Maybe Baby ( test de ovulatie)
Raspunsuri - Pagina 2

Avalon spune:
Liano, vad ca esti maestra in jocuri de cuvinte! Nota 10 si la acest examen! Si daaaa, uite la mine
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Avalon spune:
quote:
Originally posted by Liana30
incerc si io cat pot
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana,

Asa ca, Auricass, daca ai posibilitatea de a face monitorizare foliculara, fa-o, caci e singura care-ti ofera certitudini! Bafta!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

auricass spune:
fetelor, dupa toata "galceava" voastra :))) tot nu m-am lamurit de unde sa fac rost de maybe baby, dar cert este ca o sa ma duc din nou la monitorizare. La naiba si cu medicii astia ca nici ei nu stiu cum functionez:))
multam de incurajari...va tin la curent!

Liana30 spune:
auricass cum nu te'ai lamurit?????
pai io de ce alergai sa'ti dau informatii???
nu vazusi ca au laa.. Sensi Blue?colo la piatza olteancoooo?/sau la Unirea jos????parca...
da io zic ca dai banii degeaba pe el..ca tot mai buna e monitorizarea..si daca vrei te trimite muica la o dc sa te monitorizeze...
te si te astept
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
Avalon auzi la ea"galceava"
Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste. E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi implinit si fericit..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

kateryna spune:
Auricass sa-mi zici si mie daca afli cumva de unde se ia testul maybe baby pls.
Nunta noastra

Liana30 spune:
Katerynooooo ce ai muica??????/nu vazusi ca nu'i bun de nimik????
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

luli spune:
kateryna - cauta prin farmacii testele de ovulatie (arata precum cele de sarcina si le folosesti in acelasi moment cand ar tb sa folosesti si acel MB care e mult mai scump si cu acelasi rezultat (si unul si altul arata daca esti la ovulatie sau nu)
Behind every love is a great story
Luli

Liana30 spune:
pai asa le'am zis si io luli da ele sunt cu ..motz..vor numai MB..
"Nimic nu-i imposibil!"