Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
simodina spune:
Neatza la pranz, cum zicea cineva!
Sa ne traiasca sarbatoritii zilei! Sa creasca mari si sanatosi!
Nicole, Tonniamultzumim de urari ( voiam sa zic aprecieri). Toate avem copii frumosi. Cum bine zicea cineva, in gasca noastra s-au adunat cei mai frumosi cupchii de pe forum
. Asa e Tonnia, inca seamana si cu tati,in afara de chelie are si expresia lui.
Deni, sa stii ca mie Vlad mi se pare ca-ti seamana totusi, in partea de jos a fetei in special. Dar cum e brunetzel si tu esti satena, pare ca seamana numai cu tati ca asa se intampla si la noi: Serban e saten-blondutz ca ta-su, eu sunt bruneta si d-aia prima impresie e ca eu n-am stat prea mult pe acolo cand l-am facut ![]()
Ina, imi pare foarte rau ca tre' sa-ti dai puiul la cresa si-i e asa greu. Si eu zic sa incerci sa-ti faci program seara in care sa o giugiulesti mai mult si sa-i spui cat de mult o iubesti ca sa nu se simta parasita. Uff, mititica, mi se rupe sufletul
Tre' sa-ti fie foarte greu, dar pana la urma sigur o sa gasesti solutia cea buna pentru comoara ta ( ca sa nu mai fie numai barbati care te lauda, he he).
Codrutza, tare vioaie si scumpica e Petra, ptiu ptiu!
Sa va povestesc si eu cum mai stam noi cu diversificarea. Astazi deja am papat piureutz de fructe, adica mar copt pasat cu furculitza si fluidizat cu suc de morcov si mar crud. Mmmmm ce ne place. Sa stitzi ca de cand ii coc marul si oparesc un min morcovul si marul pt suc nu ne mai doare burtica.Peste doua zile, daca e totul ok, introducem si banana frecata ca noi n-avem pb cu kk. Sper sa nici nu apara. Si sa stiti ca mie mi se pare criminal sa mai spal si blender-ul pt 3 lulele trei surcele de fructe ce tre' pasate, asa ca folosesc cu succes furculitza si le frec bine. Dupa ce introduc banana o sa-i pun branzica. Aici insa am o mare dilema:nu-sh' daca sa ma risc si sa o fac din lapte de vaca
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
simodina spune:
Continuare ![]()
As face-o totusi cu acelasi lapte praf, Nan2 in cazul nostru, macar pan' pe la 7 luni. Voi cu ce faceti branzica? In ceea ce priveste biscuitzii m-am hotarat sa nu-i dau inca, mai astept vreo 2 saptamani, ca iar mi-a luat mult in greutate si nu vreau sa-l fac Michelin, vorba lu' cuscra ( Sal'tare cuscra, iar esti pe balcon la o chistoaca sau nu inca
).
Pentru fetele care hranesc cu Nan.Sa stiti ca Serban a luat relativ normal in greutate primele 3 luni:cam un kg pe luna, nu spectaculos. In schimb si in luna 4 si 5 tot 1 kg a luat si cred ca si luna asta ar fi luat la fel daca nu diversificam.A luat oricum vreo 400g in 2 saptamani, ceea ce e multicel pt luna a 6a. E drept ca eu si am baiat mancau - si apa calda cu linguritza papa cand sughite si ii e lene lu ma-sa sa-i faca ceai
. Eu zic ca este un lapte foarte bun, cel putin in cazul nostru a intrecut toate asteptarile.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
karmenutza spune:
Ina, te rog, nu te supara pe mine
. Cand am zis de "mancat ficatii" ar fi trebuit pus in ghilimele. M-am referit la faptul ca barbatilor in general li se pare ceva foarte, foarte greu sa aiba grija de bebei. Si sresant. Atata se vaaaaaita cate uniiiiii.....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
country girl spune:
Nu ma supar Karmenutza, am inteles ca-i metafora, ca gluma nu pot sa-i spun in situatia data. Si eu il banuiesc ca a facut atata circoteca cu mersul la cresa din teama ca nu se va descurca singur cu ea. Acum insa pare sa fi prins curaj. Doamne ajuta!
Aici copii sunt invatati independenti foarte devreme, iar parintii, mai ales daca au 3-4 pe acasa, nu prea se ocupa de ei ci isi vad de viata lor. Copiii ii creste cresa sau se cresc intre ei :-(
poze Ilinca
ege spune:
buna ziua!
fetelor nu am apucat sa citesc din urma tot dar am vrut sa va zic ca nu mai pot.....azi noapte ege s-a trezit la 12(noaptea),3,6,8.nu mai pot .sunt rupta de oboseala.o fi din cauza dintisorului sau nu se satura cu laptele meu???
am intrebat si eu dr.de calciu si mi-a zis ca nu e nevoie ca are fontanela bine
maryilie in cat timp i-a iesit dintisorul lui andrei (sa se vada bine)?la noi se simte si se vede putin.abia astept sa se vada bine
va pup si va doresc un we placut
ege
b_irina_c spune:
Ina suntem alaturi de tine, nus tiu ce as mai putea adauga la ce au zis fetele deja. Eu una te admir cat esti de puternica 

.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Eu bantui pe forum si soacra-mea face mancare... Ce viata
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
jadi spune:
Dupa ce termina mancarea, nu o trimiti si pe la noi Irina?
Azi nu am chef de facut mancare si copilul in loc sa manance , s-a culcat!
Acum astept cu toate cele sa ii dau cerealele, putin mai grosute in canita si restul in bibe cu lapte.
Dar eu ce mananc? Si nu mai gasesc numarul de telefon de la cuptorul cu lemne sa gatesc niste pizza!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
codruta_grg spune:
Jadi, si mie imi plac "icarii moderni" (sariturile cu sciurile). Jocurile Olimpice incep pe 10, dar pe sotul meu il intereseaza slalomul si uriasul la schi alpin, care incep mai tarziu. Oricum sta aproape 10 zile (prea mult---pentru mine) . ti-am raspuns mai tarziu, dar mai bine asa decat de loc ![]()
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski