Dosare de la tribunal - tzeapa!
Raspunsuri - Pagina 2
impreuna spune:
Ti-am trimis PM, am gasit anuntul, exact acelasi, doar cu datele schimbate. Mai sunt si fraieri pe deasupra ca au lasat acelasi continut 
Sper sa le dam de capat 
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Brrrr, ma ia cu friguri:)
Mi-am facut o alta adresa de mail si am scris din nou la anuntul aparut acum.
Mi-au raspuns si au dat exact aceeasi poveste ca si prima data, deci nu incape indoiala ca sunt tot ei.
Acum le scriu din nou, sa cer mai multe informatii, sa ma convinga daca sunt firma serioasa si pot avea incredere
(de parca n-as sti:)
Sunt curioasa pana unde merg...
impreuna spune:
"Trebuie sa va spun ca acest colet va va costa 200 de mii lei vechi(incluzandu-se si taxele postale),din cauza unor probleme anterioare dintre firma si asa zisii nostri "colaboratori",iar firma noastra a avut de suferit de pe urma lor.Firma a hotarat ca acesti bani sa fie garantia noastra de colaborare pe care o va returna dupa semnarea contractului de colaborare pe minim 6 luni de zile.Garantia oferita de dumneavoastra firmei este necesara,deoarece nimeni nu isi permite sa expedieze materiale gratuit tuturor ce le solicita.In acest mod firma se va convinge ca sunteti o persoana serioasa, dornica de castig si nu aruncati,de exemplu, materialele la gunoi."
Am copiat partea asta ca sa vedeti unde ii duce mintea 
nematics spune:
mey, daca vreti sa faceti ceva pozitiv, stergeti orice posibilitate de identificare a povestii - mai stii, la citi cititori are DC-ul, cine mai citeste si le spune si la respectivii??
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
marinar spune:
Hai ca am dat si eu acum de suiectul asta si ma bag si eu in seama.
Flavia, iti spun un lucru sigur (pt ca am legatura cu instantele de judecata)nici un dosar nu poate intra in posesia unui dosar daca nu este functionar al acelei instante. Daca esti parte in dosar si vrei o copie dupa un doc din acel dosar trebuie sa faci cerere la judecatorul de serviciu, si dupa ce ti-o aproba mergi la grefier cu cererea si el iti duce dosarul la xerox. Tu nu pui mana pe el decat daca-l ceri la bara de la grefier- si numai pe baza de act de identitate.
Nimeni nu poate parasi incinta judecatoriei/trib etc cu un dosar, dacat daca are aceasta abilitare.
Si inca ceva, nici o sentinta/ incheiere de sedinta nu se redacteaza la calculator ci la masina de scris (clasica sau electronica-cred ca asa-i spune).
Sper ca am fost si eu de ajutor
marinar
impreuna spune:
Mersi Marina, mi-ai fost de ajutor, chiar nu stiam cum e cu dosarele, dar asta a fost prima chestie care mi-a dat de gandit, nu mi se parea normal ca dosarele sa ajunga pe mana unor necunoscuti...
nematics ai dreptate, dar pe de alta parte e bine si sa stie lumea de ce sa se fereasca. Stiu si eu...
Rozi spune:
Multumesc si eu, Marina, pt informatii.
Am si eu o nedumerire: aveti idee care este motivul pt care hotararile judecatoresti se scriu numai la masina de scris? Se fac multe greseli de tehnoredactare (in calculator s-ar putea corecta foarte usor), care intarzie foarte mult finalul unui proces. In plus, ar fi mai usor, ar dura mai putin redactarea, ar exista si o arhiva electronica... Exista oare un motiv?
marinar spune:
Fetelor, nu garantez ca am dreptate, dar masinile de scris au fiecare ceva specific. Astfel se poate determina masina de scris la care s-a redactat un act. E o chestie de siguranta.
marinar
Mi-Ka spune:
impreuna, cred ca ar trebui sa faci plangere la politie, caci poate si daca vor, o sa dea de urma escrocilor.
rozi, pe raza Curtii de Apel Alba se redacteaza si pe calculator hotararile judecatoresti.
Mi-ka