Bebelusi de martie - aprilie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 3
adseana spune:
Ariadnabr pe unde esti?De ce nu ne mai povestesti nimic de greierasul vostru drag?Sper ca sunteti OK si voi si Sonia!
Oanamc...la fel...pe unde umblati?Ce face Letitia?Sper ca sunteti OK!
CatXo ce face bb2 din burtica?Stiti ce e?Dar Alexia?
Anca Micaela, Raluk, Dantje de ce nu ne mai scrieti?
Nu a fost intentia mea sa faca "prezenta" sau sa "strig catalogul"...acestea-s treburile Alessiei, dar mi-e dor de voi si de povestile voastre despre bb!!!

Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
rrox3 spune:
Ellinia ce-a zis doctorul? Cum e Stef? 
Connie, Calimend Multumim! 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Cred ca a venit momentul si se impun cateva schimbari in listuta noastra. Va propun s-o numim Copilasi dragalasi de martie - aprilie 2005 de acum incolo, fiindca deja Livia si Maya nu mai sunt bebelusi si, in curand, nici Alex nu o sa mai fie. Si intentionez sa schimb si bebelusul nebunatic din lista cu ceva mai potrivit
M-am gandit la
sau
pentru fetite si
sau
pentru baietei. Ce parere aveti? Ce vi se pare mai potrivit? De asemenea, cred ca nu-si mai au rostul pe lista date gen greutatea sau scorul APGAR de la nastere, astea fiind informatii strict legate de bebelusie ![]()
Va astept parerile 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
zuzunaki spune:
Rox,
se aproba![]()
Io vreau asa :
si asa:
Mai propun:

pt baietei
si:
pt fetite.
Mie o combi simpatica mi se pare
si
.
Parerea mea
Cum votati vedeti voi da´sa nu se incheie votu´pan´ma-ntorc din preaumblari![]()
Pup iu ol
(plec maine )
an-k spune:
Am gasit ceva super la mamicile de martie aprilie 2006, mi s-a parut foarte interesant
http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
Rox, super ideea dar imi vine greu sa cred ca Bia nu mai e bebelusa, parca ieri era la mine in burtica, mie mi-ar place la fiecare bb sa fie atashat link cu pozici(daca nu cer prea mult
), cat despre icon, nu stiu care ar merge, la baietei e mai simplu de ales, dar la fetitze nu stiu. Felicitari Mariucai pentru FB, s-o tina tot asa, si surioara ei mai mica s-o urmeze
Adseana multumim de intrebare suntem bine, io inca mai astept![]()
Multa sanatate bebelusilor bolnaviori
va pupam
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
an-k spune:
Am uitat sa spun ca Bia urca singura canapeaua, acu kiar ca nu mai e in siguranta nicaieri, si mai bine o las pe jos prin casa, am observat ca se tine dupa mine si dulapurile inca nu stie sa le deskida decat sertarele pe care le-am blocat cum am putut. A, mai nou ma cearta, daca ii spun 'nu' sau nu-i convine ei ceva tipa ascutit"a!", si daca nu o iau in seama plange putin, sau daca ii spun ceva imi raspunde cu acelasi 'a!', am inceput sa avem personalitate si nu prea stiu cum sa ma port cu ea, acum cand invata ce e bun si ce nu, ce poate face si ce nu, cum e cu avutul voie, nu vreau sa gresesc fiind prea stricta dar nici sa o las fara sa-si dea seama de limite...ufff, nu stiu...
Zuzu, plimbare placuta!, pe unde va plimbatzi? 
Dantje spune:
Buna mamici,
La multi ani tuturor sarbatoritilor la care n-am reusit sa le urez la multi ani,multumim tuturor pentru urari,scuze ca nu nominalizez dar sunt deja mult prea multe pagini(sper ca ma iertati).in sfarsit am scos capul bine din cutii,am reusit sa ne mutam.Martijn a racolat o raceala care ne-a imprumutat-o si noua,si ma simt cam naspa...dar imi revin eu.A inceput sa vorbeasca mai mult dar n-as putea traduce caci seamana mult cu japoneza,pe langa cuvintele de baza:kijk(uite),atje,eike,care numai el stie ce inseamna.Activitati speologice,si alpiniste,acum vrea sa se urce pe televizor,se afla la un nivel destul de jos,si mi-a spus tatal ca a mers singur intre canapea si masuta,aprox jumatate de metru.
pupici la mamici si la pitici,
Dantje & Martijn
mamacita spune:
Gata,am adormit bobocul in carut si l-am transferat;asta e metoda utilizata de vreo 10 zile ca sa-l adormim,ca nu mai vrea si pace sa stea la orizontala in vreun pat,oricare ar fi acela.Apoi doarme normal,adica ne da vreo 3-4 treziri pe noapte,dar fara cerut lichide/papa sau stat cu orele la joaca
Gasesc acceptabil compromisul momentan![]()
connie,multumesc ptr linkuri,ne-am si jucat putin,dar l-au apucat nervii pe tastatura,pe care o considera vinovata ca nu ies toti maimutoii odata sa se joace cu el
Super linkul!
rrox,felicitari pentru Mariuca,mi se pare atat de indepartata perioada scolara de noi si totusi timpul zboara,uite ca ne cresc bebelusii si se transforma in baietei si fetite
,in ciuda si spre melancolia noastra.Cu emoticonurile e buna ideea,desi sincer abia acum se potriveste emoticonul cu tumbele.
;pana acum ar fi fost mai adaptat
Daca totusi vreti musai sa-l schimbati,imi plac si
si
si
,iar la fetite
sau
sau
.pacat ca nu se pot pune alte emoticoane,am unele asa frumoase...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
giliutza spune:
Buna seara, mamici! Ce fac piticii? Sper ca dorm linistiti la ora asta, cel putin eu asa le doresc...
Dantje, nazdravan micutul! Si Adina are tendinte alpiniste, am zis ca primele sporturi pe care le va face vor fi innot si alpinism (in ordinea asta).
Rrox, sunt de acord cu propunerea de schimbare a iconurilor. Mie mi-ar placea
pentru baieti si
pentru fete. Nu prea sunt multe variante de ales in lista DC...
Ellinia, ce face bebe? Da-ne niste vesti, ca ne tii in suspans! Sper ca nu e un semn rau ca nu ne-ai scris dupa ce ai venit de la doctor...
Super link-urile pe care le-a pus Connie! Adineauri m-am uitat la ele si mi-au placut tare mult! Multumesc frumos pentru ponturi!
Noapte buna!
Giliutza si Adinutza (7 aprilie 2005)
Sa ne bucuram de ce avem, nimic nu tine o vesnicie!...
an-k spune:
Am intrat repede sa votez iconuri![]()
pt baietzei
sau
pt fetitze

le prefer
si
Noapte buna!