Maybe Baby ( test de ovulatie)
Raspunsuri - Pagina 3

Avalon spune:
Are dreptate Liana, e mai mult MAYBE decat BABY!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Avalon spune:
Liano, le stricam la astia vanzarile cu maybe-baby... ma mustra constiinta... Dar decat sa dau banii pe asa ceva mai bine ma duc la eco, unde vad cu ochii mei foliculu'!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
pai sa le faca buneeeee...atunci...
si io tot asa zic...io cred ca e cea mai buna metoda de a'ti depista ovulatia...ce'a mai bunaaaaaaa...tip acum..poate ma aud fetele
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
Avalon trebe sa ma arunc in pat..nu mai stau ca nu'mi e bine......m'am simtit bine aici..mi s'a parut un refugiu ala nostru...
am dat putin peste cap subectu...dar sper ca vom fi iertate...
mie mi'a facut placere mareeeeeeeeeeeeeeeeeeee si o sa mai pe'aci dupa tine..
te si o seara minunata iti doresc...
si ca sa nu fiu chiar asa de offff topic...hai sa mai zic...
.......fetelor nu'i bun MB.....ECO e cel mai bun....sic..sic...
"Nimic nu-i imposibil!"

anis spune:
MAYBE BABY>>>>cea mai mare vrajeala posibila.FETELE< uitati de el...ca e o tampenie.
Eu l-am folosit acum vreo 3 ani..dupa el aveam de vreo 13-14 ori feriga pe luna...feriga era aia care te anunta ca e ovulatie...si plus ca in perioada aia faceam si eco...si nu corespundea ce era la eco cu feriga
Folositi banii mai bine pt o lenjerie sexy..o cina romantica..e mai sigur asa
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

auricass spune:
Liana, fata draga am venit in Craiova si am citit msg. Cred ca renunt la Maybe BAby si o sa merg la monitorizare, ca am inteles ca-i mai sigur.
Multumesc pentru toate raspunsurile.
Si apropo nu a-ti dat peste cap subiectul:)pe toate.
PS: "CLEARBLUE" este un test eficient de ovulatie. Credeti? pup

auricass spune:
ANIS, ai dreptate vizavi de banii aruncati pe fereastra pentru MB. Chiar i-am folosit azi pt. o lenjerie sexi:))numai ca din pacate rusii vin exact in momentul cand ar fi trebuit sa sarbatorim "ziua indragostitilor"

Liana30 spune:
auricasss ma bucur ca am reusit sa te conving sa nu aruci cu baniii pe prostiii...scuza'ti...va rog...ete ca iar o zisaiii.
Avalon ai legaturaaaaa
"Nimic nu-i imposibil!"