Clubul nurorilor (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Salutari fetelor!!!

Nu mi-am vizitat soacra de mult timp si nici la telefon nu ma conversez cu ea. In schimb sotul meu si-a mai cumparat o motocicleta (a treia) si a dus-o la soacra (sta la casa). El zice ca nu l-a certat, dar eu sunt convinsa ca l-a intepat rau de tot. Nici nu vreu sa-mi imaginez ce ma va toca pe mine cand voi merge acolo. Am vazut motorul doar in poze numai sa nu ii aud comentariile.

Va doresc o saptamana usoara si linistita.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

mamamamaam!!!!! fetelor, da va "miscati" nu gluma!!! de abia mai apuc sa av p[rind din urma......., da' oricum sunt la zi cu toate nouattile!!.
vad ca avem si nurori "noi", poate se mai intinde si listuta cu soacre rosii......
eu noutati nu prea am , de aia nici nu ma mai intrat , azi merg in vizita la socrii, ca nu i-am mai vazut de o saptamana (cand l-am dus pe socru al spital).
va urez " DUMINICA PLACUTA, CU SAU FARA SOACRE!!!"

http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

kiss si socrela ta are obiceiul sa comenteze la ce si cum va luati? Sau mai bine zis oare este vre-una care sa nu faca asa?
Eu mor cand vad ca se baga in bugetul si cheltuielile noastre. Nu i-am zis nimic pana acum, l-am lasat pe sotz sa rezolve, dar curiozitatea e o parte din ea si nu stiu daca se va schimba vreodata.
Iti doresc multa, multa rabdare si nervi de otel

Lavinia ma bucur ca esti la curent cu ce-i pe aici, da m-as bucura si mai tare sa ne spui cum o mai duci, chiar daca n-ai noutati despre socrii. Se simte mai bine socru sau tot asa? sa nu fi trista.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Sa nu radeti, dar la 11 jumate m-am trezit, si abia am mancat...si direct la DC, sa vad ce ati mai scri.
E o idee cu furatul soacrei....Daca nu s-a incumetat cuneva sa faca deja acest lucru. Nu de alta, dar ieri am incercat toata ziua sa vorbim cu ea si are tel inchis. Nu stiu ce o fi cu ea, de ce are tel inchis, dar ma enerveaza ca nu puyem satbili daca vine cu trenul, sau cu autobuzul, sau trebuie sa mergem dupa ea. Si eu nu am timp sa stau, sa astept pana are ea de gand sa isi deschida telefonul.

12+
Mai am 21 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

q]
A venit soacra-mea....

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Dana, fii tare, nu te lasa.
impreuna,n-am inteles! socrella ta se baga in "in bugetul si cheltuielile voastre"? De ce face lucrul asta?
Ah si da, soacra-mea cred ca o face intentionat, asa ca sa ma scoata pe mine din "papuci". Iar cumnata-mea n-are decat sa ma pupe.
Tuturor, o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna
Ne-am intors acum si eu fuga pe DC! Am citit repejor, m-am amuzat, m-am intristat....
Flavia..cateodata viata are si "despartiri" din astea..temporare! Hai nu fi trista, o ai pe dulceata mica...si peste o saptamana o sa fiti iar toti 3!
Dana...nasol...dar nu tre sa o bagi in seama! A venit, sa fie sanatoasa! Nu-ti bate capul cu ea!
Andora..nu te-a mai lasat maseaua? Si, bag de seama, nici soacra!
Andreutzo..hai ca ai fost tare cu grishul! Parca vorbesti de noi! Mult spor la ultimele pregatiri! Si FELICITARI pt surioara ta! Uite dom'le, un "dublu bunic-student".....
Va pup si ne mai auzim!
p.s. Week viitor face soacra-mea pomana pt tatal ei...si ne-a dat o mega lista de cumparaturi! Hmmmm....da nu-i bai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mona cam asa ceva:) Nu se baga propriuzis, doar ca intreaba si isi da cu parerea. Al meu e mereu pe faza si ii atrage atentia ca e doar treaba noastra, dupa care spune ca ea doar a zis, da sa facem cum vrem noi. Daca vede ca ne suparam isi cere scuze, macar tot e ceva:)

Andreea uitai sa zic: felicitari pt sora ta, ar fi super sa nasteti deodata, da nu stiu dc se potriveste:)

Dana era fain daca iti venea socrela macar o zi mai tarziu dupa sotz

SunSmile mersi de incurajari , ce ti-e si cu viata asta.

Am primit un parfum de la soacra (ea e mare amatoare), l-a primit si ea recent si azi i-am zis ca imi place cum miroase, asa ca mi l-a dat sa-l folosesc. :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Flavia, sa zic mersi ca a stat si atat...
M-a sunat sotul ,a intrat in tara .Cica sa fiu pregatita.O sa fiu!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Sunt fericita ca nu mi-a iesit nimic pe corp. Se pare ca vineri a fost o alarma falsa.
Ieri am reusit sa vorbim cu soacra. Cand a intrebat-o iubi daca vine cu trenul, brusc s-a simtit rau si a zis ca nu stie daca poate. Ea nu e intreaba daca noi o sa putem face rost de masina sa mergem dupa ea, ca inca nu avem, si tata ne-a dat-o mereu. dar poate are si el nevoie de ea.
Nu stiu ce sa facem. Imi vine sa ii spun ca mai bine sa stea acolo. Iar a inceput sa se planga ca o suna socru'... Imi si imaginez ce va fi la nunta

12+
Mai am 19 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput