Bebelusi de martie - aprilie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

he, he... in sfarsit putina activitate pe aici

Stati asa, nu va speriati, ca nu va las fara bebelusi peste noapte, am de gand sa modific listuta treptat, fiecare bb trecand la statut de copilas cand implineste 1 an. Si, daca ma gandesc mai bine, cred ca poate fiecare sa solicite ce icon doreste, in fond avem copilasi cu personalitati diferite, nu-s toti la fel As vrea sa aleg insa doua iconuri pentru modul default, cand nu se anunta nici o alta preferinta.
Numele topicului cand vreti sa-l schimb? Acum, ca avem deja bebe de 1 an, sau cand vor avea toti 1 anisor implinit?

Zuzu Sa ai o vacanta minunata!!

An-k intr-adevar, nu trebuie ingraditi prea mult si prea des, ii descurajeaza prea tare. E indicat sa incercam sa interzicem numai lucrurile cu adevarat importante dintre cele pe care am fi tentati sa le interzicem. Pentru celelalte functioneaza foarte bine distragerea atentiei sau mutarea din locul respectiv.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Mamacita, An-k Multumim! Chiar sunt tare mandra de realizare, desi, daca ma intrebai oricand pana acum, as fi zis ca-i de la sine inteles. Dar pe undeva ascunsa tot era o mica teama, daca nu va fi asa?

Dantje Felicitari pentru mutat! Multa sanatate si dragalasului Martijn!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

ne place mult ideea si noi votam pt si
Eliinia speram sa fie totul ok cu Stefanut si sa nu fi fost grav.

Roxx felicitari Mariucai,iar de acum inainte numai astfel de rezultate sa primeasca!

Connie multumim pt link-uri,ne-am jucat si noi bineinteles numai ca noi nu stim inca `sa apasam` decat cu pumnul pe tastatura,iar prin urmare am ramas fara o tasta la laptop!
Noua ni se exfoliaza pielicica de pe degetele picioruselor,si vom merge sa-l vizitam de don` doctor,care nu a vrut sa ne dea calciu... ca na vorba ceea aici doar e tara soarelui rasare si vezi Doamne nu e nevoie!
Vroiam sa va intreb daca foloseste cineva pampers tip chilotel?Si daca sunteti multumite?Ca nu vrea deloc sa mai stea la schimbat si plange, se enerveaza si eu pe langa ea si mai si...asa cu chiloteii mi se pare mai simplu.(sau foloseste toata lumea si numai eu am ramas in urma?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

neatza

Io iar is insomniaca e 4.04 si io bantui pe net...baietii mei dorm amandoi si eu ..am inecrcat sa dorm si nu pot si decat sa stau cu ochii pe pereti mai bine stau cu ochii pe netsi am venit sa zic si eu Prezent ..macar asa ...ahhh cand oi dormi si eu o noapte intreaga

Despre noi nu prea am ce sa va spun ..Benny e la fel de nazdravan ..joi a daramat bahtai boxa ( cat mine aprope) ..in rest e bine sanatos ,voinic si mergaret..pe 27.02 am facut programarea ptr vaccin asa ca ne pregatin sufleteste ptr el ..dar pana atunci mai e.

Gata va las..va pup dulceeeeee si va doresc

O SAMBATA EXCELENTA ALATURI DE CEI DRAGI SI DE PITICI

PS.eu sunt de accord cu orice icon hotarati ptr ca imi plac toate si mi-e greu sa ma hotarasc la 1

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela20 spune:

Buna dimineata tuturor!
Mi-e ciuda ca nu am putut sa dorm ceva mai mult, imi propusesem sa ma dau jos din pat pe la 11, sa ma satur de somn dar iata ca printzesa mea m-a trezit la 7 sa-si ia portia de laptic si adio somn.
Rrox ai dreptate, bebelusii nostri au crescut si e cazul sa schimbam si noi infatisarea listutzei. In ceea ce ma priveste, pentru fetite as opta pentru iar la baietei .

Connie, e super site-ul cu maimutoii. Beba se bucura asa de tare cand ii vedea si mi-a umplut tastatura de saliva.
La capitolul progrese anuntam si noi: Beba a reusit sa mearga de-a busilea si chiar sa se ridice in picioare sprijinindu-se de canapea. Problema e ca o atrag in mod deosebit prizele. Am pus aparatori, dar ea incearca sa scoata stecherele din priza!
Cat despre statul in patut...e jale! Nici macar nu suporta sa o apropii de el.
Ceea ce ma supara cel mai tare e faptul ca noaptea o adorm pe la 10.30-11 si exact dupa o ora se trezeste cu chef de joaca.Si uite asa, seara de seara eu adorm pe la 2. Cu aceasta ocazie urmaresc si eu revista presei pe care o face grecul pe Senso. Ma amuza modul in care citeste, cum pune accentul iar comentariile lui mi se par pertinente.
Voi cum va strigati puii? Eu ii spun Beba, Bubuca sau Alali.Mi-ar place si mie sa aiba un nume, asa cum au toti copiii dar taica-sau se incapataneaza sa discutam aceasta problema doar cand o fi vorba de botez. Si cum botezul vad ca intarzie....Mie imi place mult Alexandra si chiar am batut multe apropouri dar de fiecare data ma aleg doar cu un zambet si eterna replica..."mai vedem noi". Am fost ferma si l-am anuntat doar ca sub nici o forma nu va purta numele bunicii: Athanasia. Nu numai pentru ca nu-mi place numele, dar il si asociez cu persoana....Zuzu, tu ma intelegi cred! Din cate retin, si tu a trebuit sa pui un nume care nu-ti prea place.Ciudatenii d-ale grecilor!
Mi-am varsat si eu oful...
Saptamana viitoare va veni si Thomas. Abia astept. Mi-e un dor de puiul meu cel mare...
Va pup si va urez un week-end placut.

Adela, Thomas si Bubuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calimend spune:

ADELA --scuza-mi te rog nestiinta ,dar cand e botezul la greci?, si daca vrei s-o scoti la capat cu sotul tau si sa nu-i pui la copil numele soacrei ,propune-i ceva care se aseamana cu el(cu numele).Eu cu prizele ,am incercat sa le ascund pe toate cu cate ceva ,chiar daca ptr asta atrebuit sa fac modificari in casa,,ca se pare ca mai toti copii au facut pasiuni pentru prize si cabluri.
RROX --chiar e foarte buna ideea cu schimbatul icon-ului ,ca bb a l meu nu mai foloseste suzeta de la o luna .Mie-mi plac toate asa ca la oricare te vei decide voi fi multumita--bine ca suntem acolo--
CONNIE -super joculetele ,voi incerca si eu cu al meu Calin ,ca pana acum il lasam la tastatura cu pc inchis si isi revarsa toti nervii pe ea ,de ma gandeam ca o sa zboare ceva de pe ea ,,dar nu ...a rezistat!
ELLINIA-- speram sa nu fie probleme cu Stefan!!Iti tinem pumnii!
Va pup cu drag si va urez o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

´Neatza!

adelita,
sa stii ca te inteleg fff bine.La noi a fost poveste,dar pana la urma am cedat din respect pt sotu´pt ca el nu a tinut de fapt sa pastreze traditia neaparat ci mai mult sa -l faca mandru pe tatal lui(if u kno what i mean).In fine...la bb2 ,daca va fi fetita,am hotarat de comun acord ca o va chema Sofia(cu accent pe i,nu ca in pronuntia capitalei Bulgariei),desi maica-sa n-are nume naspa:Hrissi(accent pe ultimul i)(dar stii tu bine diminutivu´,valabil si la Athanasia).Daca va fi tot baietel,eu tind spre Andreas(imi place mult si Markos,dar nu-i place lu´ consortu´).Mai vedem,sanatosi sa fie!Iar tie ,kali epitixia(nu stiu daca scrisei bine,sper sa intelegi)si sa nu te lasi!

rocs,
io in graba aseara am uitat s-o felicit pe printzesita Mariuca pt primele succese scolare!Multu de urari

an-k,
pupam nora frumoasa !plecam cateva zile la Paris.(sper sa fie vreme faina,adica macar grade cu plus

Gata v-am pupat pe toate,pe bebeii vostri la fel!
Ma apuc de terminat valijoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

ellinia,
cum e Stefanut?sper ca e totul ok,nu ne mai tine in suspans!

Mergi la inceput

Hiroral, Zuzu Multumim!

Ellinia Sper ca nu sunteti la spital si d-aia nu scrii nimic... Te asteptam cu vesti bune

Astazi am ajuns in sfasit cu jucariile (si nu numai) la fetita recomandata de tinatache. O frumoasa de 2 anisori cu ochi verzi, care m-a cucerit din prima. Cand a mai venit si la mine in brate deja eram topita dupa ea. Sta cu mamica ei intr-un camin de nefamilisti din comuna Jilava. Mamica ai e handicapata fizic, din fericire nu grav si isi poate ingriji fetita. M-au impresionat foarte tare. Mi-as fi dorit sa pot face mai mult pentru ele...

tuturor!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna ziua tuturor.

La multi ani pentru toti bebelusii care au mai adaugat o luna de viata in perioada in care nu am reusit sa scriu. Am scutire medicala, de aceea nu am putut fi prezenta

Rares este mai bine, are nasucul foarte infundat, e super mucos cu niste monstri verzi si foarte greu de scos. De cand este bolnavoir a si mancat mai putin, cred ca are o saptamana de cand n-a mai baut strop de lapte.

Eu sunt destul de racita, dar trebuie sa rezist de dragul lui.

Trebuie sa plec, s-a trezit printisorul. Va pup.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput