Nunta in Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

A facut cineva tortul la Silvian?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cornelianeli..multumesc mult...imi poti da te rog, adresa si nr de telefon.? Daca nu aici ..pe PM.
Mai astept pareri...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

eu am facut tortul la silvian si am fost foarte multumita,daca ai intrebari te rog..
kim 222 ti-am trimis un PM

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Vroiam sa te intreb daca fac si torturi tip american.....fara suporturi........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by vulpitzayam

Vroiam sa te intreb daca fac si torturi tip american.....fara suporturi........

My pictures

fac,exact ca in reviste,imbracate in martipan,insa compozitia este de fapt un fel de chec
am discutat chiar cu domnul silviu
alta compozitie nu suporta propria greutate,eu am renuntat pentru ca mi s-a parut mai importanta compozitia si am ales un model de suport "apropiat" si compozitia ana maria

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cornelianeli..primit multumesc!
Si eu am facut tortul la Silvan...dar in '99...de atunci banuiesc ca s-au schimbat multe....
Eu mai astept sugestii ....referitoare la coafeze..."pricepute"....

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Salut!
Kim ti-am pus si eu pe PM un nr de tel al coafezei care m-a facut pe mine la nunta (coafura de zi coafura de seara + proba inainte cu o sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Fetelor, ati vazut emisiunea de aseara de la Antena 1? M-am ingrozit de ce-am vazut la nunta din Constanta, absolut gretos. Eu m-am uitat in ideea sa vad obiceiurile, dar ce obiceiuri, ca in afara de manele, figuri si fite n-am vazut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Eu am vazut emisiunea si am ramas socata.Ce diferenta intre cele 2 nunti.
Facand abstractie de partea cu manelele de la restaurant aia din Constanta au respectat o mare parte din obiceiuri dar a fost cam tiganie.
Fata de ceilalti unde nu s-a respectat nimic dar a fost foarte elegant.
Eu sunt intr-o dilema asa ca HELP!va tog
Mie imi place ceva de genul celei de la Bucuresti dar ai nostrii vor sa respecte obiceiurile si inclusiv sa cheme acordeonistul acasa.
Nu stiu cum ar fi mai bine cu sau fara?
Stiu ca s-a mai discutat dar vazand aseara diferenta parca imi vine mai mult sa zic fara.
De muzica de la restaurant nu stiu ce sa mai zic.
In nici un caz manele dar aia din Bucuresti nu au avut nici populara si mie atmosfera mi s-a parut misto.
Pe de alta parte am fost la o nunta in Bucuresti unde tot asa nu a fost populara si invitatilor nu prea le-a placut ca a fost numai muzica moderna sa zic asa.
Adevarul e ca nici mie nu prea mi-a placut pt ca era o atmosfera de discoteca cu basii dati tare ca la discoteca.

Acum o intrebare pt fetele care au avut firma de DJ de la teatru: cum vi s-a parut muzica si daca basii au fost ca in discoteca sau nu s-au auzit deloc(ca eu asa ma gandeam ca trebuie ca doar e nunta nu disco).

Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

N-am vazut toata emisiunea, am prins cam de cand se pleca la biserica. La cea din Constanta a fost, asa cum ai zis si tu, tiganie curata, cea de la Bucuresti a fost americanizata. Noroc ca preotul a fost ortodox, ca altceva n-a avut romanesc nunta aia. Am fost la o nunta unde n-a fost muzica populara mai deloc si a fost un fel de petrecere mai acatarii, dar i-a lipsit ceva, parca n-a fost nunta. Si daca asa am gandit eu, iti dai seama cum or fi gandit cei de 40-50 de ani? Eu as zice sa pui muzica variata, pentru toate gusturile, inclusiv populara. In fond e nunta, nu?

Despre acordeonist acasa: eu am avut, pe moment m-a enervat ca m-a pus sa fac niste traditii cam stupizele, dar privind in urma a fost chiar amuzant, asa ca nu-mi pare rau. Daca nu chemi acordeonist ar fi bine sa ai pregatita ceva muzica, ca altfel pare casa goala.

Mergi la inceput