Nunta in Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 20
ina78 spune:
quote:
Originally posted by livia_adela
Magdala sa inteleg ca voi ati inchiriat deja suportul nu?
Ce umplutura v-at ales?
Cica ne dau prajituri sa cumparam si sa ne alegem umplutura.
Asa e?
Ina cum e slujba la Catedrala ca noi tot acolo facem?
Ati dat ceva spaguta sa fie mai frumos sa nu te expedieze sau cum a fost?
Pup
Am platit slujba ... si taxa oficiala si cea ... ne ....
Slujba a fost facuta de 11 preoti si a durat mai mult de 1 ora, simteam ca nu mai pot... dar era si amuzant ca erau multi si se invirteau unul dupa altul...
Nu ar trebui sa te temi ca dureaza prea putin, ci din contra. La starea civila e pe banda...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
livia_adela spune:
Buna fetelor.
Ina 11 preoti?
Asta a fost la cerere banuiesc.Ca parca sunt in mod normal 3 sau 4 parca asa i-au zis soacramii.
Eu nu am fost cand s-a vorbit dar am inteles ca dureaza cam 40 de minute.Intr-adevar o ora si e cam mult pt invitati si pt noi dar adevarata slujba eu stiu ca tine cam 2 ore.
Ea este scurtata la noi si aproape nici o rugaciune din slujba nu este citita pana la capat.
Am un prieten care e la teologie si de la el stiu toate astea (deci sursa sigura).
Deci care e treaba trebuie sa vorbim daca vrem mai mult si cat ati platit mai exact taxa neoficiala.
pup
livia_adela spune:
Roxy tu ce faci?
Nu ai mai scris demult.
Sa sti ca m-am uitat la pozele tale cu tortul.Tot asa am ales si noi suportul.Voi l-ati facut tot la Vanimar parca.Mie mi-au aratat poze cu suportul ala de la o nunta si ce nu mi-a placut la el au fost picioarele.Ma gandeam sa le imbrac in tul sau verdeata sau amandoua.
Am vazut ca si tu le-ai imbracat in verdeata.Cine a facut asta cei de la Nataly sau Vanimarul?
Sa stiu cu cine vorbesc desi banuiesc ca raspunsul e Nataly.
Te pup
roxy79ro spune:
quote:
Roxy tu ce faci?
Nu ai mai scris demult.
Sa sti ca m-am uitat la pozele tale cu tortul.Tot asa am ales si noi suportul.Voi l-ati facut tot la Vanimar parca.Mie mi-au aratat poze cu suportul ala de la o nunta si ce nu mi-a placut la el au fost picioarele.Ma gandeam sa le imbrac in tul sau verdeata sau amandoua.
Am vazut ca si tu le-ai imbracat in verdeata.Cine a facut asta cei de la Nataly sau Vanimarul?
Sa stiu cu cine vorbesc desi banuiesc ca raspunsul e Nataly.
Te pup
Salutare fetelor !!!!
Felicitari pentru achizitzii....Alina eshti superba in rochitza .Magdala sa purtatzi verighetele sanatoshi shi fericitzi .
Intr-adevar in ultima vreme am cam tras chiulul dar am inceput munca shi e o perioada mai agitata pentru ca am de pregatit shi lucrarea de dizertatzie .... dar pana la urma va trece.
Tortul l-am facut la Vanimar shi a fost super bun.Suportul intr-adevar arata cam jalnic, dar spre norocul nostru, cei de la restaurant l-au imbracat shi l-au ornat foarte frumos.Livia,normal ca shi fetele de la Nataly il pot orna, sau chiar tu potzi cumpara nishte tull shi sa pregateshti nishte funde sau ceva de ornat dar poate e bine sa mergi sa-i intrebi shi pe cei de la restaurant daca dispun de ceva ornamente.
nunta noastra
ancamaria1979 spune:
Salutare fetelor, Alina felicitari pt rochita arati superb in ea si sper sa iti aduca muuulllttt noroc. Magdala si tie felicitari pt verighete, ai grija cu emotiile sa nu fie prea mari.
Vroiam sa va asigur ca Vanimarul face tortul super bun iar cel cu fructe se numeste fore noir din cate imi amintesc. L-am avut si eu si a fost superb, din 20 kg si va dati seama ca la tort nu mai sunt chiar toti invitatii, a mai ramas unul intreg adica cam de 2 kg pe care l-am dat nasei si inca jumatate pe care l-am luat acasa si a fost devorat in ziua urmatoare. Spor la pregatiri!
Oare ce mai fac veteranele noastre Angelique si Cornelia?
ina78 spune:
quote:
Buna fetelor.
Ina 11 preoti?
Asta a fost la cerere banuiesc.Ca parca sunt in mod normal 3 sau 4 parca asa i-au zis soacramii.
Deci care e treaba trebuie sa vorbim daca vrem mai mult si cat ati platit mai exact taxa neoficiala.
pup
Noi am vrut 4 preoti si am aflat tot neoficil, de la unii sau altii ca ar costa cam 3-5 milioane de preot.
Din cei 11, nu erau toti preoti, ci si cursanti cred...
Nu au oficiat toti slujba, unii erau mai mult de decor. Dar asta se intimpla din cauza faptului ca e Catedrala si mai nou, Manastire. (noi nu sintem niste impatimiti ai bisericilor si chiar am fost surprinsi de prezenta lor)
In ceea ce priveste durata, noi nu am precizat ca vrem sa dureze mult sau putin, ci pur si simplu nu se mai termina.
livia_adela spune:
Chestia cu 3 sau 4 preoti i-au spuso si soacramii cand a fost sa dea avansul la biserica.Dar 5 milioane de preot nu i-a spus ca altfel daca auzea soacramea cred ca facea infart la cat e de zgarcita.
Oricum e foarte scump 20 de milioane slujba.
Dar in fine o sa vedem.
De tinut ei i-au zis parca 40 de minute.
La tine a fost o nimereala ai avut noroc pt ca probabil faceau un fel de practica studentii aia.
Fetele ce mai fac?
Ceva pregatiri?
pup
ina78 spune:
La cit de evlaviosi sintem noi... n-am fi vrut atitia preoti.
A fost o intimplare. Am avut nunta in octombrie, deci incepuse scoala, poate erau in practica. Nu am intrebat, iar de platit, am platit dupa slujba si nu ni s-au cerut, ci i-am "pasat" de unde am presupus ca puteam sa dam si mai putin.
Dar de vorbit, am intrebat unul de-al lor...
ada_buc spune:
buna ziua la toate fetele....
revin pe forum dupa o indelungata absenta dat fiind ca nu am mai facut nimic cu pregatirile de nunta am considerat ca nu prea am ce sa spun si va aburesc degeaba :(
acuma...in sfarsit mi-am cumparat rochita..de la agnes toma...fff frumoasa,evident, dupa parerea mea (ca doar n-o sa spun eu ca e urata, nu??? :))). Din pacate nu am poze sa vi le arat dar poate reusesc eu cumva sa ma pozez si sa ma vedeti.
Restaurantul in sfarsit o sa-l vedem in we asta (ca mergem la Constanta). Biserica am schimbat-o (va spusesem eu la inceput ca va fi Capela Militara). Ne-am decis la Sf. Nicolae dat fiind ca Capela Militara e in renovare inca de pe acum.
In rest, am comandat torul la Silvian (inclusiv suportul pt tort) - asta a fost aranjamentul socrilor. Se pare ca va avea 10 kg; trebuie doar sa ne decdem noi ce comibnatie de creme sau coicolata sa alegem... cineva spunea ca sa evitam frisca ca se lasa. Oare asa o fi? Voi ati avut experiente de genul asta? Oare 10 kg de tort or fi de ajuns pt o nunta cu aprox. 120 de persoane?
Verighetele o sa le facem pe comanda la Constanta. Apropos de verighete, le-am vazut pe cele ale Liviei Adela si mi s-au parut ff faine. O combinatie de aur alb cu galben vrem si noi.
Mai vorbim maine...o seara buna tuturor
PS: Sa nu ma uitati si pe mine sa ma ugati pe lista miresicilor: 23 septembrie, Cta. Hotel Perla si Biserica Sf. Nicolae. Multam:)
Mara76 spune:
Daa, uitam sa spunem ca nasa a ochit rochia, uitam... Rochia e frumoasa foc, simpla si eleganta, o sa va placa si voua, sunt convinsa. Sa vedem si cum o pozam.
Felicitari si celorlalte fete pentru rochii, le-am admirat si spor la pregatiri!