40 cu + sau - (p.5)
Poftiti la partea a 5-a, fetelor!
Lulu, iti tin pumnii pt. fiica ta! Si la multi ani Carlei si tuturor care isi serbeaza ziua acum! Vreti sa facem o listuta cu zilele de nastere? Daca vreti, nu trecem anul nasterii, se presupune ca ne-am nascut in secolul trecut, si gata! Numai va rog sa va scrieti ziua de nastere, bine?
Listutza tinerilor
berbec
lu.more- 7 aprilie
taur
Luci65- 28 aprilie
april- 30 aprilie
gabibarta- 7 mai
gemeni
polux- 29 mai
Roxane- 2 iunie
dana d- 15 iunie
Laura B- 20 iunie
rac
monagan- 27 iunie
Mik- 12 iulie
leu
noemi marian- 27 iulie
viorela hoff- 17 august
fecioara
balanta
scorpion
gabitzam- 21 noiembrie
sagetator
capricorn
nematics- 1 ianuarie
gabi68- 16 ianuarie
varsator
fanna2003- 22 ianuarie
Karina- 27 ianuarie
Danna 36- 1 februarie
pesti
adrienne 12- 16 martie
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
Raspunsuri
monagan spune:
buna dimineata tuturor,
Ideea cu listuta e buna. Nu ma deranjeaza daca scriu si anul nasterii, dar vreau sa aud si parerea celorlalte "tinerele", asa ca deocamdata imi scriu doar ziua si data.
27 iunie..si mai scriu si zodia na, asa sa fie la "album".
eu sint Rac si sotul Scorpion. Va dati seama ce combinatie iese??
la toate si un wek placut.
gabibarta spune:
Io-s din 1967
Eu taur, copiii tauri, sotul leu... de asta ce zici?
gabi68 spune:
Buna dimineata fetele!
Hai sa va spun si eu:sunt nascuta pe 16 ianuarie 1968, deci capricorn,sotul e leu.Copii nu avem inca dar totusi speram sa vina si la noi barza in curand.
Lulu succes fetitei tale
Gabi
gabibarta spune:
Gabi, te-am trecut pe lista! Sper sa fii in curand!
lilach spune:
Si eu taur...anul asta 40... cu toate ca inca nu ii simt si nici nu mi se dau Am colege la lucru de 22-25 de ani care se uita mirate la mine cind povestesc cite ceva despre fiica cea mare care e in clasa XII.
Daca doriti ma puteti aduga pe lista ...cu toate ca eu nu prea activez.
Gabi...daca cumva ajung prin Oradea...trebuie neaparat sa ne intilnim...nu de alta dar aici pe forum mult prea des ...new intilnim.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
lu.more spune:
Buna dimineata si multumesc pentru listuta, Gabi!!
1968, 7 aprilie, berbec.
Multumesc si pentru incurajari si pentru urari.
Ne pregatim sa plecam la cumnata mea, la Toulon (acolo o sa sarbatorim), iar Carla se tine dupa noi prin casa ca ea vrea cadoul ACUM! Devine enervanta ! Cica e ziua ei si ea comanda. S-o creada ea!
Va pup si fug
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
noemi marian spune:
'Neatza!Se poate la 12 la prinz,nu? Acu am venit de la servici si-am constatat activitati in floare.
sa-ncep:io 27.07.68,el 01.12.69 mi-am luat-o atunci pt diferenta de virsta,da-i bine! sintem casatoriti de 15 si prieteni de vreo 19 ani.
Lulu tin pumnii!Dea Cel de Sus sa reuseasca fetita ta.Eu mi-am dorit asa o chestie o viata intreaga,dar n-a iesit.Nu-i bai! c-am batut toate dealurile din jurul orasului si cind le-am terminat m-am dus mai departe.Si-a fost super.
Acuma ,Dana, sa nu te superi pe mine dar nu ai voie sa fii suparata sau depresiva pt o chestie asa....nu stiu cum s-o numesc.Ai copiii,frumosi,sanatosi lasa ca-ti faci tu timp si pt tine!Poti in prima faza sa-ncepi cu o schimbare de look: culoare noua la par,tunsoare noua si-apoi faci si cura de slabire daca organismul tau o tolereaza.Copiii au darul de-a fi cruzi prin sinceritate.Eu nu cred ca fetei tale ii este rusine cu tine.Ci pur si simplu si-a exprimat o parere.Iar tu ai luat masuri!Bravo tie!Uite de la mine pt ca-ti va fi greu pe drumul pe care ai luat-o.Iti tin pumnii sa reusesti.
Mie-mi da mina sa nu comentez aspectul meu fizic pt ca n-am asemenea probleme. Si nu stiu daca as fi pusa in situatie cum m-as descurca pt ca sint o mare mincacioasa. In top este smintina(aia de la piata, de separator, cu grasimi cit incape) si-apoi brinzeturile de tot felul.
Pe de alta parte neavind copii nici n-au aparut pb specifice sarcinii,dar stiu de la prietene de-ale mele cita vointa iti trebuie pt a minca doar 'paie' si iaurturi si altele.Asa ca tuturor celor care ati apucat-o pe acest drum va tin pumnii sa reusiti.
Va tzuc,Noemi
Al meu soseste in seara asta,deci nu voi mai fi isterica!
gabibarta spune:
La multi ani sarbatoritelor!
Lilach, esti cumva nascuta in 26 aprilie? ca la tauri pe listuta e cineva "liliach", tu esti?
Cand vii in Oradea? Mai ai rude aici?