Bebelusi de martie - aprilie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Stau rau de tot cu timpul,am mai dat un test la master azi si mai am unul maine,un examen,acum am reusit sa termin de citit si m-am aruncat pe forum.Noi suntem sanatosi si jucausi si la fel le doresc tuturor,poate mai mult somn ca la noi...
Am citit de mamanati si mi-au dat lacrimile,e fantastic cata putere ne daruieste Dumnezeu!!!Sa dea Domnul sa fie sanatosi si fericiti,o merita din plin!
carmenduta,tot vreau sa-ti zic si ba am uitat,ba n-am avut timp,dar mai bine mai tarziu decat niciodata:tu n-ai citit de aspiratorul minune pentru mucisori de care tot am discutat noi aici?!Ti-l recomand cu toata caldura,datorita lui s-a scurtat si timpul de raceala,si am evitat complicatiile tip otita/sinuzita si a papat foarte bine,cu nasucul desfundat perfect si rapid,fara chinuri.daca mai vrei detalii,sa-mi spui.Scuze,sunt total incoerenta,dar am creierii praf de oboseala si suprasolicitare,invatat mult in timp scurt,la ore ciudate,stii ce inseamna.
ligia,felicitari lui Raducu cel dintos.
chiar,adriana,.unde esti?Mersi de link,m-am distrat.
adela,nu toata lumea respecta obiceiurile strict nici printre greci.cunosc eu o serie de persoane,in casatorii mixte si nu numai,care si-au botezat copiii mai devreme(inclusiv zuzu)de 1 an,sau cel putin le-au dat un nume,macar in casa...Mi se pare infernal sa nu poti sa-i atribui o personalitate legata de nume copilului,sa se obisnuiasca si el si voi cu un nume etc.Dar daca tot o strigi asa frumos,s-ar putea sa-i ramana Beba Alexandra sau Beba Bubuca;oricum,mai bine decat diminutivul Sula practicat atat pentru Athanasia,cat si pentru Hrissi(care,parca,inseamna"de aur",uite ca la ora asta nu-mi amintesc exact).Pupici BebeiBubucai,mamicii si lui Thomas.Eu pe unde va pot vedea in poz(n)e?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mamacita bafta!Iti tinem pumnii sa fie OK la examene!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

adseana,multumesc,va pupam!
ancaMicaela,pupici emei cea razbatatoare!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Mamanati, cat ma bucur pentru tine ! Asta da veste buna. Sarcina usoara si mai da un semn de viata si pe la noi. Iti simtim lipsa.

Zuzu, bonne vacances !

Ellinia, ce-a spus pediatrul? Sper ca nu-i grav.

Rrox, felicitari pt Mariuca. Buna ideea cu trecerea la categ copilasi.

Mamacita, bafta la examen. Cat despre aspiratorul nazal, l-ai folosit des ? Citisem sa nu e bine sa exagerezi cu utilizarea lui pentru ca organismul sa lupre si el si sa nu incurajeze si mai mulr scurgerea secretiilor.

Caramella, formularul s-a schimbat. Adica au mai bagat un paragraf prin care semnezi ca te obligi sa anunti orice modificare a datelor pe care le treci (renuntare CIC, reintrare CIC, etc) si astfel nu mai e nevoie sa completezi lunar. Eu am fost vineri si am completat pt stimulent formularul nou.

O noapte linistita tuturor.

Dana si Mihai (20.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Eu la ore asta apucai sa va citesc,nu m-am putut abtine sa nu scriu mai ales cand am auzit o veste asa buna.

MAMANATI felicitari,sa ai o sarcina ,nastere usoara si un bb sanatos!
Multa fericire va doresc!

RROX felicitari pentru rezultate Mariucai!
Ideea mi se pare foarte buna,nu stiu numele topikului poate ar trebui schimbat cand fac toti copii 1 an.
Mie imi place pentru fete si pentru baieti sau

DANUTA mersi,deci trebuie sa dau o raita totusi pe la primarie.Credeam ca am scapat.Totusi e bine daca nu mai trebuie lunar de acum incolo.

MAMACITA succes la examen!

Somn usor,o noapte linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neatza fetelor!

Profit ca Radu e cuminte si eu imi beau cafeaua. Cum tot singurei suntem , cu voi pot si eu vorbi!
Pana la 1:30 a tinut cheful la vecini, dar Radu a dormit mai bine decat in liniste. Doar eu m-am uitat pe pereti, ca la televizor nu era nimic.

Aseara m-am bucurat si eu extrem de tare cand am auzit de mamanati, i-am trimis si un PM de felicitare, e extraordinar ce se intampla.

adela20, intr-adevar nu stiam obiceiul asta la greci, si nici de diminutivivul de la Athanasia. Cred ca trebuie usor usor sa readuci subiectul in discutie, sa vada ca te macina si sigur va fi bine.
Si noi suntem oarecum fam mixta, sotul meu e ungur, dar din asta din Ro. Desi chiar imi doresc ca Radu sa invete ungureste (desi eu nu stiu) , numele si eu si sotul am fost de acord sa fie unul romanesc, si din motivul ca vrem ca toti sa-i spunem la fel, adica socrii sa nu fie tentati sa-l traduca.
Radu poarta si numele tatalui meu (Victor) , desi aici am avut ceva divergente, dar nu cu sotul, ci eu cu mine. Tata s-a prapadit cand eram eu gravida si nu vroiam ca Radu sa fie un inlocuitor.
Sotul m-a convins pana la urma, stia ca imi doresc mult lucrul asta.
Chiar , rrox3, te rog sa editezi cand poti sa-i pui Radu-Victor la nume. Desi eu am scris la maternitate numele, abia acum sunt in stare sa spun ca are si numele Victor.

Na, ca v-am impuiat capul cu nebuniile mele.

Va pup, ca ma vrea!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Alexia si Gabriel !!!

Claudia Multumim, ne-ai dat o veste extraordinara!! Nu cred ca Natalia va trece pe la noi, pentru ea e un loc trist..., dar o sa-i scriu s-o felicit.

Mamacita Succes la examen! Tinem pumnii!

Ligia imi pare rau pentru tatal tau, cred ca a fost groaznic pentru tine.
Multumesc si pentru felicitarile adresate Mariucai mele! Nu stiu daca chiar or sa roiasca baietii, cei mai multi sunt indepartati de prea multa desteptaciune, dar, din fericire, cei care conteaza, putini la numar, sunt atrasi
Fetita (Alinutza) si mamica ei cu siguranta s-au bucurat. Micuta nu avea nici o jucarie, nici nu stia ce sunt chestiile alea colorate. Off... ma gandeam aseara ce sanse are sa se descurce bine in viata... si prin ce va trebui sa treaca odata ce va incepe sa inteleaga ce si cum...

Carmen Multa sanatate! Aspiratorul nazal este super bun. Ar trebui sa-l incerci in lupta contra monstrilor verzi.

Anca Micaela Spor la treaba cea multa si la slabit si multi Emei!

Zuzu si mie imi place Sofia!

Adela Numele Sofia se pronunta intotdeuna cu accentul pe i.

Danuta, Adseana, Caramella Multumim!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!! pentru Alexia - CatXO, Gabriel-Stefan - Gabrianah

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna scumpelor,

M-am gindit foarte mult inainte de a ma afisa la mamici de iulie august 2006. Dar necatind la faptul ca in spate avem o tragedie si o durere enorma, viata trebuie traita vrem sau nu...
Vreau sa va multumesc din suflet pentru felicitari! Si vreau sa va spun ca duc dorul acelor timpuri cind discutam pe forum cu voi. M-am simtit foarte bine alaturi de voi, erati toate niste prietene adevarate si era o atmosfera foarte "cosy".
Am vazut pozele cu bebici. Sunt intr-adevar speciali! Le doresc la toti multa sanatate, si (dupa cum spun mai nou) o viata lunga si fericita.

Va iubesc mult,
Nati.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Mamanati iti intoarcem toate urarile pe care le-ai facut bebelusilor nostri si sa dea Domnul sa te ajute si in continuare sa treci peste toate necazurile vietii. esti intradevar speciala si sunt sigura ca totul va fi bine.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput