Mamici casnice (7)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
Cami,Nico ,voi va povestiti seriale pe mess ma ?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by ange
mihaela amalia,Flavia e general mai:))
![](ups.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
ange spune:
andora,senx pt. "celofan".Atat am stat sa-mi storc creierii cum se spune!!! Sunt multe cuvinte pe care nu le-am folosit de ani de zile si nu stiu de ce naiba nu sunt sigura de cum se spune corect Mi se intampla.Asta nu inseamna ca am uitat sa vorbesc romaneste
Fac ca in bancul ala cu grebla.Il stiti? hai sa vi-l spun.
Cica era una venita din strainatate la taicasu la tzara si taicasu o pune sa-i aduca grebla.La care ea intreaba:grebla?ce grebla?ce e aia grebla?! grebla fiind langa ea La un moment dat tot invartindu-se in loc si tot intrebandu-se ce e aia grebla,calca pe ea,o loveste coada in cap si zice: ptiu fira-i a naibii de grebla!
asa fac si eu cu celofanul
diadaniela,da ne povestim telenovele romanesti.Am urmarit si eu "lacrimi de iubire2 dar de la Craciun mi-au codat astia romanii si vad numai purici
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
mihaela amalia,asa,asa
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
diadaniela spune:
diadaniela,da ne povestim telenovele romanesti.Am urmarit si eu "lacrimi de iubire2 dar de la Craciun mi-au codat astia romanii si vad numai purici
Cotimanis e de coma,e mai mult decat bestial.
Da' ce ma luasi asa oficial cu Diadaniela?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Mai de cand ma chinui sa scriu 2 vorbe si nu apuc, acuma astept musafirii, socrii au plecat si m-au lasat singura sa ma desfasor, sotu ma tine la telefon la povesti:)))
Da revin diseara sa povestim
Flavia (sotie si mamica fericita)
ange spune:
Dana, auzi oficial
asa mi-a venit sorry
iarasi intr-o problemutza
daca aveti "ambroxol" prin casa uitati-va pe instructiuni si spuneti-mi daca se da si la copii asmatici.Robert tuseste.Am inceput sa-i dau ambroxol.E satullll de pompe
Nu am instructiuni la nici un medicament romanesc.mama a fost atat de inteligenta si mi-a aruncat toate instructi. atunci cand mi-a facut curat in "farmacie"
ne chat-uim astazi? eu pot dupa 20,00
ange,mamica de 2 ori
foto
mihaela amalia spune:
Ange, da poti sa dai Ambroxol la copil astmatic, uite www.egirl.ro/medicamente/display/2192/AMBROXOL.html" target="_blank">aici...si www.farmaline.ro/cabinete.php?cid=5&pid=3775" target="_blank">aici, care se pare ca e exactla fel.....
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
ange spune:
mihaela amalia,ai drepate! exista info despre medicamente pe net.Ce toanta sunt
Merci frumos.
care-i numele tau:miha sau amalia?
ange,mamica de 2 ori
foto
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by ange
care-i numele tau:miha sau amalia?
ange,mamica de 2 ori
foto
Eu sunt Mihaela
![](hi.gif)
![](copilas.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)