toate

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

danyalo: naspa moment... Mi-au venit rushii chiar acum. De fapt culoarea este cam inchisa, dar e rosu, e clar. Azi: ziua 1. Asa ca la munte o sa stam cuminti, dar cel putin ne incarcam bateriile.

Fetelor, ajutati-ma, va rog. Trebuie sa sun neaparat azi la Giulesti la dna. asistenta Viorica Constantinescu sa ma programez pt. instilatii, dar nu am la mine nr. de telefon. Stie cineva la ce nr. de tel. o gasesc pe aceasta asistenta? Va multumesc mult de tot.

Mergi la inceput

Cristinna: o fata desteapta, ca si mine... Noroc de sotii nostri... Suntem niste fericite ca ii avem alaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Buna dimineata ,

Liana, te-ai pitulit de noi??????? Mai ??? Ia niste biscuiti sa treaca greturili si treci la apel sa vedem ca esti bine!

KITTA, succes la "dintar"!

Tabitha, sa ai vreme frumoasa la munte si ai grija sa nu racesti ca nu primesti motivare decat pt. 2-3 zile!

Va doresc o zi cat mai insorita!
toate endometrioasele

Mergi la inceput

stuart: merci frumos. Sper si eu sa fie vreme buna. Iar daca reusesc sa ma programez la instilatii, va trebui sa-mi puneti absent motivat si saptamana viitoare.

Fetelor, stiti ceva de simonette? Ca tare dor imi e de ea...

Liana:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Tabitha, hai sa o strigam impreuna pe Simonette, poate apare! Distractie placuta la munte!
Fetelor, hai sa va zic eu una! Zilele trecute se trezeste sotul meu cu vreo ora mai devreme ca de obicei ( pusese ceasul), ma trezeste si pe mine cu mangaieri, alea alea.. eu ma mir ca nu ii este somn, la care el raspunde: " Pai sa nu pierdem ovulatia! " ( Luna asta habar n-am cand a fost, sau daca a fost, v-am povestit eu zilele trecute) Nu e un dulce???? Bineinteles ca am , fara sa mai conteze daca era sau nu momentul!
tututor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

felicia: Ce bine ar fi daca ati prins taman ovulatia... Noi iti tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Tabitha scumpa
Iti dau nr. de tel. pe care mi le-ai dat tu sapt. trecuta!!!
021/3161281 sau 021/ 3161283 int. 109 ; sau mobilul asistentei dnei dr. 0722/255074..sper sa fi scris bine...tine-ma la curent!!caci si eu voi ajunge in martie...
bafta multa....

Mergi la inceput

danyalo: multumesc mult, eu stersesem mesajul pe care ti l-am trimis, ca sa nu-mi incarc casuta cu mesaje. Am sunat si m-am programat pentru saptamana viitoare. Vreau sa fac o rectificare: nr. de mobil nu este al asistentei Viorica Bucur, ci al asistentei de la cabinetul dnei dr. (Banuiesc ca de la CMU) Eu am sunat si mi-a raspuns o asistenta care mi-a spus acest lucru, o cheama Dania parca.
Am vrut sa ma programezi si pt. monitorizare, dar Dna. Viorica Constantinescu a zis ca dna. dr. va fi plecata o perioada si vom vedea la momentul internarii. Eu sper sa reusesc sa fac monitorizare si IAD, daca nu cu Bucur luna asta macar cu altcineva, sa nu mai pierd vremea. Poate am bafta si peste vreo 4 saptamani anunt ca sunt insarcinata, cine stie... asa, de martisor

Va pup si va doresc numai bine

Mergi la inceput