Nunta in Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 27
livia_adela spune:
Merci mult Mara de raspuns.
Mai nu stiu dar e clar ca vom avea si populara la restaurant pt ca asa cum ai spus si tu parca nu e nunta ci o petrecere.
Iar in privinta acordeonistului nu cred ca vom scapa prea usor pt ca am vorbit chiar azi cu mama in privinta asta si ea nu vrea sa renunte sustinand ca fara nu e asa frumos.
Poate are dreptate ca multa lume gandeste asa ca ai nostrii si cand vin la nunta vor sa auda chiuituri si muzica vesela de petrecere.
Si apropo de emisiune ce m-a deranjat a fost paralela dintre Constanta si Bucuresti adica la Buc se fac nunti civilizate iar la Cta ca la tara cu manele si tiganeala.
Daca erau 2 nunti de genul asta dar ambele la Bucuresti mai ziceam.
Ma rog asta e!
Va pup
Mara76 spune:
Da, lumea vrea sa auda chiuituri, veselie... la mine la nunta (am facut-o la Moreni, de unde mi-e barbatul) nu se obisnuieste sa se chiuie si tare ciudat mi s-a parut, ca mie chiar imi place chiuiala. Eh, asta pana s-a ajuns la restaurant si au inceput nebunele de prietene ale maica-mii sa danseze si sa chiuie. Mi-a venit inima la loc!
Cat despre emisiune, n-a fost deloc corecta. Tot soiul de comentarii, gen "in timp de la Constanta manelele sunt in toi, la Bucuresti lumea se delecteaza cu un elegant cvartet de coarde". Hai ma lasi! Evident ca au ales nunti opuse, ca sa se uite cat mai multa lume la emisiune, dar comentariile au fost clar in defavoarea constantenilor. O fi fost tiganeala la Cta, dar nici cu snobii de la Bucuresti nu mi-e jena.
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by livia_adela
Acum o intrebare pt fetele care au avut firma de DJ de la teatru: cum vi s-a parut muzica si daca basii au fost ca in discoteca sau nu s-au auzit deloc(ca eu asa ma gandeam ca trebuie ca doar e nunta nu disco).
Voi ce parere aveti?
Salut fetelor !!!!!! Ce mai facetzi? Eu una nu am avut rabdare sa vad emisiunea, pentru ca m-a dezgustat.Exact cum atzi spus shi voi, nu mi s-a parut corect sa se faca diferentza dintre cele doua nuntzi, astfel incat sa para ca aici, in Constantza , au loc nuntzi de prost gust.
In legatura cu DJ-ul.Noi am fost multzumitzi, iar atmosfera nu a fost deloc ca la discoteca.Muzica a fost variata - atat disco cat shi populara, shi mai veche shi de ultima ora, astfel incat sa fie pe placul tuturor.Asa ca, Livia, stai linishtita ca daca ai apelat la cei de la teatru, totul va fi ok.Cornelia poate confirma acest lucru.
Acum despre acordeonist, ce sa zic.La inceput nici eu nu am vrut.Dar pana la urma a fost ok.Am gasit un baiat care a fost de foarte mult bun simtz.Care nu s-a intins cu multe hore, care a cantat doar strictul necesar shi care nu a insistat deloc pe faza cu "sa traiasca ginerica, nashul, socrul, etc...".Asha ca , dupa parerea mea, daca stabilitzi de la inceput cu el ce shi cat sa cante, nu cred ca va strica deloc nunta.
Va urez in continuare multa bafta la pregatiri
nunta noastra
kim222 spune:
Noi am avut Dj de la teatru..sper sa vorbim de aceeasi 2 tipi...Atmosfera a fost OK...dar noi le dadusem listuta cu ce anume sa puna..si eu au facut cum au vrut ei!
vulpitzayam spune:
Cine ar putea sa imi recomande si mie un Dj bun....si cam ce tarife practica.
Multumesc mult.
Alina-Bogdana spune:
Buna,fetelor!M-a enervat la culme comentariul care a insotit emisiunea,de fapt,acesta a facut diferenta.De parca liberul arbitru nu exista in fiecare dintre noi,trebuia sa ne spuna respectivul:la Constanta oamenii sunt varza,in timp ce la Bucuresti...Mie nu mi-a placut nici una din nuntile prezentate.
Ca formatie,eu i-am luat pe cei de la Colonadelor,i-am ascultat de multe ori,imi plac,sunt convinsa ca fac treaba buna si la nunta.Sper sa nu fiu dezamagita!O sa am si acordeonist,o sa-l instruiesc bine inainte,dar fara el nu mi se pare ca e nunta nunta.
Sunt de parere ca nunta trebuie sa aiba un specific romanesc,e o traditie pana la urma.
Si acum sa revin la problemele legate de nunta propriu-zisa
s-a coafat careva la Rebeca?Si...noi nu ne-am luat verighetele,voi de unde le-ati achizitionat?Noua nu prea ne plac modelele pe care le-am vazut.
Va pup!
ancamaria1979 spune:
Eu nu am reusit sa vad emisiunea de la antena 1 dar am auzit f multe comentarii. Ha sa va spun ceva, nu are rost sa va luati nici dupa niste emisiuni stupide, nici dupa vorbe prea multe. Nunta trebuie sa vi-o faceti voi sa respectati obiceiurile pe care voi 2 vi le doriti, iar in cazul acordeonistului sau a horleor asta e doar o chestie care se poate discuta personal cu respectivul spunandu-i ca daca iese din cuvantul vostru i se scade din suma pe care el o cere. La fel si in cazul orchestrei sau a dj-iului, care se presupun a fii niste profesionisti si care ar trebuii sa stie cum sa tina o atmosfera la o petrecere. Asa ca luati atitudine si impuneti-va e momentul vostru si numai al vostru daca voua nu o sa va placa ce rost mai are tot taraboiul?
Sper ca nu mi-o luati in nume de rau, nu vreau sa par revolutionara.
magdala spune:
Buna scumpelor!
Ce mai faceti? Vad ca tot cu nunta....
Din pacate nu am vazut emisiunea, si drept sa spun imi pare rau, dar Anca are dreptate, nunta incercati sa v-o faceti cum va place, nu conteaza ce cred altii. Doar ca nu toti avem aceleasi gusturi....important este sa va placa voua si sa va simtiti voi bine. Daca cei din Buc sau din Cta s-au simtit bine la petrecere, nu conteaza ce s-a intamplat, cantat, facut... atunci acea nunta a fost reusita pentru fiecare, nu? Cel putin aceasta este parerea mea.
Am pus invitatiile pe site, daca vreti sa le vedeti.
Cat despre verighete, noi le-am luat de la Amaris, daca stii unde este. Ne-au placut foarte mult, sunt un model impletit, combinatie de aur alb cu galben... toti cei care le-au vazut au zis ca sunt foarte frumoase. Au si catalog de modele, si desi noua ne-a fost un pic teama ca nu vor iesi chiar ca in catalog, (nu au expuse fizic in magazin decat 1-2 modele) sunt chiar mai frumoase. Le-am si inscriptionat... si abia asteptam sa le purtam.
Eu mai trebuie sa ma duc la rochita, caci nici pana acum nu am luat-o, dar mi-e frica sa nu slabesc prea mult si apoi sa nu-mi mai vina. Trebuie sa ma duc la modificari... dar ma gandesc daca o sa vad alta rochita care o sa-mi placa mai mult?[.
In rest, mai avem de impartit din invitatii cateva, sper sa le termin in max 2 sapt, mi se pare ca este atat de tarziu.... mai sunt si in zugraveli,samd, ca nu se mai termina odata.
Sper ca sunteti bine toate si ca va bucurati de mare si soare.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
ancamaria1979 spune:
MAGDALA am vazut invitatiile vostre si mi se par f de bun gust, simple si ffff dragute, felicitari! In privinta rochiei cred ca cel mai bine ar fi sa nu te mai uiti la nici o alta rochie asta ca sa nu iti para rau, oricum eu cred ca ti-ai ales o rochita frumoasa.
magda raluca spune:
buna, miresici de Constanta! Eu sunt din Bucuresti si sper ca nu va suparati ca am intrat pe aici!
Am vazut problemele cu obiceiurile. eu nu am vrut acordeonist, dar tata a tot insistat. Asa ca a venit omul, a cantat o ora, cand m-am imbrac eram la mine in camera, cu ce muzica am avut eu chef atunci, la ei canta in sufra, dar nu se interfera. Cand am coborat, a cantat pe scari, doua minute in fata blocului, rudele mele au facut si o hora si chiar nu a fost asa nasol.
Si am terminat cu acordeonul.
La restaurant nu au fost manele, pentru ca nu pot sa le sufar. Dar populare, in egala masura cu cea usoara. Si s-a dansat pe rupte. Au fost multumiti si cei mai in varsta si cei tineri. Si sa stiti ca la Brasoveana (se danseaza pe la noi la nunti) nu mai incapeau perechile, ca se ridicase toata lumea. asa ca ... tot cum va place sa faceti!
Poze nunta