40 cu + sau - (p.5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Fetelor, daca cumva uit sa trec pe cineva pe lista, mai trageti-ma de maneca sa-mi aduc aminte sa completez listuta!
De multe ori ma simt ca si blonda cu patru copii din Neveste disperate, difrenta e ca am doar doi copii plus vreo 400 de studenti la servici...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Sa scriu, sa nu scriu!!!anul nasterii? Mi-e si jena....dar hai sa fie, ca deocamdata vad ca sint cea mai batrana de aici.
Daca toate ati scris .......eu sint din 1964 na,sic.

Wow, gabibarta, cum rezista sotul tau cu 3 "taurasi" langa el?
La multi ani, Carlei!!!!
gabi68,La multi ani!, cu intarziere, ca in ianuarie a fost ziua ta si sper sa devii cat de curand.
de la mine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

quote:
Originally posted by monagan

Sa scriu, sa nu scriu!!!anul nasterii? Mi-e si jena....dar hai sa fie, ca deocamdata vad ca sint cea mai batrana de aici.
Daca toate ati scris .......eu sint din 1964 na,sic.

Wow, gabibarta, cum rezista sotul tau cu 3 "taurasi" langa el?
La multi ani, Carlei!!!!
gabi68,La multi ani!, cu intarziere, ca in ianuarie a fost ziua ta si sper sa devii cat de curand.
de la mine tuturor.

MG

Multumesc mult!
Gabi

Mergi la inceput

Monagan, intrebarea corecta este "cum rezista taurii cu leul langa ei?" Raspuns: nu stiu... foarte greu...
Insa si leului e greu, de cand nu mai e pe primul loc pt. mine dar nu va fie mila de el, ca nu-i asa de grav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Eu rac : 12 iulie 1969. Sot berbec, copii : berbec, rac si sagetator.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neata , neata , neata dupa un training infernal. vad ca v-ati apucat de listute.
Eu, sunt tinerica, tinerica...pe 29 mai 1967,acusi acusi fac 20 de ani pe un picior. Ma rog la anul, dar si 19.5 pe un picior se vad.
Mik cum te intelegi cu berbecul tau de acasa, caci si al meu e tot berbec...si e incapatanat de numai poate. Iar puiuta scumpa care face in vara 2 anisori nu a vrut sa fie leusor cum era planificata, s-a nascut cu 6 saptamani mai devreme...racusor.
Weekend placut fetele.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Partea a 5-a deja??? Parca mai ieri era partea 1...

Salut toate fetele (si pe baieti, daca sunt) si urez "La multi ani" si tot ce va doriti sarbatoritelor!

Pentru lista: 20 iunie '68- deci inca o gemanutza-, cu sot leu si copil pestisoara. Ce ma bucur ca nu sunt singura la categoria "20 si cateva ( vreo-200-si-ceva) luni" care are in plan un bebel!

Laura

Mergi la inceput

mersi fetelor, v-am trecut pe listutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

No bineeee, acu ca am vazut......ce n-am crezut, e clar. Eu sint cea mai BATRANA.

Ce faceti? dormiti la ora asta? pai se poate? Ups, sorry. De fapt e normal ca eu sa fiu asa matinala, ca deh, de la o varsta nu mai ai somn. Asa ca fetelor tre sa ma intelegeti daca o sa o iau pe aratura cateodata.

sa aveti o duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna dimineata,

Ca de obicei, cumnata mea si "maman" au fost mai dulci ca zaharul.
Le iubesc!
Katia, cumnata mea, o asteapta pe Lycia, bebelusa ei, la sfarsitul lui martie sau inceputul lui aprilie. Inca o berbecuta in familie (dupa mine si Anca).
N-a fost cine stie ce petrecere, am vrut doar sa fim impreuna inca o zi. Am mancat tort, am baut Champomy si cidru, Carla ca de obicei a asteptat cadourile (restul mai putin conteaza...), verisorii au intors casa cu susul in jos, iar aseara ne-am intors acasa morti de oboseala dupa inca o zi minunata (Katia si "maman" ... doua persoane foarte dragi mie).

Poze:
Carla 8 ani

Si, punind in ordine pozele, m-am gandit sa va pun o selectie cu noi : familia noastra :
Lulu & Comp.

O duminica placuta! Mai trec pe la voi mai tarziu, acum ma duc sa vad care e miscarea la fete, le aud ca s-au trezit...
Va pupcesc!
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput