Nunta in Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Ma bucur ca ti-au placut verighetele noastre Ada dar nu sunt combinatie de aur alb cu galben sunt doar de aur alb.
Noi le-am luat din Bucuresti si le-am ales dupa ce am colindat toate magazinele din Bucuresti si Constanta plus site-urile romanesti. Depinde ce model vrei dar eu zic ca daca tot esti in Bucuresti sa cauti si aici ca sunt mai multe magazine decat in Constanta.
Spor la pregatiri.

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Fetele care ati facut nunta, cum ati procedat cu fotograful/cameramanul? Ada o sa ajunga in Cta in week-end si a stabilit vreo 2 intalniri cu fotografi, sa discute detalii si nu stie daca trebuie dat un avans ca sa ii rezerve pentru ziua nuntii sau nu. Voi cum ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Noi am dat avans la fotograf in momentul in care ne-am decis si am stabilit primele detalii.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Si noi am dat avans tot la fel.Cand ne-am hotarat ca ei sa fie si cand am stabilit detalii de genul cu ce fel de camera sa filmeze, ce pachet alegem pt foto..etc.
Daca va hotarati trebuie lasat un avans.
Bafta multa va urez.
Sa gasiti ceva sa va placa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Cine poate sa imi dea si mie niste detalii despre restaurant Perla?
Eu sunt in cautare de locatie , saptamna viitoare ma duc sa si rezerv , dar deocamdata nu stiu ce....
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Vulpitza, o sa intre si Ada mai tarziu si o sa povesteasca ea de restaurantul hotelului Perla, dar pot sa-ti spun ca a fost foarte incantata de cum arata.

Mergi la inceput

Mara , ms mult.astept detalii.Sunt in cautarea localului si am mari dileme.........vreau sa fie un loc mai pretentios , dar nici meniul sa nu aiba un pret foarte mare , dat fiind faptul ca nu toti invitatii mei au posibilitati materiale.
Saptamana asta trebuie sa rezolv.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:
Originally posted by vulpitzayam

Mara , ms mult.astept detalii.Sunt in cautarea localului si am mari dileme.........vreau sa fie un loc mai pretentios , dar nici meniul sa nu aiba un pret foarte mare , dat fiind faptul ca nu toti invitatii mei au posibilitati materiale.
Saptamana asta trebuie sa rezolv.........

My pictures

Buna fetelor!
Cum a fost we vostru?
Al meu a fost plin de evenimente, nici acum nu mi-am revenit complet.
Sa va povestesc,
Sambata am avut program de cautari, invitatii si rochita, plus ca am mai fost si cu scumpa mea la doctor...
Si am gasit invitatiile, sunt cu grena si alb, am sa vi le arat dupa ce le iau de la printat.
De asemenea, mi-am luat rochitaaaaa, sunt super fericita ca am rezolvat si cu asta. Bine, ea este inca la magazin pentru modificari, dar sa va spun de ce mai sunt super incantata. Pentru ca fusta este foarte ampla, gen printesa, mi-au da crinolina si o jupa incluse in pretul rochiei, plus ca mi-au facut si posetutza pt mireasa, cadou. Fiind cu nasa, mi-am luat si voalul, din organza, la fel ca si rochia, yupiiiii!!!

vulpitzayam,tu esti interesata numai de hotel Perla in special? Sau vrei neaparat la hotel? Vreau sa-ti recomand restaurantul unde fac eu, bine, eu voi avea pe terasa, unde este mai rustic, dar te asigur ca restaurantul nu este cu nimic mai prejos fata de cele ale hotelurilor. Iti spun ca o sugestie, treci si pe acolo, caci eu nu cred ca o sa-ti para rau. Este vorba despre Restaurantul Laguna, -fosta Casa Buzau, in Sat Vacanta, Mamaia, sa nu te sperie ca este in Satul de Vacanta,fata de ceea ce am mai gasit noi, preturile mi s-au parut foarte bune, iar patronii super de treaba. Daca nu stii unde e, este exact langa parcul Tabacariei, in cazul in care te hotarasti sa treci si pe acolo....

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:
Originally posted by ada_buc

Oare 10 kg de tort or fi de ajuns pt o nunta cu aprox. 120 de persoane?

ada

In general se socotesc cate 100 gr/persoana, altfel iese portia prea mica.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

magdala , eu vreau la hotel , mi s-au pus mie piticii......plus ca nu vreau rustic....
Am trimis un mail la Bavaria Blu si tipul de acolo mi-a spus ca au capacitate mare si meniul incepe de la 750.000 , dat fiind faptul ca e de 4 stele , este super bine.

Mergi la inceput