Mamici casnice (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Alina,mucilagiu de orez i-ai dat?
Ii dau un . Sa se faca bine mai repede Alexuta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

ufffff,abia reusesc sa tin pasul cu voi la citit!
ieri nu am mai reusit sa intru,am dus-o pe syb la grupa ei de joaca pe urma cand am venit acasa am venit direct cu musafiri.numai pe plecara si venira altii,si plecara si aia pe la 22 mai ne treziram cu o surpriza de musafiri...noroc ca toti care au fost ii primit cu placere si ne bucura de vizita lor dar vb aia,ce e prea mult tot prea mult ramane!
syb nu dormise la pranz,io eram obosita si tare m-as fi intins...offf si ma gandesc ca alte zile asa mi-as dori sa am cu cine schimba o vorba si nu vine nimeni!
ma duc acu la o prietena ca tre sa ii inapoiez niste dvd cu desene animate,poate mai apar dupa-masa cand doarme syb!
bun venit cornelia si adriana!

Mergi la inceput

Hai ca m-am trezit si eu!.Bun venit la fetele noi!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ziua buna!
am facut ochi.E 6 juma dim.Aseara am incercat sa adorm copii si m-au adormit ei pe mine:))) la 21,00 visam zici ca trasesem la plug toata ziua!

alexa si mami,chiar are dermatita mai? stai ca acusi vin pe mess. sa discutam.Sa le zic la fete 2 vorbe.Mi-am pus de cafea sa stii:)))

beyyy fetili si nelia este intr-adevar o prietena de-a mea!!! chiar ne-am chefuit sambata impreuna.nelia,sorry dar zau daca mi-a trecut prin cap sa-ti spun de subectu nostru.Stiu ca esti un fan "internet" si nu mi-as fi imaginat ca nu ai dat tu peste noi:P
nelia, e o scumpa si o vorbareata.Nu o sa ne plictisim cu ea.Asta daca va avea timp de noi ca-si face bagajele sa plece la Toronto
dar o las pe ea sa va povesteasca ce si cum:))

adinell,bun venit la noi si mare grija ca suntem tareee vorbarete si niste casnicute moderne,nu model...:))) vorbim orice pe subectu nostru:))Esti la "bienvenue"!

revin,ma duc sa o iau la interogatoriu pe Alina pe mess.:))

pup iu

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Cam asa e nu poti sa mai "prostesti" nici macar copiii de un an, , ce-am ajuns fetelor..
Adriana, normal, ca nu e normal( ce bine stiu sa vorbeste) sa dea sefu' tepe din astea...sa plateasca ca doar de asta are angajati, nu????

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

ziua buna!
am facut ochi.E 6 juma dim.Aseara am incercat sa adorm copii si m-au adormit ei pe mine:))) la 21,00 visam zici ca trasesem la plug toata ziua

Beyyy,ce matinala esti!Eu m-am culcat pe la 2 si pe la 8,30 m-a trezit fiica.Sunt cheauna!Am baut o cafea si cred ca mai imi fac una.

Dana

Mergi la inceput

mihaela amalia,Flavia e general mai:))

generale,apropo dar ce faci mama te muti la capitala sau ai di gand sa mergi doar sa te intzolesti?:)

symaco,dar vad ca esti o gazda buna.frumos!pot sa vin si eu in vizita la tine? si ca sa nu vin cu mana goala aduc si toti pretenii mei:))E,ce zici?:P

diadaniela,te-a facut colegu'aseara!Nu te-a lasat cu noi la conf.:))
baga somn la pranz sa fi frech deseara.Noi cu cine barfim daca tu ne fentezi din nou?!

andora,intorc fundul pt. bataitza ce sa fac:)) nu i-am spus neliei de subect pt. ca nu mi-a trecut prin cap :)))

pinguleaso,te halesc!ma lasi in ceata totala.Hai sa-mi povestesti de nea' Varlam odata.

Mergi la inceput

am o problema:cum se spune corect celofan sau ceolofan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by ange

am o problema:cum se spune corect celofan sau ceolofan?

Ciolofanu':

CELOFÁN s.n. Produs chimic obținut din soluție de viscoză sub formă de filme și de foi subțiri transparente, impermeabile, insolubile în apă și în alcool, folosit la ambalaje. – Din fr. cellophane.
CELOFÁN n. Foaie subțire de celuloză, transparentă și impermeabilă folosită mai ales ca ambalaj. /<fr. cellophane
Trimis de siveco, 21/08/2004. Sursa: NODEX

Daca asa zice Siveco atunci asa e, garantez eu ca-s oameni de treaba

Mai fete cucuiete, am venit de afara si uca doarme.. am plimbat-o cu masinuta la Gima si am luat laptic si ne-a batut vantul, -6 grade, acum naniiiiii

Dom' ge'al! Raportez! Mi-a mai trecut durerea! Apta de chat! Doar sa mai vad ceva pe DC si vin

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Alina aia de la T-shirts trimit in orice oras din Rom: "Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei, fiind folosite serviciile Postei Romane "
Pup Alexa..... chiar, pilaf papa? Si la noi a trecut ff greu (3-4 zile) diareea cand am avut enteroviroza...

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput