Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nadine mersic de telefon , am sunat pe sot sa vina mai devreme ca sunt carpita de somn si nu am rabdare cu asta mic.

Codruta hehe, icari zici? ma distreaza comentatorul de pe eurosport... eu sunt adepta privitului la sport decat practicarea.

Am vrut sa scot copilul pe balcon si nici o sansa, urla cat il tin plamanii asa ca nu am reusit decat sa traspir si sa ma enervez. L-am postat la teve poate vrea sa doarma ca eu as dormi cacaii in picioare!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi as trimite-o dar abia o dezlipesc de bb. O las azi, dar de maine gata ca abia am potolit copilul.
Aaa... si eu ma uit la sarituri cu schiurile pe eurosport.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Jadi, dupa comentator m-am luat si eu. Asa ma distreaza cum zice..:))) Mai am unu' la schi alpin, dar ala ma dispera cu " absorbtie-pivotare" zici ca e la baschet

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Comentatorul de la sarituri e un mare fan, dar cei mai tari comentatori de la eurosport sunt cei de la ciclism (anul asta nu m-am uitat, nu stiu daca nu s-au schimbat).

Poze

Mergi la inceput

Aia de la turul frantei nu s-au schimbat, zici ca stau la o sueta nu ca ar comenta dar sunt simpatici in felul lor...
azi e ziua de schimbat pampersi ca nu am avut rabdare sa astept sa faca kk si acum iar spalare iar schimbare.
Vreau sa dormmmmmmmmmm

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu Irina, nu s-au schimbat. Tot aia 2 sunt si ma distrez tare cand ii aud.
La noi nu-si mai face efectul lamaia . Nici apa cu lingurita nici sanul (daca nu ii este foame). Aveti voi o alta metoda?

Acuma mananc asta

PS: am mai scris o data mesajul si m-am chinuit cu linkurile astea.... Cand am dat vizualizaza mi-a disparut tot ce am scris

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Codruta ce sadica esti .... Mama ce salivez

Am culcat bb, ma duc si eu... Mai vb (ca suntem numai vreo 3 pe aici )

Poze

Mergi la inceput

Trebuie sa mulg. Mai stau putin sa schimbe Jadi capitolul .

Poze

Mergi la inceput

5 minute pauza sa schimb capitolul si sa mulga Irina.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68261" target="_blank">aici .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput